COCKELBERGH LUC

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • COCKELBERGH LUC

Contactgegevens COCKELBERGH LUC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COCKELBERGH LUC: address, phone, fax, email, website, opening hours

COCKELBERGH LUC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGING ELISABETHLAAN 98???; 9100; SINT-NIKLAAS (GROOT), België

Telefoon (phone): 37604080 (+32-37604080) 37604080 (+32-37604080)

Fax (fax): +32 (4) 289-31-33 +32 (4) 289-31-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COCKELBERGH LUC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COCKELBERGH LUC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COCKELBERGH LUC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COCKELBERGH LUC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COCKELBERGH LUC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COCKELBERGH LUC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COCKELBERGH LUC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COCKELBERGH LUC
Products information COCKELBERGH LUC

BTW identificatienummer (tax): BE08891479492
Ondernemingsnummer: 1153533935
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 626,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in COCKELBERGH LUC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COCKELBERGH LUC
(Get full report from official database of BE for COCKELBERGH LUC)

Aanvulling soorten activiteiten voor COCKELBERGH LUC
Addition kinds of activities for COCKELBERGH LUC

515302. Veldbonen | Field beans
737500. Informatie retrieval diensten | Information retrieval services
20139917. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Spiced meats, from purchased meat
22110410. Velveteens | Velveteens
27890102. Montage van kaarten en monsters | Mounting of maps and samples
50310104. Trim, plaatmetaal | Trim, sheet metal

Werken bij COCKELBERGH LUC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COCKELBERGH LUC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COCKELBERGH LUC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COCKELBERGH LUC. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende met kennis coreldraw m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in het leveren en fabriceren van voedingsproducten (al dan niet portieverpakt), die voornamelijk bestemd zijn voor horecagroothandelaars en cateringbedrijven. De klant heeft zijn gamma verder uitgebreid met artikels die bestemd zijn voor de retail. Hun klanten zitten verdeeld over gans Europa. In samenspraak met de klanten zorg je dat hun gewenste afdruk druktechnisch en met oog voor detail op de verpakking wordt geprint. Je zorgt voor het maken van een proefdruk, zet dit in een werktekening, checkt de kleuren,... Ook beschik je over sterke administratieve skills en weet je georganiseerd je werk op te volgen. Als de voorraad van een bepaalde klant bijna op is ga je proactief te werk en check je of er nog extra gedrukt moet weorden. Verder sta je ook in voor maken van folders om aan de klanten te geven. Als je productfoto's kan trekken om te gebruiken in de folders is dit een groot pluspunt. Maandelijks staan er ook een aantal producten in de aanbieding. Hiervoor ontwerp je eveneens de folder. Je bent de enige persoon in het bedrijf die instaat voor de grafische afdeling. Creatieve en innovatieve zielen kunnen mogelijk hun ei voldoende kwijt in deze functie. Je hebt minstens enkele jaren als administatief bediende! Kunnen werken met Coreldraw is een must! Belangrijk om te weten is dat het bedrijf in de zomervakantie in totaal 3 weken collectief gesloten is. Eveneens is het bedrijf gesloten tussen kerst en nieuw

  • Tijdelijke administratieve medewerker regio Mechelen of Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar mensen die het emailverkeer willen behandelen voor Colruyt. Daar de feestperiode eraan komt verwachten ze extra vragen en klachten van klanten. Jij zal dan instaan voor deze op een correcte manier te behandelen en dit zowel in de Nederlandse als Franse taal. Emailverkeer behandelen van klanten Administratieve taken uitvoeren Opvolgen van klantendossiers

  • Medewerkers sales duurzame energie (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je krijgt binnenkomende oproepen van nieuwe klanten die zich willen inschrijven - Alsook behandel je de uitgaande oproepen om de inschrijving te bevestigen - Je geeft klanten extra informatie over producten en diensten om zo hun pakket te optimaliseren. Bij elk contact bekijk je de upsell/cross-sell opportuniteit. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren. - Je registreert de nieuwe klanten en heet hen welkom. - Je volgt je gesprekken administratief op en je werkt je dossier af van A tot Z.

