Belgacom Multimedia & Infohighways

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • Belgacom Multimedia & Infohighways
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • Belgacom Multimedia & Infohighways

Contactgegevens Belgacom Multimedia & Infohighways: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belgacom Multimedia & Infohighways: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belgacom Multimedia & Infohighways

Regio (region): N\A, België

Adres (address): bd. E. Jacqmainlaan 177, Brussels, B-1030, België

Telefoon (phone): 32 2 2024213 32 2 2024213

Fax (fax): 32 2 2027573 32 2 2027573

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belgacom Multimedia & Infohighways: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belgacom Multimedia & Infohighways"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belgacom Multimedia & Infohighways"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belgacom Multimedia & Infohighways, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belgacom Multimedia & Infohighways. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belgacom Multimedia & Infohighways, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belgacom Multimedia & Infohighways. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belgacom Multimedia & Infohighways
Products information Belgacom Multimedia & Infohighways

BTW identificatienummer (tax): BE03545806884
Ondernemingsnummer: 2576538085
Hoofdstad (capital): 322,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 592,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Belgacom Multimedia & Infohighways zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belgacom Multimedia & Infohighways
(Get full report from official database of BE for Belgacom Multimedia & Infohighways)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belgacom Multimedia & Infohighways
Addition kinds of activities for Belgacom Multimedia & Infohighways

222109. Speciaal breedgeweven stoffen, met inbegrip van gedraaide weefsels | Specialty broadwoven fabrics, including twisted weaves
07520103. Teeltdiensten, dieren- en dierenspecialiteiten (niet paarden) | Breeding services, pet and animal specialties (not horses)
25190202. Juveniele meubels, rotan of riet: opgevuld of vlak | Juvenile furniture, rattan or reed: padded or plain
35239902. Liften, boerderij | Elevators, farm
59630000. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
76992701. Poppen en accessoires repareren | Doll and accessory repair

Werken bij Belgacom Multimedia & Infohighways: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belgacom Multimedia & Infohighways: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belgacom Multimedia & Infohighways. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belgacom Multimedia & Infohighways. Looking for open vacancies in other companies

  • Account Manager Brussel (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job die bestaat uit Sales People- en Office Management? Als Account Manager te Brussel (Elsene) bestaat je job uit 3 luiken: SALES MANAGEMENT Je start je dag met een briefing waarin je in samenspraak met je team de prioriteiten en de te behalen doelen vastlegt. Je hebt een neus voor het spotten van opportuniteiten via netwerking jobboards kranten social media... Door middel van telefonische prospectie plan je je agenda in. Smeer alvast je kuiten in: we verwachten een 7tal bezoeken per dag bij klanten of prospecten.(80% hunting en 20% farming) Jouw professionele uitstraling sales-technische skills en negotiatievermogen zorgen ervoor dat jij de vacatures binnenhaalt. Je begeleidt de kandidaten wanneer zij op gesprek gaan bij de klant met als doel een nieuwe job voor onze kandidaat en een starter voor je kantoor. Het verlenen van HR advies als toegevoegde waarde aan je klant. PEOPLE MANAGEMENT Het managen van een uitzend-selectie kantoor alsof het je eigen zaak is. Prioriteiten leggen en je team in de juiste richting sturen. Op het juiste tijdstip coach manager of leider van je team zijn Je hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat je functioneert als een echte 'manager by example'. Je beseft dat het woord TEAM staat voor Together Everyone Achieves More. OFFICE MANAGEMENT Het maandelijks realiseren van de vooropgestelde kantooromzet door middel van analyses budgettering en forecasting. Strategisch meedenken welke de noden voor je kantoor op korte en middellange termijn zijn en vervolgens je actieplan indien nodig bijstellen. Wekelijks rapporteren aan jouw Area Sales Director

  • Junior IT-medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare dat tot de internationale top van de toeleveranciers voor standenbouw en evenementensector behoort zijn wij op zoek naar een Junior IT-medewerker. Je staat in voor volgende taken: Het installeren (hardware/software) en operationeel houden van de verschillende netwerken, desktops, servers, printers en telefonie Het voortdurend zoeken naar structurele verbeteringen om de goede werking en stabiliteit te garanderen Kleine programeeropdrachten bij het aanmaken van rapporten Het doorgronden van verschillende softwarepakketten (CRM, ERP, BI...) Het verzorgen van de documentatie, handleidingen en eventueel interne opleidingen

