LBS Lumelux en Belmans Security

Particuliere bedrijvencommunicatie • LBS Lumelux en Belmans Security
Private companiesCommunications • LBS Lumelux en Belmans Security

Contactgegevens LBS Lumelux en Belmans Security: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LBS Lumelux en Belmans Security: address, phone, fax, email, website, opening hours

LBS Lumelux en Belmans Security

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hazenpad 11; 2560; Nijlen, België

Telefoon (phone): 03 481 91 13 (+32-03 481 91 13) 03 481 91 13 (+32-03 481 91 13)

Fax (fax): 03 411 04 72 (+32-03 411 04 72) 03 411 04 72 (+32-03 411 04 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LBS Lumelux en Belmans Security: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LBS Lumelux en Belmans Security"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LBS Lumelux en Belmans Security"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LBS Lumelux en Belmans Security, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LBS Lumelux en Belmans Security. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LBS Lumelux en Belmans Security, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LBS Lumelux en Belmans Security. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LBS Lumelux en Belmans Security
Products information LBS Lumelux en Belmans Security

BTW identificatienummer (tax): BE01926696777
Ondernemingsnummer: 2382354736
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 589,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Alarm systems - Installation; Surveillance - Apparatus & systems; Fire detection materials - Installation

Product categorie (product category): Access-control Systems for

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LBS Lumelux en Belmans Security
(Get full report from official database of BE for LBS Lumelux en Belmans Security)

Aanvulling soorten activiteiten voor LBS Lumelux en Belmans Security
Addition kinds of activities for LBS Lumelux en Belmans Security

5154. Vee | Livestock
07220106. Tarwe, machine oogstdiensten | Wheat, machine harvesting services
24529907. Sauna kamers, geprefabriceerd, hout | Sauna rooms, prefabricated, wood
26210304. Vloeipapier | Cigarette paper
35310811. Rakes, land clearing: mechanisch | Rakes, land clearing: mechanical

Werken bij LBS Lumelux en Belmans Security: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LBS Lumelux en Belmans Security: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LBS Lumelux en Belmans Security. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LBS Lumelux en Belmans Security. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een elektricien voor een elektriciteitsbedrijf regio Oostkamp. Je doet aansluitingen op werven regio Brugge. Je hebt sterke interesse in elektriciteitswerken.

  • Productiemedewerker m/v 2 ploegen/nacht - basisloon: 14,72€ + ploegenpremie (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider help je mee op verschillende afdelingen: Productie Affinage (behandeling en rijpingen) Inpakafdeling en logistiek

  • Carrossier (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Mol zoeken wij iemand die: * zelfstandig kan werken als carrossier, * beschadigde stukken van het koetswerk van vrachtwagen herstelt of vervangt, * plaatwerk, spuitwerk en afwerking kan uitvoeren, * de garage algemeen onderhoudt, * een voorruit kan herstellen.

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Kortrijk, gaan wij op zoek naar een MAGAZIJNIER. Onze klant is actief in zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompboilers, vloerverwarming en gasketels. uw taken bestaan uit: Het ontvangen van de bestellingen, Opbergen van materiaal in het magazijn, Magazijnbeheer.

  • Vertegenwoordiger B2B regio Limburg (LIMBOURG)

    Regio: LIMBOURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerd en gedreven commercieel talent. Je kan zelfstandig werken en maakt geen misbruik van de vrijheden die de functie jou biedt. Je bent zeer plichtsbewust ingesteld. Je weet klanten als geen ander te overtuigen van jouw product. Targets geven jou een extra boost en je gaat deze uitdaging dan ook elke maand met veel plezier aan. Je bent bereid om je flexibel op te stellen op het vlak van werkuren. Kennis van de telecomsector is een pluspunt.

  • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp Regio Heusden-Destelbergen (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Trainee - E&I Specialist (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670331-inline.html?cid=Partner_VDAB Tijdens je opleidingstraject tot E&I Specialist zal je ook al kunnen genieten van een mooi salarispakket. Je komt terecht in een team dat jong van geest is en volop wil groeien. Hierdoor zijn zij continu op zoek naar de volgende E&I specialist. Tijdens het traject als Trainee – specialist E&I zal je je kennis voornamelijk verruimen terwijl je on the field meewerkt. Je zal starten als E&I technician en bezig zijn met o.a. werken aan elektrische installaties, monteren van kabelbanen, aansluiten van elektriciteitskasten, etc.. Verder kom je terecht op de verschillende afdelingen van een project. Je zal collega's bijstaan met werfopvolging, planning, kwaliteitscontrole en op alle mogelijke afdelingen die passeren in een project. Na dit diepgaande traject ben je in staat om verder te gaan als specialist E&I, werfleider of projectleider.

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • Logopedist (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd logopedist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van LBS Lumelux en Belmans Security in sociale netwerken
Look for responds of LBS Lumelux en Belmans Security in social networks

Lees alle opmerkingen voor LBS Lumelux en Belmans Security. Laat een reactie achter voor LBS Lumelux en Belmans Security. LBS Lumelux en Belmans Security bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LBS Lumelux en Belmans Security. Leave a respond for LBS Lumelux en Belmans Security. LBS Lumelux en Belmans Security on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LBS Lumelux en Belmans Security op de google maps. Adres en contacten LBS Lumelux en Belmans Security
Location of LBS Lumelux en Belmans Security on the google maps. Address and contacts of LBS Lumelux en Belmans Security

Andere gerelateerde bedrijven als come LBS Lumelux en Belmans Security LBS Lumelux en Belmans Security: Chloe | ROGER COOLS | ORGA-MED | OLI'VERT | KARTING AND RACE SHOP

Other related companies as LBS Lumelux en Belmans Security: Chloe | ROGER COOLS | ORGA-MED | OLI'VERT | KARTING AND RACE SHOP

LBS Lumelux en Belmans Security is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LBS Lumelux en Belmans Security, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01926696777. Het bedrijf LBS Lumelux en Belmans Security bevindt zich op het adres: Hazenpad 11; 2560; Nijlen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 589,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Access-control Systems for. Lijst met producten zijn Alarm systems - Installation; Surveillance - Apparatus & systems; Fire detection materials - Installation.
De hoofdactiviteit van LBS Lumelux en Belmans Security is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LBS Lumelux en Belmans Security is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LBS Lumelux en Belmans Security, openstaande posities, locatie van LBS Lumelux en Belmans Security op de kaart.

LBS Lumelux en Belmans Security is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LBS Lumelux en Belmans Security, company assigned to the tax number BE01926696777. The company LBS Lumelux en Belmans Security is located at the address: Hazenpad 11; 2560; Nijlen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 589,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Access-control Systems for. List of products are Alarm systems - Installation; Surveillance - Apparatus & systems; Fire detection materials - Installation.
The main activity of LBS Lumelux en Belmans Security is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LBS Lumelux en Belmans Security is not available. You also can look at reviews of LBS Lumelux en Belmans Security, open positions, location of LBS Lumelux en Belmans Security on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LBS Lumelux en Belmans Security, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LBS Lumelux en Belmans Security, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LBS Lumelux en Belmans Security, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LBS Lumelux en Belmans Security, employees, financial statistics.