  • Ompakker (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als ompakker behandel je de inkomende bestellingen, je herverpakt deze en zet ze klaar op paletten. Je pakt goederen uit waarna je ze telt en sorteert en verpakt. Nauwkeurig en snel werken is van cruciaal belang. Je werkt van 8u tot 16u06.

  • Handlanger grondwerken (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenburg, Oostende zijn wij op zoek naar een handlanger wegenwerken. Je voert opbraak-, grond- en funderingswerken uit. Je plaatst en herstelt verhandingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen enz. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingstelsels aan. Je draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

  • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Werknemer publieke ruimte (openbare netheid-groen-begraafplaatsen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Als teamlid sta je samen met andere collega's in voor het uitvoeren van specifieke taken in het vakgebied van de functie en dit zowel voor de stad als het OCMW. Er wordt een polyvalente inzetbaarheid verwacht in het kader van het beheer van de publieke ruimte en dit onder meer op het vlak van openbare netheid, begraafplaatsen en de groenvoorzieningen. Binnen het onderdeel openbare netheid sta je onder andere in voor : Opruimen van zwerfvuil Opruimen van sluikstorten Het ledigen van vuilbakken Opruimen van de markten en evenementen (ook op zaterdag en zondag) Binnen het onderdeel begraafplaatsen sta je onder andere in voor : Groenbeheer op de begraafplaatsen Uitvoeren van begrafenissen (ook op zaterdag) Leggen van tegels. Binnen het onderdeel groenvoorzieningen sta je onder andere in voor : Onderhouden van het openbaar groen Maaien gras Hakken en wieden Snoeien van hagen, struiken en bomen. Alternatieve onkruidbestrijding Er kan steeds een flexibele inzetbaarheid verwacht worden binnen andere ploegen van de stedelijke werkplaatsen indien nodig.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van COCKELBERGH LUC in sociale netwerken
Look for responds of COCKELBERGH LUC in social networks

Lees alle opmerkingen voor COCKELBERGH LUC. Laat een reactie achter voor COCKELBERGH LUC. COCKELBERGH LUC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COCKELBERGH LUC. Leave a respond for COCKELBERGH LUC. COCKELBERGH LUC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COCKELBERGH LUC op de google maps. Adres en contacten COCKELBERGH LUC
Location of COCKELBERGH LUC on the google maps. Address and contacts of COCKELBERGH LUC

Andere gerelateerde bedrijven als come COCKELBERGH LUC COCKELBERGH LUC: Dias Eddy | TASSOUL HENRI & ETIENNE | JOSE MOTTE | ECOLE MATERN. COMMUNALE | V.D.T.

Other related companies as COCKELBERGH LUC: Dias Eddy | TASSOUL HENRI & ETIENNE | JOSE MOTTE | ECOLE MATERN. COMMUNALE | V.D.T.

COCKELBERGH LUC is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COCKELBERGH LUC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08891479492. Het bedrijf COCKELBERGH LUC bevindt zich op het adres: KONINGING ELISABETHLAAN 98???; 9100; SINT-NIKLAAS (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 626,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in COCKELBERGH LUC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COCKELBERGH LUC is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COCKELBERGH LUC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COCKELBERGH LUC, openstaande posities, locatie van COCKELBERGH LUC op de kaart.

COCKELBERGH LUC is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is COCKELBERGH LUC, company assigned to the tax number BE08891479492. The company COCKELBERGH LUC is located at the address: KONINGING ELISABETHLAAN 98???; 9100; SINT-NIKLAAS (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 626,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in COCKELBERGH LUC were not found.
The main activity of COCKELBERGH LUC is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COCKELBERGH LUC is not available. You also can look at reviews of COCKELBERGH LUC, open positions, location of COCKELBERGH LUC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COCKELBERGH LUC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COCKELBERGH LUC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COCKELBERGH LUC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COCKELBERGH LUC, employees, financial statistics.