Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

Contactgegevens Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Luikersteenweg 475; Vreren; 3783, België

Telefoon (phone): 12:234192^^32.12-234192 (+32-12:234192^^32.12-234192) 12:234192^^32.12-234192 (+32-12:234192^^32.12-234192)

Fax (fax): +32 (82) 186-94-35 +32 (82) 186-94-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Caisse Nationale de, Crédit Professionnel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Caisse Nationale de, Crédit Professionnel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
Products information Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

BTW identificatienummer (tax): BE07341308593
Ondernemingsnummer: 6305023193
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
(Get full report from official database of BE for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
Addition kinds of activities for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

379900. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
581207. Visgerechten | Seafood restaurants
10110200. Voorbereiding van ijzererts | Iron ore preparation
16230104. Pijpleiding | Pipeline wrapping
20479900. Honden- en kattenvoer, nec | Dog and cat food, nec
24310301. Vloerplanken, hout | Floor baseboards, wood
28999927. Inkt of schrijfvloeistoffen | Ink or writing fluids
34829905. Pellets en bb's, pistool- en luchtgeweermunitie | Pellets and bb's, pistol and air rifle ammunition
36470100. Verlichtingsapparatuur voor motorvoertuigen | Motor vehicle lighting equipment
86610118. Lutherse kerk | Lutheran church

Werken bij Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - Orderpicker - Logistiek - Colruyt Group (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen, potjes op de machine zetten, het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen, maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…), maken van salades (krabsla, vleessla,…), verpakken, etiketteren,… maken hier allemaal deel van uit. Als magazijnier in onze distributie centra ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de goederen die onze winkels bevoorraden. Met oog voor veiligheid en kwaliteit draag je samen met je collega’s bij tot een vlot verloop van de logistieke ketting. Vanuit deze functie kan je doorgroeien naar een job met meer verantwoordelijkheid, zoals heftruckchauffeur, lader en losser van opleggers, verantwoordelijke expeditieplein en verantwoordelijke kaai.

  • Management Assistent - Tijdelijke opdracht tot 2019 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Inhoud van de functie als Management Assistent:  Je verzorgt het agendabeheer van verschillende managementleden. Je stelt vertrouwelijke documenten op en kan hierbij discreet handelen.  Je verzorgt de opmaak van presentaties.  Je staat in voor algemene administratieve ondersteuning van verschillende managers.  Je maakt rapportages in Excel.  Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevend bedrijf dat dienstverlening biedt op vlak van HR en payroll zijn we op zoek naar een Management Assistent. 

  • Monteurs op de werf (m/v) (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij goed planlezen en werk je graag op de werf? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Als monteur ga je van maandag tot en met vrijdag naar de werven in het buitenland om daar constructies te monteren.

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

  • MAGAZIJNIER MET WEEKENDWERK (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het ontvangen van leveringen. Je registreert de pakbonnen. Je bedient de klanten bij afhalen van goederen. Je plant transporten tussen magazijn en winkel en verwekt grote leveringen in centraal depot

  • Huishoudhulp dienstencheques Bree (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bree voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Enthousiaste student gezocht om fietsen te monteren (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma die fietsen least aan bedrijven zijn wij op zoek naar een student die fietsen zal monteren. Uw taken :Fietsen monteren tot rijklare exemplaren. Je krijgt hiervoor een basis opleiding. Onderdelen monteren en vast zetten. Banden op druk zetten en detailafwerking.

  • Jobstudent Bon'Ap Oostkamp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • STUDENT BAR/AFWASSER (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Daoust

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi hotel in hartje Knokke zoeken we een gemotiveerde student. - Je wordt ingeschakeld voor de bar en de afwas. - Tijdens het weekend werk je van 9 tot 13 uur. - Je kan eventueel ook op woensdagnamiddag werken.

  • Ervaren CNC operator voor houtverwerkende productie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je spuit het afgewerkte meubilair zodat ze volledig op punt staat Hiervoor organiseer je je eigen werkplek; de temperatuur moet in orde zijn, vochtigheidsgraad, ... Je maakt zelf jouw eigen verf en controleert naar viscositeit, kleur, ... Je doet nacontrole en herstelt eventuele fouten

Zoek naar antwoorden van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel in sociale netwerken
Look for responds of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Laat een reactie achter voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Caisse Nationale de, Crédit Professionnel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Leave a respond for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Caisse Nationale de, Crédit Professionnel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Caisse Nationale de, Crédit Professionnel op de google maps. Adres en contacten Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
Location of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel on the google maps. Address and contacts of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

Andere gerelateerde bedrijven als come Caisse Nationale de, Crédit Professionnel Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: ASLK-CGER Bank | Bradom BVBA | CHAUSURES AWA | JOZEF TIELEMANS | Belgacom Multimedia & Infohighways

Other related companies as Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: ASLK-CGER Bank | Bradom BVBA | CHAUSURES AWA | JOZEF TIELEMANS | Belgacom Multimedia & Infohighways

Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07341308593. Het bedrijf Caisse Nationale de, Crédit Professionnel bevindt zich op het adres: Luikersteenweg 475; Vreren; 3783. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 759,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, openstaande posities, locatie van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel op de kaart.

Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, company assigned to the tax number BE07341308593. The company Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is located at the address: Luikersteenweg 475; Vreren; 3783. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 759,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is not available. You also can look at reviews of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, open positions, location of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, employees, financial statistics.