Hidden Peak Belgium S.P.R.L.

Contactgegevens Hidden Peak Belgium S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hidden Peak Belgium S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hidden Peak Belgium S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'Emeraude 41 1030 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hidden Peak Belgium S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hidden Peak Belgium S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hidden Peak Belgium S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hidden Peak Belgium S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hidden Peak Belgium S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hidden Peak Belgium S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hidden Peak Belgium S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hidden Peak Belgium S.P.R.L.
Products information Hidden Peak Belgium S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE04253051757
Ondernemingsnummer: 6859832763
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 767,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Accessories for mobile telephones

Product categorie (product category): Accessories For Mobile Telephones

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hidden Peak Belgium S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Hidden Peak Belgium S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hidden Peak Belgium S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Hidden Peak Belgium S.P.R.L.

308600. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
07429902. Dierenarts, dierlijke specialiteiten | Veterinarian, animal specialties
28349901. Chloor tabletten en kits (waterzuivering) | Chlorination tablets and kits (water purification)
28920202. Zwarte poeder (explosieve) | Black powder (explosive)
34430300. Boiler en boiler shop werk | Boiler and boiler shop work
50990503. Tapes en cassettes, vooraf vastgelegd | Tapes and cassettes, prerecorded
50999904. Gasverlichting | Gas lighting fixtures
80599905. Persoonlijke verzorging thuis, met gezondheidszorg | Personal care home, with health care
87320104. Economisch onderzoek | Economic research

Werken bij Hidden Peak Belgium S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hidden Peak Belgium S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hidden Peak Belgium S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hidden Peak Belgium S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • installateur Sanitair M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je functie bestaat vooral uit het installeren en onderhouden van centrale verwarming, sanitair in nieuwbouw als renovatie.

  • Ervaren metser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in totaalprojecten is Konvert Construct op zoek naar ervaren metsers. Ben je woonachtig in de regio Overpelt - Neerpelt - Hamont - Balen - Bocholt? Heb je ervaring als metser? Heb je inzicht en wil je graag doorgroeien? Neem dan onmiddellijk contact met ons op!

  • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten winkelbediende bakkerij (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: I M & S

    Type: Studentenjob

    Klanten verderhelpen in de bakkerij; Rekken aanvullen; Onderhoud van de winkel.

  • Jobstudent zaalmedewerker (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Studentenjob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

  • Business Developer (NL) – Regio Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    Missie Als Business Developer bestaat uw missie erin de omzet van de onderneming te ontwikkelen door nieuwe commerciële contracten te onderhandelen. U rapporteert aan de Regionale Directeur en maakt deel uit van een ploeg van 4 commerciële medewerkers (1 Key Account, 2 Account Managers en 1 Business Developer). Functie - Als Business Developer bent u verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en diensten aan bestaande en nieuwe klanten in Vlaanderen. - Uw verantwoordelijk bestaat erin commerciële leads via een bestaand databank te ontwikkelen om nieuwe contracten binnen te brengen evenals bestaande klanten te bezoeken om de samenwerking te ontplooien. - - U maakt gebruik van het databank om potentiele prospecten terug te contacteren en om nieuwe contracten te onderhandelen - Uw maakt een marktonderzoek om de geschikte ondernemingen van de industriële wereld te selecteren die matchen met ons productvoorstel. - U zorgt voor de constante promotie van al onze aanbiedingen. - Uw uitdaging bestaat erin de wensen van de klant te vertalen in een kwalitatief, technisch en commercieel passende oplossing. - U zorgt voor de goeie uitvoering van de contracten en aan de kwaliteit van de geleverde diensten - U maakt een wekelijkse rapportering van uw commerciële activiteiten

  • ADMINISTRATIEVE EN COMMERCIËLE DUIZENDPOOT IN KALMTHOUT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Verantwoordelijk voor o.a. key accounts * Gebruik van Franse kennis * Regio: Kalmthout Onze klant is een kunststofverwerkend bedrijf in Kalmthout. Men produceert en verkoopt kunststof leidingsystemen en is op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse ordermanagement van de key accounts. Je verzorgt de goede werking van de backoffice en de interne verkoopprocessen, dit alles door goed samen te werken met de medewerkers van andere afdelingen. Je taken bestaan uit het opstellen en verwerken van kortingsmodellen en prijsaanpassingen voor de klanten en prospects. Daarnaast beheer je de klachtenprocedure en meet je de klanttevredenheid. Ten slotte ondersteun je de interne marketingafdeling. Om je functie goed uit te oefenen maak je actief gebruik van CRM-software ter ondersteuning van de verkoopstrategie van onze klant.

  • ALGEMEEN DAKWERKER m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: WALL & ROOF CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wall & Roof Construct bvba, een bouwbedrijf gespecialiseerd in dak- & gevelbeplatingswerken, zoekt voor haar afdeling DAK een ervaren algemeen dakdekker met kennis van dakdichting.

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Check-in bedienden (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Takenpakket: * Op een klantvriendelijke en professionele manier passagiers verwelkomen en inchecken. * Zorgen dat de inscheping rustig verloopt zonder de on-time-departure en alle veiligheidsprocedures uit het oog te verliezen. * Alleenreizende kinderen naar of van hun vlucht begeleiden

Zoek naar antwoorden van Hidden Peak Belgium S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Hidden Peak Belgium S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hidden Peak Belgium S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Hidden Peak Belgium S.P.R.L.. Hidden Peak Belgium S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hidden Peak Belgium S.P.R.L.. Leave a respond for Hidden Peak Belgium S.P.R.L.. Hidden Peak Belgium S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hidden Peak Belgium S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Hidden Peak Belgium S.P.R.L.
Location of Hidden Peak Belgium S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Hidden Peak Belgium S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Hidden Peak Belgium S.P.R.L. Hidden Peak Belgium S.P.R.L.: FLDEKKER TRANSPORT BVBA | D.D.A. | BEAUTY & NAILS V? | CAROLINE DE RIDDER | LUC DELDIME

Other related companies as Hidden Peak Belgium S.P.R.L.: FLDEKKER TRANSPORT BVBA | D.D.A. | BEAUTY & NAILS V? | CAROLINE DE RIDDER | LUC DELDIME

Hidden Peak Belgium S.P.R.L. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hidden Peak Belgium S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04253051757. Het bedrijf Hidden Peak Belgium S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Avenue de l'Emeraude 41 1030 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 767,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Accessories For Mobile Telephones. Lijst met producten zijn Accessories for mobile telephones.
De hoofdactiviteit van Hidden Peak Belgium S.P.R.L. is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hidden Peak Belgium S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hidden Peak Belgium S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Hidden Peak Belgium S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hidden Peak Belgium S.P.R.L. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hidden Peak Belgium S.P.R.L., company assigned to the tax number BE04253051757. The company Hidden Peak Belgium S.P.R.L. is located at the address: Avenue de l'Emeraude 41 1030 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 767,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Accessories For Mobile Telephones. List of products are Accessories for mobile telephones.
The main activity of Hidden Peak Belgium S.P.R.L. is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hidden Peak Belgium S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Hidden Peak Belgium S.P.R.L., open positions, location of Hidden Peak Belgium S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hidden Peak Belgium S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hidden Peak Belgium S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hidden Peak Belgium S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hidden Peak Belgium S.P.R.L., employees, financial statistics.