ALAIN CHRISPEELS

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ALAIN CHRISPEELS
Private companiesHealth Services • ALAIN CHRISPEELS

Contactgegevens ALAIN CHRISPEELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALAIN CHRISPEELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALAIN CHRISPEELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEKKERSDEL 8; 1650; BEERSEL, België

Telefoon (phone): 23771551 (+32-23771551) 23771551 (+32-23771551)

Fax (fax): +32 (9) 988-34-93 +32 (9) 988-34-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALAIN CHRISPEELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALAIN CHRISPEELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALAIN CHRISPEELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALAIN CHRISPEELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALAIN CHRISPEELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALAIN CHRISPEELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALAIN CHRISPEELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALAIN CHRISPEELS
Products information ALAIN CHRISPEELS

BTW identificatienummer (tax): BE08515747070
Ondernemingsnummer: 3142059326
Hoofdstad (capital): 432,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 608,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in ALAIN CHRISPEELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALAIN CHRISPEELS
(Get full report from official database of BE for ALAIN CHRISPEELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALAIN CHRISPEELS
Addition kinds of activities for ALAIN CHRISPEELS

6021. Nationale handelsbanken | National commercial banks
6552. Onderverdelers en ontwikkelaars, anders | Subdividers and developers, nec
308899. Kunststof loodgieterij | Plastics plumbing fixtures, nec
15420105. Winkelcentrum bouw | Shopping center construction
20790102. Margarine-boter mengsels | Margarine-butter blends
25110107. Hoofdplanken: hout | Headboards: wood
28330214. Quinine en derivaten | Quinine and derivatives
32759902. Cement, keene's | Cement, keene's
62110300. Minerale, olie- en gasleasing- en royalty-dealers | Mineral, oil, and gas leasing and royalty dealers

Werken bij ALAIN CHRISPEELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALAIN CHRISPEELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALAIN CHRISPEELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALAIN CHRISPEELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker bedrijfsvoertuigen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van alle wagens, heftrucks en vrachtwagens o Servicebeurten ( filter, banden en remblokken wissel) o Uitlezen en oplossen van fouten o Laswerken o Uithalen en vervangen van koppeling (vrachtwagen) o Elektronica van de wagen beheren en uittesten o Testrit doen - Je staat in voor onderhoudswerken in onze wortelwasserij en afdeling bakkenherstel - Daarnaast spring je ook bij voor electriciteitswerken in het gebouw - Regime: dagwerk

  • Magazijn medewerker losser inbound (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Lossen van vrachtwagens/containers handmatig of met een elektrisch toestel ( heftruck of elektrisch transpallet). - Uitvoeren van controle op beschadigde producten. - Goederen in het WMS ontvangen - goederen voorzien van ID labels. - Tellen van de ontvangen goederen en vergelijken met de aangegeven hoeveelheden. - Overstapelen van goederen indien nodig. - De werkplek (locaties, gangen) net houden. - Afval zoals karton en plastic steeds verwijderen van de locaties en sorteren volgens de aangewezen procedures. - Op een juiste en veilige manier gebruik maken van rollend materiaal, gereedschappen en andere machines. - Op een juiste manier gebruik maken van de ter beschikking gestelde PBM's en CBM's. - Elk ongeval, (bijna-ongeval) of situatie die een gevaar kan zijn voor de veiligheid, welzijn en gezondheid van elk persoon direct melden aan de directe leidinggevende of aan de interne preventieadviseur.

  • Laborant verpakking (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies · Controleren van zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun · Uitvoeren van kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) · Nemen van stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen, …

  • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heusden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student gezocht! december - februari (1-2 dagen/week) regio Zelzate (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Beschikbaar tussen december en februari? Student? Administratieve ervaring? Dan is dit jouw studentenjob! Voor een landbouwbedrijf in regio Zelzate is Randstad Office op zoek naar een student voor 1-2 dagen per week in de periode van december tot februari. Je zal instaan voor administratieve ondersteuning van verschillende afdelingen alsook de facturatie en financiële administratie. Je werkt 1-2 dagen per week op zelfgekozen dagen.

