AKOR-CACI SECURITY

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • AKOR-CACI SECURITY
Private companiesMembership Organizations • AKOR-CACI SECURITY

Contactgegevens AKOR-CACI SECURITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AKOR-CACI SECURITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

AKOR-CACI SECURITY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Ninove 1068A; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 521 05 84; 02 522 18 92 (+32-02 521 05 84; 02 522 18 92) 02 521 05 84; 02 522 18 92 (+32-02 521 05 84; 02 522 18 92)

Fax (fax): 02 522 19 75 (+32-02 522 19 75) 02 522 19 75 (+32-02 522 19 75)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AKOR-CACI SECURITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AKOR-CACI SECURITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AKOR-CACI SECURITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AKOR-CACI SECURITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AKOR-CACI SECURITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AKOR-CACI SECURITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AKOR-CACI SECURITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AKOR-CACI SECURITY
Products information AKOR-CACI SECURITY

BTW identificatienummer (tax): BE09261169433
Ondernemingsnummer: 4039093017
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 772,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Fireproof & armoured doors; Safes

Product categorie (product category): Access-control Systems for

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AKOR-CACI SECURITY
(Get full report from official database of BE for AKOR-CACI SECURITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor AKOR-CACI SECURITY
Addition kinds of activities for AKOR-CACI SECURITY

33690000. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
36290100. Elektronische generatie apparatuur | Electronic generation equipment
37280206. Gouverneurs, vliegtuig propeller veren | Governors, aircraft propeller feathering
87310301. Energieonderzoek | Energy research
96310402. Regeling, administratie van nutsbedrijven, overheidsregering | Regulation, administration of utilities, state government

Werken bij AKOR-CACI SECURITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AKOR-CACI SECURITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AKOR-CACI SECURITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AKOR-CACI SECURITY. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker-Kapconstructies (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een dak timmerman, je maakt en plaatst dakconstructies. Bij nieuwbouw plaats je het dak timmerwerk na voltooiing van de ruwbouw. Je vervangt ook dakconstructies bij renovatiewerken. Naast dakconstructies kan je ook gevelbekleding plaatsen.

 • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

 • Lass(t)er HA/TIG met ervaring (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een bekwame lasser om metalen en andere materialen in het atelier of op locatie aan elkaar te lassen. Onze klant werkt met de beste materialen zodat je de onderdelen met grootste precisie kan samenstellen. Je hebt ervaring met lassen van grote oppervlakten, je hebt een vaste hand en je hebt veel aandacht voor detail. Je hebt een goede kennis van verschillende soorten metaal en hun eigenschappen. Samen met je team zorg je als lasser ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn Je interpreteert de instructies en werkschema's. Je stelt de lasapparatuur en machines in en bedient deze. Je past de TIG-lastechniek toe op de verschillende soorten roestvrij staal (Inox). Je leest en meet plannen en tekeningen Je stelt je lasapparatuur juist in Je stelt componenten in voor het lassen volgens specificaties (bv aangedreven zagen om metingen aan te passen) Je maakt gebruik van haakse slijpmachines Je lijnt de componenten uit met behulp van beugels, linialen enz. Je stelt de lascomponenten of half-automatische lasapparatuur in (verticaal, horizontaal of boven het hoofd) je test en inspecteert de gelaste oppervlakken om gebreken op te sporen je onderhoudt de apparatuur

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE-KACHTEM (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

 • Enthousiaste huishoudhulpen Hamme/ Moerzeke/Waasmunster (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP (M/V) DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Diensten aan Huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

  Regio: RUISBROEK

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

 • Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: IDEWE

  Type: Vaste Job

  De Groep IDEWE verleent een breed gamma aan diensten gericht op gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu op het werk. Met meer dan 800 medewerkers regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Wallonië samen voor ruim 35000 klanten uit de industrie, de privé- en de openbare dienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid,…). Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen Jouw perspectief Als preventieadviseur krijg je de kans om actief bij te dragen aan het mentale welzijn van werknemers. Jouw interventies situeren zich op het interpersoonlijke, op het team- en organisatieniveau. Je opdracht omvat een boeiende mix van persoonlijke begeleiding, bemiddeling, teambegeleiding en het geven van opleidingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor directie, HR en de Interne Preventieadviseur zodat je hen gericht kan ondersteunen in het opzetten van een kwalitatief preventiebeleid. Na de inwerkperiode sta je in voor de wettelijk omschreven taken van een preventieadviseur psychosociale aspecten. Dit omvat o.a. : · Het opvangen en begeleiden van interventieverzoeken; Het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve risicoanalyses in bedrijven; Het ondersteunen van onze klanten bij het opstellen van een algemeen psychosociaal preventiebeleid (zoals een beleid rond ziekteverzuim, stress en burnout, ongewenst grensoverschrijdend gedrag); Het geven van opleidingen (vb. aan vertrouwenspersonen, opleidingen rond thema’s als ziekteverzuim, stress en burn-out, gezonde veerkracht,…). Je maakt deel uit van een regionaal team waarin ook adviseurs uit andere disciplines (arbeidsgeneeskunde, arbeidsveiligheid, ergonomie) meewerken.

 • Freelance docent voedingsdeskundige te Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus voedingsleer zijn we op zoek naar gemotiveerde docenten. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

 • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: KINEPOINT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

Zoek naar antwoorden van AKOR-CACI SECURITY in sociale netwerken
Look for responds of AKOR-CACI SECURITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor AKOR-CACI SECURITY. Laat een reactie achter voor AKOR-CACI SECURITY. AKOR-CACI SECURITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AKOR-CACI SECURITY. Leave a respond for AKOR-CACI SECURITY. AKOR-CACI SECURITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AKOR-CACI SECURITY op de google maps. Adres en contacten AKOR-CACI SECURITY
Location of AKOR-CACI SECURITY on the google maps. Address and contacts of AKOR-CACI SECURITY

Andere gerelateerde bedrijven als come AKOR-CACI SECURITY AKOR-CACI SECURITY: SKI MIN SURFING | VVW AQUA-SKI | Computer Sound SPRL | De Blander K (Garage) | VDA AUTO ELEKTRICITEIT nv

Other related companies as AKOR-CACI SECURITY: SKI MIN SURFING | VVW AQUA-SKI | Computer Sound SPRL | De Blander K (Garage) | VDA AUTO ELEKTRICITEIT nv

AKOR-CACI SECURITY is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AKOR-CACI SECURITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09261169433. Het bedrijf AKOR-CACI SECURITY bevindt zich op het adres: Chaussée de Ninove 1068A; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 772,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Access-control Systems for. Lijst met producten zijn Fireproof & armoured doors; Safes.
De hoofdactiviteit van AKOR-CACI SECURITY is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AKOR-CACI SECURITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AKOR-CACI SECURITY, openstaande posities, locatie van AKOR-CACI SECURITY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AKOR-CACI SECURITY is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is AKOR-CACI SECURITY, company assigned to the tax number BE09261169433. The company AKOR-CACI SECURITY is located at the address: Chaussée de Ninove 1068A; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 772,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Access-control Systems for. List of products are Fireproof & armoured doors; Safes.
The main activity of AKOR-CACI SECURITY is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AKOR-CACI SECURITY is not available. You also can look at reviews of AKOR-CACI SECURITY, open positions, location of AKOR-CACI SECURITY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AKOR-CACI SECURITY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AKOR-CACI SECURITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AKOR-CACI SECURITY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AKOR-CACI SECURITY, employees, financial statistics.