INFO SUPPORT NV

Contactgegevens INFO SUPPORT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INFO SUPPORT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

INFO SUPPORT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenberglei 8b 2627 Schelle - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-28-63-70 32-15-28-63-70

Fax (fax): 32-15-28-63-77 32-15-28-63-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INFO SUPPORT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INFO SUPPORT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INFO SUPPORT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INFO SUPPORT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INFO SUPPORT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INFO SUPPORT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INFO SUPPORT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INFO SUPPORT NV
Products information INFO SUPPORT NV

BTW identificatienummer (tax): BE01853637695
Ondernemingsnummer: 9769012451
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 541,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in INFO SUPPORT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rationalisation, mergers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INFO SUPPORT NV
(Get full report from official database of BE for INFO SUPPORT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor INFO SUPPORT NV
Addition kinds of activities for INFO SUPPORT NV

2369. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
3366. Kopergieterijen | Copper foundries
245200. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
399100. Borstels en borstels | Brooms and brushes
505202. Steenkool en Coke | Coal and coke
09710200. Jachtdiensten | Hunting services
14819902. Overbelasting verwijdering, nonmetallic mineralen | Overburden removal, nonmetallic minerals
28990404. Fusees: snelweg, mariene of spoorweg | Fusees: highway, marine, or railroad
80110403. Psychoanalyticus | Psychoanalyst

Werken bij INFO SUPPORT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INFO SUPPORT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INFO SUPPORT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INFO SUPPORT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromekanieker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar elektromekanieker. Je takenpakket bestaat uit: - Je lost storingen op waarbij je technische kennis op gebied van mechanisch vlak zeer belangrijk is. - Je voert controles uit op het productieproces na een ingreep aan de machines. - Je voert preventieve periodieke onderhoudswerkzaamheden uit zodat pannes en productiestilstanden vermeden kunnen worden. - Je staat in voor het herstellen en vervangen van onderdelen en hulpstukken. - Je leeft de geldende veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van je werkzaamheden.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

  • STUDENT Kelner Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Jobstudent administratie regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Gent is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • Jobstudent weekendwerk (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Jobstudent herfstvakantie - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • Business Developer Industriële Machines (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: DB & S MACHINES

    Type: Vaste Job

    U bent integraal verantwoordelijk voor het uitbouwen van de professionele business unit industriële machines. Dit houdt o.m. in : - analyseren van het marktpotentieel - definiëren van de marktbenaderingsstrategie - persoonlijke approach en salesopvolging van industriële projecten incl. het afsluiten van contracten - advies geven m.b.t. de lay-out en logistieke flow op de werkvloer - onderhandelen over financieringsmodaliteiten - geven van opleidingen en demo's - overleggen met de leveranciers m.b.t. de technische oplossingen voor klanten

  • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

  • Flexi-Job Onthaal / Administratie / klantenservice (M/V) Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: HUYZE GEZELLE

    Type: Flexijob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is een gerenommeerde restaurant.Om onze klanten nog meer van dienst te zijn zoeken wij een gemotiveerde medewerker onthaal / receptie / klantenservice. U wil graag een centje bijverdienen? Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij de ideale functie voor u ! Het is uw taak dat wij onze klant zo optimaal en gastvrij mogelijk kunnen ontvangen ! TAKENPAKKET * U staat in voor het vriendelijk onthaal, zowel fysiek als telefonisch. * U verwerkt de hoogst dringende inkomende mails. * U drukt de nodige documenten af voor de dienst (studentencontracten, menukaart, …). * U informeert klanten bij vragen over onze verschillende feestmogelijkheden en voorziet hen van de nodige documentatie. * U werkt tijdens de dienst actief mee door het polsen naar klantentevredenheid. * U registreert bestellingen en volgt deze op. * U vult de nodige brochure aan. * U verzorgt de afrekeing bij vertrek van de klant. * U werkt tijdens de dienst actief mee in de bar, aan de buffetten.

Zoek naar antwoorden van INFO SUPPORT NV in sociale netwerken
Look for responds of INFO SUPPORT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor INFO SUPPORT NV. Laat een reactie achter voor INFO SUPPORT NV. INFO SUPPORT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INFO SUPPORT NV. Leave a respond for INFO SUPPORT NV. INFO SUPPORT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INFO SUPPORT NV op de google maps. Adres en contacten INFO SUPPORT NV
Location of INFO SUPPORT NV on the google maps. Address and contacts of INFO SUPPORT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come INFO SUPPORT NV INFO SUPPORT NV: FAMILY FASHION | LEOPOLD DE BRUYNE | L. LEMEUR | BAKKERIJ GUY | Cafe Sportif

Other related companies as INFO SUPPORT NV: FAMILY FASHION | LEOPOLD DE BRUYNE | L. LEMEUR | BAKKERIJ GUY | Cafe Sportif

INFO SUPPORT NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INFO SUPPORT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01853637695. Het bedrijf INFO SUPPORT NV bevindt zich op het adres: Molenberglei 8b 2627 Schelle - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 541,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rationalisation, mergers. Producten gemaakt in INFO SUPPORT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INFO SUPPORT NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INFO SUPPORT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INFO SUPPORT NV, openstaande posities, locatie van INFO SUPPORT NV op de kaart.

INFO SUPPORT NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is INFO SUPPORT NV, company assigned to the tax number BE01853637695. The company INFO SUPPORT NV is located at the address: Molenberglei 8b 2627 Schelle - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 541,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rationalisation, mergers. Products created in INFO SUPPORT NV were not found.
The main activity of INFO SUPPORT NV is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of INFO SUPPORT NV is not available. You also can look at reviews of INFO SUPPORT NV, open positions, location of INFO SUPPORT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INFO SUPPORT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INFO SUPPORT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INFO SUPPORT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INFO SUPPORT NV, employees, financial statistics.