  • Logistieke medewerker NESPRESSO - BRUSSEL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded ingesteld? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als logistieke medewerker ben jij in de Nespresso-boetiek te Brussel een belangrijke schakel. Je zorgt ervoor dat de inkomende leveringen op een ordelijke en efficiënte manier worden verwerkt. Je lost de vrachtwagens, pakt de Nespresso-capsules uit en vult deze aan in de stock. Je houdt de stock steeds op orde. Voor fysiek zwaarder werk draai jij je hand niet om. Je werkt 2 dagen in de week van 7u tot 11u. (op dinsdag en op donderdag) Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

    Type: Vaste Job

    Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Storingstechnieker - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Operator 2 ploegen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een volledige geautomatiseerd machinepark. Als operator sta je hierbij vooral in voor de controle van het productieproces. Je doet tevens testen en rapporteert deze. Bij onregelmatigheden zoek je naar de oorzaak en verwittig je indien nodig de technische dienst.

  • ZELFSTANDIG GERANT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HAAGSE TENNISHOEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Openhouden van ons clubhuis + het verder uitbouwen van ons clubhuis

  • Freelance ICT Project & Change Manager – Regio Roeselare – MC046 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Amandis - ICT Recruitment Professionals

    Type: Zelfstandige activiteit

    · In deze rol wordt u verantwoordelijk voor het uitwerken en het uitvoeren van de reorganisatieplannen van het software departement van het bedrijf, teneinde de bedrijfsprocessen en software implementaties te optimaliseren; · Het bedrijf blijft in volle expansie; deze herstructurering heeft dus als einddoel een vernieuwde structuur en aanpak en heeft dus geen impact op het aantal huidige werknemers; · Als Change Manager zorgt u in eerste instantie voor een concreet en gedetailleerd stappenplan en communiceert u dit naar zowel de medewerkers van de afdeling, alsook de betrokken klanten; · U weet uw team en klanten te overtuigen van de nieuwe strategie en zoekt samen met hen naar motivatiefactoren om de nieuwe doelstellingen te halen. U bent dus diegene die het draagvlak zal creëren; · Op basis van de vooropgestelde structuur bepaalt u de herschikking van de werknemers, de functie invullingen en de business units van de afdeling en begeleidt u de medewerkers en business unit managers in het uitvoeren van deze veranderingen; · Als project manager volgt u het project van A tot Z op en zorgt u ervoor dat het in goede banen wordt geleid qua time management, budgetregeling, etc. . · Tevens evalueert u continu de tevredenheid bij uw team en de klanten.

Zoek naar antwoorden van ALAIN CHRISPEELS in sociale netwerken
Look for responds of ALAIN CHRISPEELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALAIN CHRISPEELS. Laat een reactie achter voor ALAIN CHRISPEELS. ALAIN CHRISPEELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALAIN CHRISPEELS. Leave a respond for ALAIN CHRISPEELS. ALAIN CHRISPEELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALAIN CHRISPEELS op de google maps. Adres en contacten ALAIN CHRISPEELS
Location of ALAIN CHRISPEELS on the google maps. Address and contacts of ALAIN CHRISPEELS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALAIN CHRISPEELS ALAIN CHRISPEELS: Deforche Export bvba | Horemans R | LOCHT PHILIPPE | BROZE, GAUTHIER | LE GآTEAU ROYAL

Other related companies as ALAIN CHRISPEELS: Deforche Export bvba | Horemans R | LOCHT PHILIPPE | BROZE, GAUTHIER | LE GآTEAU ROYAL

ALAIN CHRISPEELS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALAIN CHRISPEELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08515747070. Het bedrijf ALAIN CHRISPEELS bevindt zich op het adres: NEKKERSDEL 8; 1650; BEERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 432,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 608,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in ALAIN CHRISPEELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALAIN CHRISPEELS is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALAIN CHRISPEELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALAIN CHRISPEELS, openstaande posities, locatie van ALAIN CHRISPEELS op de kaart.

ALAIN CHRISPEELS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALAIN CHRISPEELS, company assigned to the tax number BE08515747070. The company ALAIN CHRISPEELS is located at the address: NEKKERSDEL 8; 1650; BEERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 432,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 608,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in ALAIN CHRISPEELS were not found.
The main activity of ALAIN CHRISPEELS is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALAIN CHRISPEELS is not available. You also can look at reviews of ALAIN CHRISPEELS, open positions, location of ALAIN CHRISPEELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALAIN CHRISPEELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALAIN CHRISPEELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALAIN CHRISPEELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALAIN CHRISPEELS, employees, financial statistics.