  • Bedienaar laserlasmachine (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent werkzaam in onze machineafdeling (CNC draaien/frezen/vertanding) of in de slijperij (CNC slijpen/harddraaien). Je bedient, afhankelijk van je afdeling, een aantal werktuigmachines waaronder draaibanken, freesmachines, (kolom)boormachines of slijpers. Je controleert regelmatig de snijgereedschappen en de stukken tijdens productie. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de stukken die je aflevert en doet na productie de nodige metingen om deze te garanderen. Na opleiding kun je werktuigmachines in- en omstellen bij wisselende productie.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WIELSBEKE (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wielsbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ARIEL Thuisdiensten

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze klanten zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die de klanten bijstaan in het huishouden wat betreft schoonmaken, wassen, strijken, enz. Dit is een zeer afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een flexibel in te plannen werkrooster.

  • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Bijlesgever/Coach voor ECONOMIE/BOEKHOUDEN (m/v) regio WIJNEGEM/SCHOTEN (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Healthcoach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

  • Warehouse Professionals (part-time bijverdienste/op afroep) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Flexijob

    Voor ons Warehouse team in Zele, zijn wij wij op zoek naar enkele flexkrachten (deeltijds/flexibel). Als flexkracht ben je enkel dagen per week/per maand beschikbaar (naast bijvoorbeeld je studie of zelfstandige activiteit) om ons team te komen versterken. Je werkt samen met andere Warehouse professionals en de Cluster Coordinator. Je kan hier het filmpje bekijken waarin we je een kijkje tonen in ons Warehouse. Verantwoordelijkheden/taken: Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken Goederen en producten ontvangen De levering controleren De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Verpakken en eenvoudige assemblages uitvoeren Beschadigde producten opnieuw conform maken, ... Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Voorraden opvolgen De ontvangst van de producten controleren Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Goederen in opslagzones plaatsen

  • Hulp in zaal (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SALONS DE LELIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van Belgacom Multimedia & Infohighways in sociale netwerken
Look for responds of Belgacom Multimedia & Infohighways in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belgacom Multimedia & Infohighways. Laat een reactie achter voor Belgacom Multimedia & Infohighways. Belgacom Multimedia & Infohighways bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belgacom Multimedia & Infohighways. Leave a respond for Belgacom Multimedia & Infohighways. Belgacom Multimedia & Infohighways on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belgacom Multimedia & Infohighways op de google maps. Adres en contacten Belgacom Multimedia & Infohighways
Location of Belgacom Multimedia & Infohighways on the google maps. Address and contacts of Belgacom Multimedia & Infohighways

Andere gerelateerde bedrijven als come Belgacom Multimedia & Infohighways Belgacom Multimedia & Infohighways: FLSOEN NV | SYNTECHNICS BENELUX | VOTA | ANITA GOMME | K. LANKLAARSE V.V.

Other related companies as Belgacom Multimedia & Infohighways: FLSOEN NV | SYNTECHNICS BENELUX | VOTA | ANITA GOMME | K. LANKLAARSE V.V.

Belgacom Multimedia & Infohighways is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belgacom Multimedia & Infohighways, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03545806884. Het bedrijf Belgacom Multimedia & Infohighways bevindt zich op het adres: bd. E. Jacqmainlaan 177, Brussels, B-1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 322,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 592,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Belgacom Multimedia & Infohighways zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belgacom Multimedia & Infohighways is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belgacom Multimedia & Infohighways is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belgacom Multimedia & Infohighways, openstaande posities, locatie van Belgacom Multimedia & Infohighways op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belgacom Multimedia & Infohighways is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belgacom Multimedia & Infohighways, company assigned to the tax number BE03545806884. The company Belgacom Multimedia & Infohighways is located at the address: bd. E. Jacqmainlaan 177, Brussels, B-1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 322,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 592,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Belgacom Multimedia & Infohighways were not found.
The main activity of Belgacom Multimedia & Infohighways is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Belgacom Multimedia & Infohighways is not available. You also can look at reviews of Belgacom Multimedia & Infohighways, open positions, location of Belgacom Multimedia & Infohighways on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belgacom Multimedia & Infohighways, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belgacom Multimedia & Infohighways, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belgacom Multimedia & Infohighways, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belgacom Multimedia & Infohighways, employees, financial statistics.