Alain Dépannage

Contactgegevens Alain Dépannage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alain Dépannage: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alain Dépannage

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Eugène Demolder 1; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 381 08 18; 02 767 19 07 (+32-02 381 08 18; 02 767 19 07) 02 381 08 18; 02 767 19 07 (+32-02 381 08 18; 02 767 19 07)

Fax (fax): 02 241 52 21 (+32-02 241 52 21) 02 241 52 21 (+32-02 241 52 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alain Dépannage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alain Dépannage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alain Dépannage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alain Dépannage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alain Dépannage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alain Dépannage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alain Dépannage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alain Dépannage
Products information Alain Dépannage

BTW identificatienummer (tax): BE07297363281
Ondernemingsnummer: 4116546630
Hoofdstad (capital): 875,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Locks & keys

Product categorie (product category): Access-control Systems for

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alain Dépannage
(Get full report from official database of BE for Alain Dépannage)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alain Dépannage
Addition kinds of activities for Alain Dépannage

22840000. Draadmolens | Thread mills
22999905. Hand geweven stoffen | Hand woven fabrics
34990000. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
35110103. Stoomturbine generator set units, compleet | Steam turbine generator set units, complete
35199900. Verbrandingsmotoren, nec, nec | Internal combustion engines, nec, nec
35230412. Incubators en brouwerijen, boerderij | Incubators and brooders, farm
50399913. Wire hek, poorten en accessoires | Wire fence, gates, and accessories
73891600. Mailing en messenger services | Mailing and messenger services

Werken bij Alain Dépannage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alain Dépannage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alain Dépannage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alain Dépannage. Looking for open vacancies in other companies

  • VISION SYSTEM DEVELOPER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: DELTA ENGINEERING

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de ontwikkeling van camera en vision applicaties met interne en externe resources. Je analyseert de verschillende bestaande hardware en software systemen die op de markt aanwezig zijn. Je staat in voor het bestuderen van de visiesoftware, belichting en lenzen. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van een haalbaarheidsstudie voor nieuwe projecten. Je staat in voor de implementatie van klantenprojecten. Je verzorgt de opstart bij klanten en geeft daarbij ook de eventuele nodige opleiding. Je draagt jouw professionele ervaring en jouw kennis van de beste technieken over op jouw collega’s. Je werkt in een internationaal team.

  • Medewerker tuinbouw (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het onderhouden van tuinen, opkuis, gras maaien, snoeien, beton gieten, steentjes aanvoeren, graven, ... Je start elke dag om 7u.

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job van vrachtwagenchauffeur CE zal je instaan voor het vervoer van auto-onderdelen in de vaste nacht. Zal je ingeschakeld worden bij het laden en lossen van de goederen. Vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij. Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verofdeningen inzake rij- en rusttijden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWEVEZELE (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwevezele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Tielt (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Voor onze site te Wijgmaal zijn we op zoek naar geschikte huishoudhulpen. U wordt tewerkgesteld in assistentiewoningen op de site. De uren die je wenst te werken zijn bespreekbaar. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Student productiemedewerker (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het inleggen van was in de strijkmangels; Verpakken van wasgoed; Sorteren.

  • student dierenwinkel (M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak te Ekeren zijn wij DRINGEND op zoek naar 18+ studenten voor het ganse jaar. - Je geeft de dieren te eten en poetst de koten (vissen, knaagdieren, ...) - Je vangt de dieren voor de klanten (je bent hier niet bang voor!) - Je helpt de klanten verder aan de kassa - Je vult de producten aan in de winkel - Je zorgt ervoor dat de winkel ten allen tijden proper is

  • Weekendwerk Pizzakoerier/ zaalmedewerker student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Pizza Time

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Cegelec

    Type: Vaste Job

    Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

  • Chauffeur V/M Regionaal Afzetcontainers CE (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DOOLAEGHE

    Type: Vaste Job

    Regionaal afzetcontainers metalen wisselen (soms met aanhangwagen)

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

Zoek naar antwoorden van Alain Dépannage in sociale netwerken
Look for responds of Alain Dépannage in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alain Dépannage. Laat een reactie achter voor Alain Dépannage. Alain Dépannage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alain Dépannage. Leave a respond for Alain Dépannage. Alain Dépannage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alain Dépannage op de google maps. Adres en contacten Alain Dépannage
Location of Alain Dépannage on the google maps. Address and contacts of Alain Dépannage

Andere gerelateerde bedrijven als come Alain Dépannage Alain Dépannage: R. VERLOOY BOEKHOUDING | ROBERT BELLEFROID | URBAIN LAVENS | ELISABETH WALPOT | Casteleyn en Zonen

Other related companies as Alain Dépannage: R. VERLOOY BOEKHOUDING | ROBERT BELLEFROID | URBAIN LAVENS | ELISABETH WALPOT | Casteleyn en Zonen

Alain Dépannage is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alain Dépannage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07297363281. Het bedrijf Alain Dépannage bevindt zich op het adres: Avenue Eugène Demolder 1; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 875,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Access-control Systems for. Lijst met producten zijn Locks & keys.
De hoofdactiviteit van Alain Dépannage is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alain Dépannage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alain Dépannage, openstaande posities, locatie van Alain Dépannage op de kaart.

Alain Dépannage is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alain Dépannage, company assigned to the tax number BE07297363281. The company Alain Dépannage is located at the address: Avenue Eugène Demolder 1; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 875,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 893,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Access-control Systems for. List of products are Locks & keys.
The main activity of Alain Dépannage is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Alain Dépannage is not available. You also can look at reviews of Alain Dépannage, open positions, location of Alain Dépannage on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alain Dépannage, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alain Dépannage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alain Dépannage, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alain Dépannage, employees, financial statistics.