Vicking Electronics NV

Contactgegevens Vicking Electronics NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vicking Electronics NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vicking Electronics NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schemkensstraat 6; 3583; Beringen (Paal), België

Telefoon (phone): 011 45 05 90 (+32-011 45 05 90) 011 45 05 90 (+32-011 45 05 90)

Fax (fax): 011 45 05 91 (+32-011 45 05 91) 011 45 05 91 (+32-011 45 05 91)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vicking Electronics NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vicking Electronics NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vicking Electronics NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vicking Electronics NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vicking Electronics NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vicking Electronics NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vicking Electronics NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vicking Electronics NV
Products information Vicking Electronics NV

BTW identificatienummer (tax): BE04534027099
Ondernemingsnummer: 9714904785
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Cash Registers; Time recorders

Product categorie (product category): Access-control Systems for

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vicking Electronics NV
(Get full report from official database of BE for Vicking Electronics NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vicking Electronics NV
Addition kinds of activities for Vicking Electronics NV

213100. Kauw en rook tabak | Chewing and smoking tobacco
14990401. Burrstone steengroeven | Burrstone quarrying
28330203. Botanische producten, geneesmiddelen: gemalen, gegradueerd of gemalen | Botanical products, medicinal: ground, graded, or milled
33399909. Iridium-raffinage (primair) | Iridium refining (primary)
38279904. Correctors: percentage, wind, roll (brandbeheersapparatuur) | Correctors: percentage, wind, roll (fire control equipment)
39539901. Cijfers (markeringsapparatuur), metaal | Figures (marking devices), metal
62110202. Investeringsbankiers | Investment bankers

Werken bij Vicking Electronics NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vicking Electronics NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vicking Electronics NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vicking Electronics NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical conductor packaging (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - net@werk - Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog naar: [email protected]

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als jobstudent voor administratief werk van 27/8-31/8. Je bent cijfermatig aangelegd en kan goed overweg met excel.

  • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

  • Bijlesgever wiskunde (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: WYCOR

    Type: Vaste Job

    Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • Junior Sales - Product Expert (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als junior sales of product expert ondersteun je één of meerdere verkopers in een bepaald filiaal van onze klant. Je leert de diverse aspecten van een verkoopsfunctie binnen de organisatie kennen. Je maakt je de software programma?s eigen je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie. Je begeleidt de verkoper in het afsluiten van deals en je maakt verkoopsdossiers op. Na een korte inwerkperiode start je met het afleveren van nieuwe wagens aan klanten. Door verkoper af en toe te vervangen leer je op een zelfstandige basis auto?s verkopen. Na een inwerkperiode van 3 6 of 9 maanden evolueer je naar een volwaardige verkoopfunctie met een te behalen verkoopstarget.

  • Kinesitherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • zelfstandig logopediste (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: MARTENS ANNABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega in Geraardsbergen? Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een groepspraktijk met verschillende vestigingen in Geraardsbergen Wat bieden we? - administratieve en inhoudelijke ondersteuning - werkuren in overleg - een tof team - een uurrooster van ca. 10 uur dat op korte termijn verder uitgebreid kan worden Wat vragen we? - bereid zijn als zelfstandige te werken - graag deel uitmaken van een fijn team - in het bezit zijn van een FOD- en RIZIV-nummer - liefst beschikken over een wagen Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op [email protected]

  • VERKOOPSMEDEWERKER (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: BAKKERIJ LUKA

    Type: Flexijob

    Je bedient de klanten in de bakkerij.

Zoek naar antwoorden van Vicking Electronics NV in sociale netwerken
Look for responds of Vicking Electronics NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vicking Electronics NV. Laat een reactie achter voor Vicking Electronics NV. Vicking Electronics NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vicking Electronics NV. Leave a respond for Vicking Electronics NV. Vicking Electronics NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vicking Electronics NV op de google maps. Adres en contacten Vicking Electronics NV
Location of Vicking Electronics NV on the google maps. Address and contacts of Vicking Electronics NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vicking Electronics NV Vicking Electronics NV: Mylle Elektro | FONORAMA | VAN DE PERRE B | Novartis Pharma NV | HEYMANS GEBRS

Other related companies as Vicking Electronics NV: Mylle Elektro | FONORAMA | VAN DE PERRE B | Novartis Pharma NV | HEYMANS GEBRS

Vicking Electronics NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vicking Electronics NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04534027099. Het bedrijf Vicking Electronics NV bevindt zich op het adres: Schemkensstraat 6; 3583; Beringen (Paal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 398,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Access-control Systems for. Lijst met producten zijn Cash Registers; Time recorders.
De hoofdactiviteit van Vicking Electronics NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vicking Electronics NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vicking Electronics NV, openstaande posities, locatie van Vicking Electronics NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vicking Electronics NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vicking Electronics NV, company assigned to the tax number BE04534027099. The company Vicking Electronics NV is located at the address: Schemkensstraat 6; 3583; Beringen (Paal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 398,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Access-control Systems for. List of products are Cash Registers; Time recorders.
The main activity of Vicking Electronics NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vicking Electronics NV is not available. You also can look at reviews of Vicking Electronics NV, open positions, location of Vicking Electronics NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vicking Electronics NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vicking Electronics NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vicking Electronics NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vicking Electronics NV, employees, financial statistics.