Accountancy Van Duyse BVBA

Contactgegevens Accountancy Van Duyse BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Accountancy Van Duyse BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Accountancy Van Duyse BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lierbaan 160; 2580; Putte, België

Telefoon (phone): 015 76 70 72 (+32-015 76 70 72) 015 76 70 72 (+32-015 76 70 72)

Fax (fax): 015 76 70 73 (+32-015 76 70 73) 015 76 70 73 (+32-015 76 70 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Accountancy Van Duyse BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Accountancy Van Duyse BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Accountancy Van Duyse BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Accountancy Van Duyse BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Accountancy Van Duyse BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Accountancy Van Duyse BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Accountancy Van Duyse BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Accountancy Van Duyse BVBA
Products information Accountancy Van Duyse BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09541870117
Ondernemingsnummer: 8342987060
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Tax-Consultants

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Accountancy Van Duyse BVBA
(Get full report from official database of BE for Accountancy Van Duyse BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Accountancy Van Duyse BVBA
Addition kinds of activities for Accountancy Van Duyse BVBA

144202. Grind- en kiezelwinning | Gravel and pebble mining
13219902. Casing-head butaan en propaan productie | Casing-head butane and propane production
14590201. Andalusische mijnbouw | Andalusite mining
20150305. Eieren, verwerkt: gedroogde (gedroogde) | Eggs, processed: desiccated (dried)
20799901. Kookoliën, behalve maïs: groentegereffineerd | Cooking oils, except corn: vegetable refined
79970102. Hockey club, behalve professioneel en semi-professioneel | Hockey club, except professional and semi-professional
87349907. Metallurgisch test laboratorium | Metallurgical testing laboratory

Werken bij Accountancy Van Duyse BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Accountancy Van Duyse BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Accountancy Van Duyse BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Accountancy Van Duyse BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Werf- & projectopvolger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Praktische opvolging van de werkzaamheden op de werven; Organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in samenspraak met de werfleiders ter plaatse; Opmeten en uitzetten van de werven; Opvolging vorderingsstaten, lastenboeken,... Werfadministratie; Onderhouden van de communicatie met bouwheer, architect, productie,...

  • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

  • Technisch commercieel vertegenwoordiger (M/V) REGIO ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zullen je taken bestaan uit: * Je bouwt een klantenbestand op van elektrotechnische installateurs, tertiaire diensten en industriële bedrijven. Dit doe je aan de hand van actieve prospectie en je bouwt op deze manier een stabiel klantenbestand op. Je houdt hen op de hoogte van de nieuwe tendensen en producten. * Je blijft continu de behoeften en opportuniteiten van de klanten analyseren en je volgt de offertes actief op. Hierbij maak je gebruik van de CRM die je alle gegevens ter beschikking stelt. Een innovatieve marketing cel en dynamische commerciële binnendienst bieden je ondersteuning, dit zowel in de opmaak van offertes, in technische support als het aanbrengen en sensibiliseren van potentiële klanten. Je zorgt ervoor dat je met deze diensten een optimale communicatie hebt. * Je maakt iedere week een doelgerichte planning op en rapporteert elk bezoek aan de filiaalverantwoordelijke via de CRM.

  • MAGAZIJNIER - REGIO KLUISBERGEN - OPTIE VAST (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Kluisbergen zijn wij op zoek naar een magazijnier. Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Voorraden opvolgen de ontvangst van de producten controleren De te leveren bestellingen ontvangen en voorbereiden (ophaling, verpakking, ...) Goederen in opslagzones plaatsen Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Montagehandelingen uitvoeren: Verpakkingen, palletten De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Goederen en producten ontvangen De levering controleren

  • Ploegbaas wegenwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot bedrijf in infstructuurwerken zoeken wij een enthousiaste ploegbaas wegenwerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in wegenwerken, afbraakwerken, rioleringswerken en grondwerken . Als ploegbaas wegenwerken voer je bestratingswerkzaamheden uit . Je brengt funderingslagen aan en plaatst kantstenen, tegels en vormstenen . Verder voeg en verdicht je de verharding . Naast het uitvoeren van de werkzaamheden geef je ook leiding aan je team . Je stuurt de arbeiders en verdeelt de taken . De controle van het materiaal en de kwaliteit behoren ook tot jouw takenpakket .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Linter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Spelhost dinerspellen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Sint-Niklaas studenten om onze spellen te begeleiden.

