CHRISTIAAN VIAENE

Particuliere bedrijvencommunicatie • CHRISTIAAN VIAENE
Private companiesCommunications • CHRISTIAAN VIAENE

Contactgegevens CHRISTIAAN VIAENE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAAN VIAENE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAAN VIAENE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLIERINGENDREEF 9; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23610123 (+32-23610123) 23610123 (+32-23610123)

Fax (fax): +32 (57) 140-20-56 +32 (57) 140-20-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAAN VIAENE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAAN VIAENE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAAN VIAENE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAAN VIAENE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAAN VIAENE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAAN VIAENE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAAN VIAENE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAAN VIAENE
Products information CHRISTIAAN VIAENE

BTW identificatienummer (tax): BE03316192626
Ondernemingsnummer: 7791748046
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 670,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in CHRISTIAAN VIAENE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAAN VIAENE
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAAN VIAENE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAAN VIAENE
Addition kinds of activities for CHRISTIAAN VIAENE

4911. Elektrische diensten | Electric services
204600. Nat maïs frezen | Wet corn milling
363901. Grote keukenapparatuur, behalve koelkasten en kachels | Major kitchen appliances, except refrigerators and stoves
27590700. Zak, wrapper, en afdichting afdrukken en gravure | Bag, wrapper, and seal printing and engraving
30890403. Solderen, laarzen of schoenen solderen: kunststoffen | Soling strips, boot or shoe: plastics
34299902. Casket hardware | Casket hardware
38210200. Laboratorium meubilair | Laboratory furniture
39950000. Begraafbakken | Burial caskets

Werken bij CHRISTIAAN VIAENE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAAN VIAENE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAAN VIAENE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAAN VIAENE. Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Collection Administrator - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Cash Collection Administrator (m/v). Onze klant is een gerenommeerd vereniging actief in de duurzame handelssector en gevestigd in het centrum van Brussel. Als Cash Collection Administrator zal je volgende verantwoordelijkheden hebben : Het beheren van klantenportfolio's; Het rapporteren aan een financieel directeur ; Het screenen van klanten op basis van hun openstaande rekeningen ; Het verwerken van kredietlimieten ; Het aanreiken van constructieve oplossingen ; Het voorstellen van afbetalingsplannen ; Het administratief opvolgen van dossiers ; Telefonisch contact opnemen met klanten om een zicht te krijgen op een probleem. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Orderpicker - Regio Waregem - M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. (tot zeker eind 2018) Dit voor in de verschoven namiddag: De ene week van 11u - 19u De andere week van 13u - 21u

  • Winkelbediende M/V supermarkt Drongen 30u (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Drongen zoekt Adecco een winkelbediende M/V om polyvalent te werken. Jouw takenpakket als winkelmedewerker ziet er als volgt uit: Je wordt op verschillende afdelingen ingezet, waaronder de vlees-, kaasafdeling en de bakkerij. Je bedient de klanten aan de toonbank met charcuterie en kaas. Je helpt mee aan de kassa wanneer nodig. Je vult verschillende afdelingen aan, ook in de koelafdeling en de bakkerij. Je spiegelt de producten en houdt rekening met de houdbaarheidsdata. Je onderhoudt de winkel mee waar nodig. Je volgt de stock op.

  • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Student attractiebediening kerstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Zoek je een toffe vakantiejob in Oostduinkerke? Ben je beschikbaar tijdens de kerstvakantie? Werk je graag met kinderen? Student (m/v) gezocht voor het bedienen van de bungee-trampoline bij Sunparks in Oostduinkerke. Taken: Kinderen wegen Harnas bevestigen aan de kinderen Bonnen in ontvangst nemen Er wordt geen geld ontvangen, de klant kopen bonnen aan het onthaal.

