Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
Private companiesAgricultural Services • Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

Contactgegevens Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenstr 3; Herzele; 9550, België

Telefoon (phone): 32.53-622063^^53:622063 32.53-622063^^53:622063

Fax (fax): +32 (58) 665-56-73 +32 (58) 665-56-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Caisse Nationale de, Crédit Professionnel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Caisse Nationale de, Crédit Professionnel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
Products information Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

BTW identificatienummer (tax): BE06835113525
Ondernemingsnummer: 3484008789
Hoofdstad (capital): 136,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 312,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
(Get full report from official database of BE for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
Addition kinds of activities for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

356501. Flessen- en blikmachines | Bottling and canning machinery
32319906. Kijk kristallen, glas | Watch crystals, glass
32950201. Barium, gemalen of anderszins behandeld | Barium, ground or otherwise treated
34930100. Warm gevormde veren | Hot formed springs
35310200. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
35699913. Vloeibare automatisering machines en uitrusting | Liquid automation machinery and equipment
59949901. Magazine stand | Magazine stand

Werken bij Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Looking for open vacancies in other companies

  • (Hulp)bakker weekend OF voltijds (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant in Dendermonde zoeken we een bakker / bakkershulp die voltijds wil werken OF op zoek is naar weekendwerk (nacht van vrijdag op zaterdag en nacht van zaterdag op zondag). Je staat in voor de bereidingen van brood, patisserie en koffiekoeken.

  • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Gepassioneerde operatoren regio Diest (m/v) ONMIDDELLIJKE OPSTART (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, een gezond en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de productie van binnendeuren, gaan wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega's om hun leuk team te komen versterken als operator (m/v). Je bent verantwoordelijk voor het lezen en interpreteren van opdrachten. Je kan een product kwalitatief bewerken op een machine in verhouding tot het gevraagde rendement. Je hebt affiniteit met houtbewerking en schrijnwerkerij. Je bent niet bang om beslissingen te nemen en je staat in voor de visuele controle. Je kan op zeer korte termijn opstarten in 2 ploegen. Vaste aanwerving, goede werksfeer, correct loon. Interne opleiding is voorzien!

  • CUSTOMER SERVICE EXPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie in Aalst is Hays Response Gent op zoek naar een customer service medewerker. * Customer service - Export * Nederlands - Engels - Frans * Aalst Als customer service medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten m.b.t. de orders. Je staat in voor de correcte verwerking van de bestellingen waarbij je rekening houdt met productie en levertermijn. Hiernaast behandel je ook de vragen van klanten inzake de status van hun bestelling, beschikbaarheid van de producten, prijzen, kwaliteit,... Je stemt af met jouw collega's op de verschillende afdelingen en koppelt de informatie terug naar de klanten. Je werkt vooral op de exportmarkt, waarbij je contact hebt met klanten buiten Europa. Je beheert jouw eigen klantenportfolio.

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • Kapper/Kapster (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kapster sta je in voor het totale pakket. Wassen knippen kleuren drogen brushen stylen ... behoren tot jouw taken

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Machelen Ad Leie 8 uren per week (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Machelen aan de Leie.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Comforthome

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en mensen helpen? En zoek je werk in de omgeving van Wuustwezel ? Aarzel dan niet om bij ons te solliciteren!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Zaal medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven is Tempo-Team op zoek naar gemotiveerd zaalpersoneel Jouw taken bestaan uit : - Kassabediening - Klantencontract - Orde van de zaal garanderen - Opdienen van de borden

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • lesgever EHBO en/of Ergonomie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers in het veld van eerstehulp/ brandbestrijding/ veiligheid/ preventie. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

Zoek naar antwoorden van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel in sociale netwerken
Look for responds of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Laat een reactie achter voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Caisse Nationale de, Crédit Professionnel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Leave a respond for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Caisse Nationale de, Crédit Professionnel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Caisse Nationale de, Crédit Professionnel op de google maps. Adres en contacten Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
Location of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel on the google maps. Address and contacts of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

Andere gerelateerde bedrijven als come Caisse Nationale de, Crédit Professionnel Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: TRADE MARK | ELISABETH COENE | Hilderson J | COIFFURE STELLA | JOANNES AERTSEN

Other related companies as Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: TRADE MARK | ELISABETH COENE | Hilderson J | COIFFURE STELLA | JOANNES AERTSEN

Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06835113525. Het bedrijf Caisse Nationale de, Crédit Professionnel bevindt zich op het adres: Molenstr 3; Herzele; 9550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 136,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 312,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, openstaande posities, locatie van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel op de kaart.

Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, company assigned to the tax number BE06835113525. The company Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is located at the address: Molenstr 3; Herzele; 9550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 136,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 312,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is not available. You also can look at reviews of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, open positions, location of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, employees, financial statistics.