KEYWARE ID DIVISION SA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • KEYWARE ID DIVISION SA
Private companiesMiscellaneous Retail • KEYWARE ID DIVISION SA

Contactgegevens KEYWARE ID DIVISION SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEYWARE ID DIVISION SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEYWARE ID DIVISION SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saucin 62; 5032; Gembloux-sur-Orneau (Isnes), België

Telefoon (phone): 081 55 46 10 (+32-081 55 46 10) 081 55 46 10 (+32-081 55 46 10)

Fax (fax): 081 55 46 59 (+32-081 55 46 59) 081 55 46 59 (+32-081 55 46 59)

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEYWARE ID DIVISION SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEYWARE ID DIVISION SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEYWARE ID DIVISION SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEYWARE ID DIVISION SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEYWARE ID DIVISION SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEYWARE ID DIVISION SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEYWARE ID DIVISION SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEYWARE ID DIVISION SA
Products information KEYWARE ID DIVISION SA

BTW identificatienummer (tax): BE08008178710
Ondernemingsnummer: 7565155029
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 191,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Time recorders; Automatic identification & registration systems

Product categorie (product category): Access-control Systems for

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEYWARE ID DIVISION SA
(Get full report from official database of BE for KEYWARE ID DIVISION SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEYWARE ID DIVISION SA
Addition kinds of activities for KEYWARE ID DIVISION SA

17990302. Installatie, onderhoud en reparatie van service stations | Service station equipment installation, maint., and repair
22980200. Twine, koord en koord | Twine, cord and cordage
23849903. Huishoudelijk, behalve kinderen: van aangekochte materialen | Housecoats, except children's: from purchased materials
24260105. Houten meubels, hardhout | Furniture squares, hardwood
30520301. Transmissieband, rubber | Transmission belting, rubber
32910601. Doek, schuurmiddel: granaat, emery, aluminiumoxide gecoat | Cloth, abrasive: garnet, emery, aluminum oxide coated
72319900. Beauty winkels, nec | Beauty shops, nec

Werken bij KEYWARE ID DIVISION SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEYWARE ID DIVISION SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEYWARE ID DIVISION SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEYWARE ID DIVISION SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnoperator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van deeg en vulling tot cru eindproducten. Dit doe je door het instellen van productie/lamineerparameters en van de benodigde hulpmiddelen op de lijn. • Intern bestellen van grondstoffen. • Aanvoeren, controleren en registreren (batchcodes) van de verschillende grondstoffen en ingrediënten volgens productieplanning en opgegeven compositierecept. • Aanvoeren en controleren van de verschillende machines en hulpmaterialen volgens productieplanning en opgegeven processingrecept. • Doseren van vetstof in het laminaat volgens de receptuur en specificaties. • Bediening, ontstoring, bijstelling en zelfstandig ombouwen van de lamineer en/of productielijn. • Zelfstandige bediening en bijstelling van de mobiele apparatuur en hulpmiddelen van de lijn. • Realiseren van de geplande productie aan de hand van instructies en specificaties binnen de normen van OEE, waste en kwaliteit. • Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de QC-procedures en het eventueel bijsturen van het proces, alsook bij afwijkingen de lijncoördinator verwittigen. • Uitvoeren van de nodige reinigings- en operationele onderhoudswerken op de gebruikte installaties volgens de reinigingsinstructies. • Back-up van Lijncoördinator.

  • Productiemedewerk(st)er 2 ploegen Te Sint-Niklaas DYMO (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerk(st)er heb je volgende taken: - Je staat in voor de manuele inpak; - Je voert fijn montagewerk uit; - Je verhelpt storingen in het productieproces.

  • Huishoudhulp Kortrijk en omgeving (M/V) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Kortrijk en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

  • Huishoudhulp in Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • POETSHULP Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Student - persoonlijk assistent voor halve dag per week (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Je vergezelt wekelijks onze cliënt naar vergaderingen in Hasselt (Corda campus). Het gaat om 1/2 dag per week (= 4 uur), meestal op woensdagnamiddag, maar soms ook op een andere dag. (Dit wordt samen afgesproken). Onze cliënt woont in Borgloon, en maakt gebruik van een rolstoel. Ze heeft een eigen wagen waar ze zelf mee rijdt. Je zorgt voor het in- en uitladen van de rolstoel in de auto, het transport naar- en het installeren in de vergaderzaal. Je volgt de vergadering zelf niet mee, je mag dan lezen of studeren. Nadien begeleid je onze cliënt mee naar huis. Ocassioneel wordt je ook ingeschakeld om te babysitten op haar kleinkinderen.

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

  • Backend Developer (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: VERSO

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdagingen • Als Developer bij Audience Advantage werk je nauw samen met het technisch team en het productieteam. • Je ontwikkelt en onderhoudt een innovatieve en technisch sterke apps, integreert deze met back-end systemen en CRM’s. Hierbij zorg jij voor de correcte opzet van de app, je kiest de juiste 3rd party componenten en SDK’s, en zorgt uiteraard ook voor het hardcore development! • Je coacht, helpt en ondersteunt jouw collega’s en neemt mee de verantwoordelijkheid op in het technisch opleveren van het project. • Je denkt mee over features, applicaties en innovatieve oplossingen.

Zoek naar antwoorden van KEYWARE ID DIVISION SA in sociale netwerken
Look for responds of KEYWARE ID DIVISION SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEYWARE ID DIVISION SA. Laat een reactie achter voor KEYWARE ID DIVISION SA. KEYWARE ID DIVISION SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEYWARE ID DIVISION SA. Leave a respond for KEYWARE ID DIVISION SA. KEYWARE ID DIVISION SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEYWARE ID DIVISION SA op de google maps. Adres en contacten KEYWARE ID DIVISION SA
Location of KEYWARE ID DIVISION SA on the google maps. Address and contacts of KEYWARE ID DIVISION SA

Andere gerelateerde bedrijven als come KEYWARE ID DIVISION SA KEYWARE ID DIVISION SA: Vanneste Alg Schrijnwerk CVBA | 'T NEERHOF | JENNY VANDEVELDE | DIERICKX | LODEWIJK DOSSCHE

Other related companies as KEYWARE ID DIVISION SA: Vanneste Alg Schrijnwerk CVBA | 'T NEERHOF | JENNY VANDEVELDE | DIERICKX | LODEWIJK DOSSCHE

KEYWARE ID DIVISION SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEYWARE ID DIVISION SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08008178710. Het bedrijf KEYWARE ID DIVISION SA bevindt zich op het adres: Rue Saucin 62; 5032; Gembloux-sur-Orneau (Isnes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 191,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Access-control Systems for. Lijst met producten zijn Time recorders; Automatic identification & registration systems.
De hoofdactiviteit van KEYWARE ID DIVISION SA is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEYWARE ID DIVISION SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEYWARE ID DIVISION SA, openstaande posities, locatie van KEYWARE ID DIVISION SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

KEYWARE ID DIVISION SA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEYWARE ID DIVISION SA, company assigned to the tax number BE08008178710. The company KEYWARE ID DIVISION SA is located at the address: Rue Saucin 62; 5032; Gembloux-sur-Orneau (Isnes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 191,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Access-control Systems for. List of products are Time recorders; Automatic identification & registration systems.
The main activity of KEYWARE ID DIVISION SA is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KEYWARE ID DIVISION SA is not available. You also can look at reviews of KEYWARE ID DIVISION SA, open positions, location of KEYWARE ID DIVISION SA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEYWARE ID DIVISION SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEYWARE ID DIVISION SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEYWARE ID DIVISION SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEYWARE ID DIVISION SA, employees, financial statistics.