Bureau Fides SPRL

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Bureau Fides SPRL
Private companiesLegal Services • Bureau Fides SPRL

Contactgegevens Bureau Fides SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bureau Fides SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bureau Fides SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Citrinelles 97; 1160; Bruxelles (Auderghem), België

Telefoon (phone): 02 673 53 82 (+32-02 673 53 82) 02 673 53 82 (+32-02 673 53 82)

Fax (fax): 02 675 37 75 (+32-02 675 37 75) 02 675 37 75 (+32-02 675 37 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bureau Fides SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bureau Fides SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bureau Fides SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bureau Fides SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bureau Fides SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bureau Fides SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bureau Fides SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bureau Fides SPRL
Products information Bureau Fides SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07322631835
Ondernemingsnummer: 5824920654
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 355,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Bureau Fides SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bureau Fides SPRL
(Get full report from official database of BE for Bureau Fides SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bureau Fides SPRL
Addition kinds of activities for Bureau Fides SPRL

7532. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels | Top and body repair and paint shops
24520102. Corn cribs, geprefabriceerde, hout | Corn cribs, prefabricated, wood
26739901. Cellofaanzakken, ongedrukte: gemaakt van aangekochte materialen | Cellophane bags, unprinted: made from purchased materials
28330400. Dierlijke producten | Animal based products
35850203. Ijs dozen, industrieel | Ice boxes, industrial
39440500. Speelgoed muziekinstrumenten | Toy musical instruments
73790200. Computer gerelateerde consultancy diensten | Computer related consulting services

Werken bij Bureau Fides SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bureau Fides SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bureau Fides SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bureau Fides SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker Interieur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren schrijnwerker

  • Eerste Verkoper - Meubelzaak - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker bij sta je in voor : Het adviseren, helpen en begeleiden in de keuze van de klanten hun aankoop, Het controleren van de leveringen, Inéén knutselen van de meubelen, Opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen... Daarnaast leidt u het team van verkopers

  • wegenwerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    renovatie van straten en pleinen freeswerken overlagingen funderingswerken ondiepe riool en watervangers putten en deksels boordstenen greppels afwerking

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen ,fiets of brommer hebben is een pluspunt!

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

  • Therapeut (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Cocon

    Type: Zelfstandige activiteit

    CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

Zoek naar antwoorden van Bureau Fides SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bureau Fides SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bureau Fides SPRL. Laat een reactie achter voor Bureau Fides SPRL. Bureau Fides SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bureau Fides SPRL. Leave a respond for Bureau Fides SPRL. Bureau Fides SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bureau Fides SPRL op de google maps. Adres en contacten Bureau Fides SPRL
Location of Bureau Fides SPRL on the google maps. Address and contacts of Bureau Fides SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bureau Fides SPRL Bureau Fides SPRL: TECHNO TRADE SA | HUIS AMELIE | RESIDENTIE EYCKERHEIDE | GOLDWELL BELGIUM | KOEN SCHELSTRAETE

Other related companies as Bureau Fides SPRL: TECHNO TRADE SA | HUIS AMELIE | RESIDENTIE EYCKERHEIDE | GOLDWELL BELGIUM | KOEN SCHELSTRAETE

Bureau Fides SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bureau Fides SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07322631835. Het bedrijf Bureau Fides SPRL bevindt zich op het adres: Avenue des Citrinelles 97; 1160; Bruxelles (Auderghem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 355,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Bureau Fides SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bureau Fides SPRL is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bureau Fides SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bureau Fides SPRL, openstaande posities, locatie van Bureau Fides SPRL op de kaart.

Bureau Fides SPRL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bureau Fides SPRL, company assigned to the tax number BE07322631835. The company Bureau Fides SPRL is located at the address: Avenue des Citrinelles 97; 1160; Bruxelles (Auderghem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 355,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Accountants. Products created in Bureau Fides SPRL were not found.
The main activity of Bureau Fides SPRL is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bureau Fides SPRL is not available. You also can look at reviews of Bureau Fides SPRL, open positions, location of Bureau Fides SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bureau Fides SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bureau Fides SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bureau Fides SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bureau Fides SPRL, employees, financial statistics.