Boda G

Contactgegevens Boda G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boda G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boda G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Defacqz 63; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 538 54 61 (+32-02 538 54 61) 02 538 54 61 (+32-02 538 54 61)

Fax (fax): +32 (9) 591-93-25 +32 (9) 591-93-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boda G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boda G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boda G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boda G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boda G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boda G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boda G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boda G
Products information Boda G

BTW identificatienummer (tax): BE06858459472
Ondernemingsnummer: 6334136962
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 617,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Tax-Consultants

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boda G
(Get full report from official database of BE for Boda G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boda G
Addition kinds of activities for Boda G

2052. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
3498. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings
679299. Oil royalty traders, nec | Oil royalty traders, nec
20350209. Zuurkool, bulk | Sauerkraut, bulk
24991206. Rollers, hout | Rollers, wood
56419901. Kinderkleding | Children's wear
59630301. Boekverkoop, huis-naar-huis | Book sales, house-to-house
63210102. Ziektekostenverzekeringsmaatschappijen | Health insurance carriers
72990903. Tuxedo verhuur | Tuxedo rental
87310201. Chemisch laboratorium, behalve het testen | Chemical laboratory, except testing

Werken bij Boda G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boda G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boda G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boda G. Looking for open vacancies in other companies

  • Ontbramer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontbramer. Taken: ontbramen, balanceren en montage van metaalonderdelen.

  • CNC- Frezer PLOEG (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werken bij ons betekent de kans krijgen om een product van A tot Z te zien ontwikkelen binnen één en hetzelfde bedrijf. Thuis in alle markten? Dat kan! Met onze verscheidenheid aan activiteiten helpen wij onze klanten op alle domeinen van metaalbewerking. Bij ons kan je terecht voor: verspaning (cnc-draaiwerk, cnc-freeswerk, topboorwerk, zaagslijpwerk), plaatbewerking (laserwerk, brandwerk, plooiwerk), laswerk (robot, semi-automatisch) en montage. Van A tot Z dus! De CNC-machine bedienen is voor jou kinderspel. Je leest met gemak CNC-programma's in en stuurt bij waar nodig. Oog voor nauwkeurigheid heb jij uiteraard, want kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je ook graag actief bezig: nieuwe paletten in de machine leggen en uithalen met heftruck, paletten van de machine wisselen en ook dagelijks de machine en tafellatten onderhouden vind jij geen probleem. Bovendien vind je het ook leuk dat er in twee ploegen wordt gewerkt: de ene week heb je de voormiddag vrij, de andere de namiddag. Geen wachtrij voor jou in de supermarkt dus!

  • Operator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tot je taken behoren: Je bent verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt produceren en afvullen van verven, lijmen,harsen,… Afwegen van pigmenten, harsen, additieven,… Maken van verven, lijmen,… Instellen van afvulmachines Afvullen van lijmen, harsen, verven,… Je draagt zorg voor de orde en netheid Je ziet er op toe dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd! Je meldt, registreert en bespreekt eventuele werkingsproblemen met je teamleider en/of de productieverantwoordelijke Registreren van productie-onderhoudsgegevens in een computerprogramma Je werkt steeds creatief mee aan oplossingen en brengt deze over naar zowel je teamgenoten als naar de teamleader en /of de productieverantwoordelijke

  • Bediende dienst na verkoop | Voltijds | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een bediende dienst na verkoop. In deze functie zal je instaan voor de klanten zowel fysiek als telefonisch te woord te staan voor alles wat na de aankoop van een wagen kan plaatsvinden. Je taken; onderhoud plannen; bestellen van onderdelen, accessoires, ... klantendossiers up-to-date houden; werkplanningen opmaken; verkoop van diensten en accessoires; facturatie; onthaal klanten, hun vraag achterhalen en indien nodig doorverwijzen

  • Ploegbaas (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Schuilt er in jouw een stevige ploegbaas? Dan ben je de geschikte persoon om: leiding te geven aan een ploeg van 2 à 3 arbeiders. diverse werken uit te voeren: kleine metselwerken, beton- en bekistingswerken, betonherstellingen, verwerken van blauwe hardsteen,… verantwoordelijkheid op te nemen voor de kwalitatieve en rendabele uitvoering van het werk.

  • Poetshulp Affligem (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • heftruckbestuurder / heftruckchauffeur - vast nacht - vast contract, zonder interim (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je hebt al enkele jaren ervaring als heftruckchauffeur of je bent in bezit van je heftruckattest met weinig ervaring? Je zoekt een job als heftrukchauffeur in de nacht regio Ardooie? Lees dan snel verder, want dan hebben wij een job voor jou! Voor een bedrijf in Ardooie, gespecialiseerd in het produceren en het invriezen van groenten, zijn wij op zoek naar enkele heftruckchauffeurs.

  • Mature onderhoudstechnieker HVAC (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Volgens een vooropgestelde planning doe je het onderhoud van verschillende HVAC toestellen: warmtepompen, airconditioning, ventilatie, sanitair, .. Je werkt volledig autonoom en bent in staat om tijdig te zien wanneer een toestel aan vervanging toe is. Door je klantgerichtheid ben je het visitekaartje van de firma en lever je proper werk af.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • NKO-arts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent staflid in associatief verband met de huidige NKO-artsen.

  • Flexijob keukenmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Boda G in sociale netwerken
Look for responds of Boda G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boda G. Laat een reactie achter voor Boda G. Boda G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boda G. Leave a respond for Boda G. Boda G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boda G op de google maps. Adres en contacten Boda G
Location of Boda G on the google maps. Address and contacts of Boda G

Andere gerelateerde bedrijven als come Boda G Boda G: Anita Boulangerie | Folien D | GOFFIN | Jongbloet Pieter | LES CALIDIFONTAINS

Other related companies as Boda G: Anita Boulangerie | Folien D | GOFFIN | Jongbloet Pieter | LES CALIDIFONTAINS

Boda G is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boda G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06858459472. Het bedrijf Boda G bevindt zich op het adres: Rue Defacqz 63; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 617,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Accountants. Lijst met producten zijn Tax-Consultants.
De hoofdactiviteit van Boda G is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boda G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boda G, openstaande posities, locatie van Boda G op de kaart.

Boda G is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boda G, company assigned to the tax number BE06858459472. The company Boda G is located at the address: Rue Defacqz 63; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 617,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Accountants. List of products are Tax-Consultants.
The main activity of Boda G is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Boda G is not available. You also can look at reviews of Boda G, open positions, location of Boda G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boda G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boda G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boda G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boda G, employees, financial statistics.