  • JOBSTUDENTEN (ADL-Assistentie) MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PEGODE

    Type: Studentenjob

    ADL-Assistentie tijdens het weekend of in de vakanties je staat mee in met de medewerkers om ondersteuning te bieden bij cliënten die zelfstandig wonen in de wijk. Je werkt op vraag en instructie van de cliënt d.mv een oproepsysteem.. Je biedt assistentie bij activiteiten van het dagelijks leven (ADL) die de persoon omwille van zijn fysieke beperking niet zelfstandig kan uitvoeren. Bijvoorbeeld: maaltijdassistentie en assistentie bij huishoudelijke taken, verzorgingstaken, assistentie bij toiletmomenten en bij het aan- en uitkleden, assistentie bij transfers in de woning en in de onmiddellijke omgeving van de woning,….

  • Redder op oproepbasis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Noord Antwerpen zijn wij op zoek naar redders die willen bijwerken in de week en/of in het weekend. Je staat in voor het toezicht en wordt tewerkgesteld in een leuk team!

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • verkoopster (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: VERSGALERIJ ANDRE

    Type: Vaste Job

    verkoopster detailhandel verse voedingswaren

  • Freelance Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

Zoek naar antwoorden van Accountancy Van Duyse BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Accountancy Van Duyse BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Accountancy Van Duyse BVBA. Laat een reactie achter voor Accountancy Van Duyse BVBA. Accountancy Van Duyse BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Accountancy Van Duyse BVBA. Leave a respond for Accountancy Van Duyse BVBA. Accountancy Van Duyse BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Accountancy Van Duyse BVBA op de google maps. Adres en contacten Accountancy Van Duyse BVBA
Location of Accountancy Van Duyse BVBA on the google maps. Address and contacts of Accountancy Van Duyse BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Accountancy Van Duyse BVBA Accountancy Van Duyse BVBA: FLTEXTIELHANDEL VANDENBULCKE NV | Institut St-Joseph | VANCAUWELAERT | Coiffure Imagination | FR?D?RIC MICHEELS

Other related companies as Accountancy Van Duyse BVBA: FLTEXTIELHANDEL VANDENBULCKE NV | Institut St-Joseph | VANCAUWELAERT | Coiffure Imagination | FR?D?RIC MICHEELS

Accountancy Van Duyse BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Accountancy Van Duyse BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09541870117. Het bedrijf Accountancy Van Duyse BVBA bevindt zich op het adres: Lierbaan 160; 2580; Putte. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 409,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Accountants. Lijst met producten zijn Tax-Consultants.
De hoofdactiviteit van Accountancy Van Duyse BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Accountancy Van Duyse BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Accountancy Van Duyse BVBA, openstaande posities, locatie van Accountancy Van Duyse BVBA op de kaart.

Accountancy Van Duyse BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Accountancy Van Duyse BVBA, company assigned to the tax number BE09541870117. The company Accountancy Van Duyse BVBA is located at the address: Lierbaan 160; 2580; Putte. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 409,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Accountants. List of products are Tax-Consultants.
The main activity of Accountancy Van Duyse BVBA is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Accountancy Van Duyse BVBA is not available. You also can look at reviews of Accountancy Van Duyse BVBA, open positions, location of Accountancy Van Duyse BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Accountancy Van Duyse BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Accountancy Van Duyse BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Accountancy Van Duyse BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Accountancy Van Duyse BVBA, employees, financial statistics.