CODEP Banque d'ةpargne

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • CODEP Banque d'ةpargne
Private companiesOil and Gas Extraction • CODEP Banque d'ةpargne

Contactgegevens CODEP Banque d'ةpargne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CODEP Banque d'ةpargne: address, phone, fax, email, website, opening hours

CODEP Banque d'ةpargne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Galilée Building, avenue Galilée 5 - 16, B-1030 Brussels, België

Telefoon (phone): +32 (63) 779-67-52 +32 (63) 779-67-52

Fax (fax): +32 (12) 567-27-83 +32 (12) 567-27-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CODEP Banque d'ةpargne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CODEP Banque d'ةpargne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CODEP Banque d'ةpargne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CODEP Banque d'ةpargne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CODEP Banque d'ةpargne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CODEP Banque d'ةpargne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CODEP Banque d'ةpargne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CODEP Banque d'ةpargne
Products information CODEP Banque d'ةpargne

BTW identificatienummer (tax): BE01280151367
Ondernemingsnummer: 1909393310
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in CODEP Banque d'ةpargne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CODEP Banque d'ةpargne
(Get full report from official database of BE for CODEP Banque d'ةpargne)

Aanvulling soorten activiteiten voor CODEP Banque d'ةpargne
Addition kinds of activities for CODEP Banque d'ةpargne

3713. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
229901. Batting, wadding, padding en vullingen | Batting, wadding, padding and fillings
594700. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop
26790506. Nieuwigheden, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Novelties, paper: made from purchased material
87339901. Fysisch onderzoek, niet-commercieel | Physical research, noncommercial
87349911. Water test laboratorium | Water testing laboratory

Werken bij CODEP Banque d'ةpargne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CODEP Banque d'ةpargne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CODEP Banque d'ةpargne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CODEP Banque d'ةpargne. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

  • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Organisatorische Sales Assistant - Topklant regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een echte topklant regio Halle zijn we op zoek naar de ideale Sales Assistant. Ben je vlot in omgang, organisatorisch en communicatief ingesteld? Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationaal kader? Zijn jouw antwoorden op deze vragen ja, ja en nog eens ja? Lees zeker verder, solliciteer en wie weet ben jij de persoon die Uniek zoekt! Jouw takenpakket bestaat uit: je ondersteunt het Sales Team met allerhande administratieve taken je volgt dossiers grondig op en vult deze aan indien nodig met juiste documentatie je bent verantwoordelijk voor gegevensinvoer uitwerken van offertes aanpassingen binnen projecten doorspelen naar het sales team

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN MET RIJBEWIJS C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Plaatsen van ramen en deuren in alu en pvc - Zorgen voor de afwerking van het ramen. - Plaatsen van gordijnbakken en venstertabletten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Afwasser (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: - Afwas

  • Jobstudent kippenkraam (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Klanten bedienen in een kippenkraam.  Op zaterdagvoormiddag te werken in Geel. Op zondagvoormiddag te werken in Kasterlee.  Je hoeft niet elk weekend te werken, dit is in een beurtrolsysteem met andere studenten. 

  • Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Universiteit Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 De Dienst Valorisatie van het Departement Onderzoek & Innovatie van de Universiteit Antwerpen zoekt een voltijds Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist Jouw opdracht De functie omvat onder andere volgende opdrachten: Je bent verantwoordelijk voor de interne opvolging van de documenten, gerelateerd aan valorisatie- en octrooidossiers. Je volgt mee de tijdslijnen van de verschillende octrooidossiers op en informeert het valorisatieteam omtrent de deadlines in de octrooiprocedure. Je ondersteunt de Marktanalist met de opvolging en uitbetaling van de licentie-inkomsten. Je houdt beslissingen en actiepunten bij in het software programma ter opvolging van de valorisatiedossiers. Je zorgt dat de nodige documenten ondertekend worden en tijdig worden aangeleverd aan de belanghebbenden. Je beheert de vergaderkalender en plant veranderingen in rond IP- en licentiedossiers. Je assisteert de IP-officer en Marktanalist bij de verslaggeving rond IP- en licentiedossiers en opleidingen rond IP- en licentiemanagement. Je springt bij waar nodig in functie van continuïteit van de werking en bij organisatie van evenementen. Je houdt hierbij steeds rekening met de opgelegde instructies en de regelgeving, met het oog op de realisatie van de doelstellingen.

  • Technisch Tekenaar/Ontwerper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AAMEC

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen van industriële machines en installaties voor automotive toepassingen De Engineer/tekenaar is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van installaties. Tevens maakt de engineer/tekenaar de tekeningen voor een in opdracht verkregen project en analyseert de tekeningen met betrekking tot knelpunt in de uitvoering van het project. Stelt een volledig dossier samen van benodigde werkdocumenten en draagt zorg voor de revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier.

Zoek naar antwoorden van CODEP Banque d'ةpargne in sociale netwerken
Look for responds of CODEP Banque d'ةpargne in social networks

Lees alle opmerkingen voor CODEP Banque d'ةpargne. Laat een reactie achter voor CODEP Banque d'ةpargne. CODEP Banque d'ةpargne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CODEP Banque d'ةpargne. Leave a respond for CODEP Banque d'ةpargne. CODEP Banque d'ةpargne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CODEP Banque d'ةpargne op de google maps. Adres en contacten CODEP Banque d'ةpargne
Location of CODEP Banque d'ةpargne on the google maps. Address and contacts of CODEP Banque d'ةpargne

Andere gerelateerde bedrijven als come CODEP Banque d'ةpargne CODEP Banque d'ةpargne: Schmitt Consultatiebureau | ROGER HAEGEMAN | CARR? BEACH | Waroquier K | GERDA VAN GASTEL

Other related companies as CODEP Banque d'ةpargne: Schmitt Consultatiebureau | ROGER HAEGEMAN | CARR? BEACH | Waroquier K | GERDA VAN GASTEL

CODEP Banque d'ةpargne is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CODEP Banque d'ةpargne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01280151367. Het bedrijf CODEP Banque d'ةpargne bevindt zich op het adres: Galilée Building, avenue Galilée 5 - 16, B-1030 Brussels. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 725,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is banks. Producten gemaakt in CODEP Banque d'ةpargne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CODEP Banque d'ةpargne is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CODEP Banque d'ةpargne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CODEP Banque d'ةpargne, openstaande posities, locatie van CODEP Banque d'ةpargne op de kaart.

CODEP Banque d'ةpargne is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is CODEP Banque d'ةpargne, company assigned to the tax number BE01280151367. The company CODEP Banque d'ةpargne is located at the address: Galilée Building, avenue Galilée 5 - 16, B-1030 Brussels. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 725,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is banks. Products created in CODEP Banque d'ةpargne were not found.
The main activity of CODEP Banque d'ةpargne is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CODEP Banque d'ةpargne is not available. You also can look at reviews of CODEP Banque d'ةpargne, open positions, location of CODEP Banque d'ةpargne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CODEP Banque d'ةpargne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CODEP Banque d'ةpargne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CODEP Banque d'ةpargne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CODEP Banque d'ةpargne, employees, financial statistics.