  • Medewerker bediening : student (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Studentenjob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een student voor de bediening. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

  • Bijlesgever fysica (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Verkoper - Ontwerper Keukens (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een Verkoper - Ontwerper Keukens (m/v). In deze functie ben je het gezicht voor jouw klanten, zowel op teken-technisch vlak alsook op commercieel & administratief vlak. Je staat in voor het hele traject: vanaf het onthaal van de klanten over het ontwerp en de verkoop tot de plaatsing en de dienst na verkoop. Je biedt jouw klanten een totaalproject op maat aan met de juiste producten en diensten (ook financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), in functie van de gedetecteerde klantenbehoeften. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes zijn cruciaal en leiden tot een hoge klantentevredenheid.

  • BALIEMEDEWERKER (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als baliemedewerker sta je in voor het realiseren van de verkoop en het geven van deskundig en kwalitatief advies aan professionele klanten volgens de strategie en commerciële bedrijfsdoelstellingen. - je merkt op wanneer een klant geholpen wil worden - je benadert een klant op een professionele en beleefde manier - je volgt de wensen van de klant op en geeft professioneel advies over de     producten - je stelt eventuele alternatieven voor en bijkomende accessoires - je garandeert een correcte afhandeling van de verkoop Bedrijfsprofiel: Select Human Resources is een dynamisch internationaal HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Onze specialisatie is rekrutering en selectie van gekwalificeerd en ervaren personeel voor zowel een vaste als een tijdelijke betrekking en in de verwezenlijking van projecten binnen de brede wereld van HR services.   Voor een gerenommeerd bouwbedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie, zijn wij op zoek naar een gedreven technisch onderlegde BALIEMEDEWERKER (M/V).

  • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

  • Geriater (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor verdere uitbreiding en inhoudelijke verdieping van de dienst geriatrie zijn wij op zoek naar een geriater om het team te versterken. Deze dienst werkt reeds nauw samen met de afdeling inwendige ziekten. Daarnaast zijn er uitbreidingsmogelijkheden, op vlak van polikliniek, hospitalisatie en qua samenwerking met de afdeling orthopedie. In de toekomst streeft men tevens naar de uitwerking van een afdeling geronto-psychiatrie.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAAN VIAENE in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAAN VIAENE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAAN VIAENE. Laat een reactie achter voor CHRISTIAAN VIAENE. CHRISTIAAN VIAENE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAAN VIAENE. Leave a respond for CHRISTIAAN VIAENE. CHRISTIAAN VIAENE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAAN VIAENE op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAAN VIAENE
Location of CHRISTIAAN VIAENE on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAAN VIAENE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAAN VIAENE CHRISTIAAN VIAENE: MINISTERIE VAN MIDDENSTAND EN LANDBOUW | D'Haene & Co Autobedrijf NV-SA | E. CUGNON | Van Verre Christophe | PRACTIUM SCHOOL

Other related companies as CHRISTIAAN VIAENE: MINISTERIE VAN MIDDENSTAND EN LANDBOUW | D'Haene & Co Autobedrijf NV-SA | E. CUGNON | Van Verre Christophe | PRACTIUM SCHOOL

CHRISTIAAN VIAENE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAAN VIAENE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03316192626. Het bedrijf CHRISTIAAN VIAENE bevindt zich op het adres: VLIERINGENDREEF 9; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 670,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in CHRISTIAAN VIAENE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIAAN VIAENE is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAAN VIAENE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAAN VIAENE, openstaande posities, locatie van CHRISTIAAN VIAENE op de kaart.

CHRISTIAAN VIAENE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAAN VIAENE, company assigned to the tax number BE03316192626. The company CHRISTIAAN VIAENE is located at the address: VLIERINGENDREEF 9; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 670,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in CHRISTIAAN VIAENE were not found.
The main activity of CHRISTIAAN VIAENE is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAAN VIAENE is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAAN VIAENE, open positions, location of CHRISTIAAN VIAENE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAAN VIAENE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAAN VIAENE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAAN VIAENE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAAN VIAENE, employees, financial statistics.