IMMEL Ets

Contactgegevens IMMEL Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMEL Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMEL Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Herve 126; 4030; Liège 1 (Grivegnée), België

Telefoon (phone): 04 365 71 71 (+32-04 365 71 71) 04 365 71 71 (+32-04 365 71 71)

Fax (fax): 04 365 06 76 (+32-04 365 06 76) 04 365 06 76 (+32-04 365 06 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMEL Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMEL Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMEL Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMEL Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMEL Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMEL Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMEL Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMEL Ets
Products information IMMEL Ets

BTW identificatienummer (tax): BE05216003417
Ondernemingsnummer: 3289825439
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 309,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Locks & keys; Safes; Door closers; Hardware - Mfg. & Whol

Product categorie (product category): Access-control Systems for

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMEL Ets
(Get full report from official database of BE for IMMEL Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMEL Ets
Addition kinds of activities for IMMEL Ets

799911. Instructie scholen, kampen en diensten | Instruction schools, camps, and services
26310413. Transformer board | Transformer board
27899901. Beveling van kaarten | Beveling of cards
30899923. Toiletten, draagbare chemicaliën: kunststoffen | Toilets, portable chemical: plastics
32290501. Rietjes, glas | Straws, glass
59990605. Mobiele telefoons en apparatuur | Mobile telephones and equipment

Werken bij IMMEL Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMEL Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMEL Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMEL Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE kipper (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenburg zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de kipper te rijden. Je werkt van maandag tot vrijdag en je bent elke avond thuis. Per dag werk je max 12uur.

  • Storingstechnieker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij als storingstechnieker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een ervaring storingstechnieker om flexibel te werken waar nodig. Je staat in voor het algemeen onderhoud van de productiemachines en installaties Dit zowel preventief als curatief Gezien de diversiteit van de installaties is ook kennis van koeling, perslucht en stoom nodig De klemtoon van de werkzaamheden ligt vnl op elektrisch vlak, maar ook mechanisch moet je je plan kunnen trekken Je werkt met PLC S7, kennis van programmatie is niet nodig

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste partner voor onze klant gelegen te Puurs, zijn wij op zoek naar een Customer Service Agent. Jouw takenpakket: Vlekkeloze opvolging van de logistieke flow; Administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers; Opvolging van de Track and Tracing van de zendingen voor je klant; De voorbereiding van de facturatie voor en hierbij onduidelijkheden signaleren waar nodig + oplossingen bedenken. Prioriteiten stellen in samenspraak met je klant en collega’s.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Varsenare - Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Varsenare en Jabbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • E-commerce I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

  • Student studierelevante bijbaan: Onderhoudsplannen reliability (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het ter beschikking stellen van standaard onderhoudsplannen voor veel voorkomende machines in SAP. Initieel mee helpen opstellen in Excel op basis van feedback van de Reliability Engineers Aanmaken van de standaard plannen en strategieën in SAP. Documenteren van de procedure om die lokaal te gebruiken. Te kopiëren en aan te passen bij gebruik door de lokale afdeling.

  • Mechanicien - Elektro-Mechanicien (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je bent oprecht geïnteresseerd in de carrosserie-afdeling van vrachtwagens. Je hebt een uitdagende en afwisselende job en voert herstellings- en onderhoudswerken uit. De werken omvatten montage en demontage van onderdelen,sleutelen en je voert onderhoudswerken uit.

  • Elektro -monteur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BUTLER TECH

    Type: Vaste Job

    Elektriciteitswerken Industrieel Cross-wiring Van A tot Z

  • Automecanicien voor personenwagens zeer mooie voorwaarden! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige garage die deel uit maakt van een mooie keten gaan wij op zoek naar dé automecanicien. Hou jij van sleutelen aan wagens? Maak jij graag je handen vuil? Het is voor jou een uitdaging om de mechanische storigen te vinden? We zoeken iemand die zelfstandig kan werken aan auto's. Lees dan snel verder! Taken: Je staat in voor het algemeen onderhoud van de wagens op vlak van mecaniek Je kent perfect het verschil tussen een groot en klein onderhoud Je zal ook instaan voor nazicht keuringen, verversen van de olie, ruitenvloeistof toevoegen, bandenspanning controleren Een distributieriem, een vliegwiel, een versnellingsbak zijn voor jou geen nieuwe zaken je weet ze te herstellen

  • NOA5 kinesitherapeut(e) (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom.

  • Kinderverzorgster (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: MAARTJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opvoeden en verzorgen van kindjes tussen 10 weken en 2.5 jaar.

Zoek naar antwoorden van IMMEL Ets in sociale netwerken
Look for responds of IMMEL Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMEL Ets. Laat een reactie achter voor IMMEL Ets. IMMEL Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMEL Ets. Leave a respond for IMMEL Ets. IMMEL Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMEL Ets op de google maps. Adres en contacten IMMEL Ets
Location of IMMEL Ets on the google maps. Address and contacts of IMMEL Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMEL Ets IMMEL Ets: Brussels Decor | Vanheukelen Ch | FORTIS | S.C. R. WALL. METTET | MUTUALIT? SOCIALISTE

Other related companies as IMMEL Ets: Brussels Decor | Vanheukelen Ch | FORTIS | S.C. R. WALL. METTET | MUTUALIT? SOCIALISTE

IMMEL Ets is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMEL Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05216003417. Het bedrijf IMMEL Ets bevindt zich op het adres: Rue de Herve 126; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 309,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Access-control Systems for. Lijst met producten zijn Locks & keys; Safes; Door closers; Hardware - Mfg. & Whol.
De hoofdactiviteit van IMMEL Ets is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMEL Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMEL Ets, openstaande posities, locatie van IMMEL Ets op de kaart.

IMMEL Ets is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMEL Ets, company assigned to the tax number BE05216003417. The company IMMEL Ets is located at the address: Rue de Herve 126; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 309,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Access-control Systems for. List of products are Locks & keys; Safes; Door closers; Hardware - Mfg. & Whol.
The main activity of IMMEL Ets is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMEL Ets is not available. You also can look at reviews of IMMEL Ets, open positions, location of IMMEL Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMEL Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMEL Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMEL Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMEL Ets, employees, financial statistics.