Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
Private companiesAmusement and Recreation Services • Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

Contactgegevens Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Kasteeldreef 2; Roeselare; 8800, België

Telefoon (phone): 32.51-204168^^51:204168 32.51-204168^^51:204168

Fax (fax): +32 (82) 171-89-79 +32 (82) 171-89-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Caisse Nationale de, Crédit Professionnel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Caisse Nationale de, Crédit Professionnel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
Products information Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

BTW identificatienummer (tax): BE03402984619
Ondernemingsnummer: 8963989257
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 426,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
(Get full report from official database of BE for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
Addition kinds of activities for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

2512. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
281911. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
07210200. Spruit- en takjesdiensten | Sprout and twig services
38610315. Stands, camera en projector | Stands, camera and projector
39310108. Hammers, piano | Hammers, piano
50219906. Stellingen | Shelving
54110105. Supermarkten, 66.000 - 99.000 vierkante meter | Supermarkets, 66,000 - 99,000 square feet
79970504. Tennisclub, lidmaatschap | Tennis club, membership

Werken bij Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Kortrijk, gaan wij op zoek naar een MAGAZIJNIER. Onze klant is actief in zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompboilers, vloerverwarming en gasketels. uw taken bestaan uit: Het ontvangen van de bestellingen, Opbergen van materiaal in het magazijn, Magazijnbeheer.

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Sales/Marketing Talent (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: CRE8

    Type: Vaste Job

    Cre8 Websolutions is een enthousiast team van jonge mensen die werken aan de producten Comanage (https://www.comanage.me) en Orderit (https://www.orderit.me). Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deze producten verder uit te bouwen en te verbeteren. Als Sales/marketing talent bouw je mee aan de digitale strategie om onze producten te promoten. Jouw hoofdtaak is sales en je gaat de baan op om onze producten te verkopen. Specifiek zal dat comanage.be zijn ons eigen online facturatie systeem.

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: IMMO DEREEPER

    Type: Zelfstandige activiteit

    In- en verkoop van onroerende goederen op zelfstandige basis. Verkoopsdossiers samenstellen en aanmaken in het computersysteem. Prospecteren.

  • ZELSTANDIG MAKELAAR MET BIV-NUMMER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: BRICKS IMMOBILIËN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoopsbezoeken: rondleidingen, het geven van advies bij verkoop, onderhandelingen en opvolging van dossier tot akte. Prospectie: je gaat actief op zoek naar nieuwe eigendommen voor verkoop. Verhuurbezoeken: rondleidingen, selectie van kandidaten en opvolging van het dossier tot sleuteloverdracht. Ons team geeft je hierbij een uitgebreide ondersteuning.

  • Master franchisenemer Benelux (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Over de 1500 filialen heeft Mail Boxes wereldwijd, ze zijn aanwezig in de ons omringende grote landen maar nog niet in de Benelux. Voor hun divisie Pack & Ship hebben ze langdurige raamafspraken met de grootste spelers à la UPS, TNT, GLS,.... Design & Print is een andere poot waarin MBE verregaande expertise biedt. Dan zijn er nog postdiensten, internetdiensten, logistieke diensten e.a. die vrijelijk per filiaalhouder kunnen worden ingezet. Zowel B2C als B2B komt aan zijn trekken in een Mail Boxes center. De masterfranchisee die we zoeken voor de Benelux is een ondernemer die de kansen en de meerwaarde ziet van deze big player in een snel evoluerende markt. Misschien ben jij dat wel?

  • E&I ingenieur - ontwerper (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De komende tijd zullen er een aantal kleine en grote projecten gestart worden. De projecten handelen over greenfield en brownfield gebouwen / installaties Voor deze activiteiten zijn we op zoek naar bijkomende E&I engineers / ontwerpers Deze persoon maakt deel uit van het projectteam onder leiding van een projectmanager. Projectscope : * Opzetten automatisatievoorstellen (S7, PCS7) * Kennis van PLC / PC netwerken (profibus DP, profinet) en telefonie * Kennis van UPS systemen (noodvoedingen met batterijen) * Kennis van netsystemen IT / TN * Uitwerken van laagspanningsenergieverdeling (LS) * Uitwerken van aardingsvoorstellen (hoofdaarding, bliksembeveiliging, equipotentiaal beveiliging, …) * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen (bouwen nieuw onderstation) * Bepalen binnen-, buiten-, en veiligheidsverlichting * Uitwerken van branddetectie * Overleg met Mechanical / piping en Civiele projectmedewerkers * Overleg met coordinator Eplan tekenwerk * Overleg met coordinator PLC/PC softwaregroep * Samenstellen infobestand mbt het geautomatiseerd tekenen van Eplan schema´s (EEC1) * Opstellen van CAPEX /OPEX budgetten mbt projecten * Verantwoordelijk voor zijn budget / planning * Opstellen van ramingen met betrekking tot te presteren engineeringsuren * Biedt ondersteuning aan werfleiders * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen * Opstellen rapportering (budget, planning, kwaliteit) aan stakeholders en projectmanager * Bepalen aantal Remote Input (field)borden * Bepalen aantal (field)ventieleilanden * Layout plannen hoofdkabelbanen / detailkabelbanen * Inplanting fieldborden, tussendozen, … * Staat in voor documentarchivering * Geeft ondersteuning bij toepassen LCM (Life Cycle Management) * Geeft ondersteuning bij toepassen van RAMS ((Reliability, Availability, Maintainability, Substanability) * Opstellen technische specs voor prijsvraag * Opstellen van offertevergelijkingen * Plaatsen van bestellingen * Bepalen M(eet) S(tuur) R(egel) toestellen * Integratie klepsturingen (enkelwerkend, dubbelwerkend, 5/2, 5/3, …) * Invullen datasheets

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Weekendbakker Sint-Denijs-Westrem (flexi) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio van Sint-Denijs-Westrem zoeken wij nog een bakker die zich elke zaterdag + zondag wilt inzetten. Concreet sta je in voor de productie van de bakkerij en dit enkel in het weekend. Je staat samen met vaste werknemers en in de winkel zelf lopen er ook enkele studenten via Konvert interim Gent.

Zoek naar antwoorden van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel in sociale netwerken
Look for responds of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Laat een reactie achter voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Caisse Nationale de, Crédit Professionnel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Leave a respond for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Caisse Nationale de, Crédit Professionnel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Caisse Nationale de, Crédit Professionnel op de google maps. Adres en contacten Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
Location of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel on the google maps. Address and contacts of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

Andere gerelateerde bedrijven als come Caisse Nationale de, Crédit Professionnel Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: INFO SUPPORT NV | Diva | DAVIDOFF | Vertonghen E | ATPI SPRL/ BVBA (Automation Technology Process Industry)

Other related companies as Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: INFO SUPPORT NV | Diva | DAVIDOFF | Vertonghen E | ATPI SPRL/ BVBA (Automation Technology Process Industry)

Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03402984619. Het bedrijf Caisse Nationale de, Crédit Professionnel bevindt zich op het adres: Kasteeldreef 2; Roeselare; 8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 426,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, openstaande posities, locatie van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel op de kaart.

Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is a company, that was registered 1998 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, company assigned to the tax number BE03402984619. The company Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is located at the address: Kasteeldreef 2; Roeselare; 8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 426,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is not available. You also can look at reviews of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, open positions, location of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, employees, financial statistics.