A & T bvba-Rob Stienlet

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • A & T bvba-Rob Stienlet
Private companiesCoal Mining • A & T bvba-Rob Stienlet

Contactgegevens A & T bvba-Rob Stienlet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & T bvba-Rob Stienlet: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & T bvba-Rob Stienlet

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kirunastraat 13; 2030; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 544 90 11 (+32-03 544 90 11) 03 544 90 11 (+32-03 544 90 11)

Fax (fax): 03 541 85 59 (+32-03 541 85 59) 03 541 85 59 (+32-03 541 85 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & T bvba-Rob Stienlet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & T bvba-Rob Stienlet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & T bvba-Rob Stienlet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & T bvba-Rob Stienlet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & T bvba-Rob Stienlet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & T bvba-Rob Stienlet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & T bvba-Rob Stienlet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & T bvba-Rob Stienlet
Products information A & T bvba-Rob Stienlet

BTW identificatienummer (tax): BE05266815185
Ondernemingsnummer: 5257751464
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 830,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in A & T bvba-Rob Stienlet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Access-control Systems for

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & T bvba-Rob Stienlet
(Get full report from official database of BE for A & T bvba-Rob Stienlet)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & T bvba-Rob Stienlet
Addition kinds of activities for A & T bvba-Rob Stienlet

0724. Katoen ginning | Cotton ginning
3631. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment
285101. Verf en verf additieven | Paints and paint additives
09120000. vinvis | Finfish
10990302. Osmiumertsmijnbouw | Osmium ore mining
30110000. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
50230306. Venster tinten | Window shades
50310200. Bouwmaterialen, interieur | Building materials, interior
52110503. Beton- en cinderblok | Concrete and cinder block

Werken bij A & T bvba-Rob Stienlet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & T bvba-Rob Stienlet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & T bvba-Rob Stienlet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & T bvba-Rob Stienlet. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een ervaren schrijnwerker/ Plaatser om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Deurne. Je zal instaan voor het plaatsen van ramen, deuren en garagepoorten.

  • medewerker Undercoating (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afplakken van wagens Het spuiten van een anti-roestlaag onderaan de wagens Ervaring is niet vereist - opleiding wordt voorzien

  • Verpleegkundige gezocht voor het FPC (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega's creëer je een leefklimaat op de afdeling waarbinnen structuur, veiligheid en begeleiding wordt geboden aan patiënten met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis. Zo draag je bij aan een optimale behandeling, beveiliging en resocialisatie. Je maakt deel uit van het multidisciplinair team en neemt deel aan het teamoverleg; Je staat in voor de medicatiebedeling en -controle; Je volgt de medische toestand van patiënten op en voert verpleegtechnische handelingen uit; Je neemt de communicatie met de medische dienst voor jouw rekening; Je werkt met de patiënten op de leefgroep, begeleidt hen bij hun dagelijks functioneren, gaat met hen in gesprek, motiveert hen om deel te nemen aan een dagprogramma, etc.; Je observeert en rapporteert;

  • Magazijnier - Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ontvang je dagelijks goederen en maak je orders klaar Met de reachtruck verplaats je verschillende pakketten, groot en klein. Je bent verantwoordelijk voor orde en veiligheid op de werkvloer.

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • HUISHOUDHULP HULSHOUT (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Hulshout en Itegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • winkel- en magazijnmedewerker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst na verkoop (klein onderhoud) van machines voor tuin en park. We zijn op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker-magazijnier. Dit zijn jouw voornaamste taken: Je verkoopt tuinmachines (grasmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, enz), onderdelen en toebehoren. Je maakt de verkochte toestellen gebruiksklaar en je geeft technische uitleg aan de koper. Je staat in voor het winkel- en magazijnbeheer van deze machines en onderdelen.

  • Huisarts (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van A & T bvba-Rob Stienlet in sociale netwerken
Look for responds of A & T bvba-Rob Stienlet in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & T bvba-Rob Stienlet. Laat een reactie achter voor A & T bvba-Rob Stienlet. A & T bvba-Rob Stienlet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & T bvba-Rob Stienlet. Leave a respond for A & T bvba-Rob Stienlet. A & T bvba-Rob Stienlet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & T bvba-Rob Stienlet op de google maps. Adres en contacten A & T bvba-Rob Stienlet
Location of A & T bvba-Rob Stienlet on the google maps. Address and contacts of A & T bvba-Rob Stienlet

Andere gerelateerde bedrijven als come A & T bvba-Rob Stienlet A & T bvba-Rob Stienlet: CHALLENGER | MAXY CHAUSSURES | ONTWERPBURO RABURONA | CR?CHE LA SONATINE | ABATO-AUTO

Other related companies as A & T bvba-Rob Stienlet: CHALLENGER | MAXY CHAUSSURES | ONTWERPBURO RABURONA | CR?CHE LA SONATINE | ABATO-AUTO

A & T bvba-Rob Stienlet is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A & T bvba-Rob Stienlet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05266815185. Het bedrijf A & T bvba-Rob Stienlet bevindt zich op het adres: Kirunastraat 13; 2030; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 830,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Access-control Systems for. Producten gemaakt in A & T bvba-Rob Stienlet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A & T bvba-Rob Stienlet is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & T bvba-Rob Stienlet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & T bvba-Rob Stienlet, openstaande posities, locatie van A & T bvba-Rob Stienlet op de kaart.

A & T bvba-Rob Stienlet is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is A & T bvba-Rob Stienlet, company assigned to the tax number BE05266815185. The company A & T bvba-Rob Stienlet is located at the address: Kirunastraat 13; 2030; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 830,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Access-control Systems for. Products created in A & T bvba-Rob Stienlet were not found.
The main activity of A & T bvba-Rob Stienlet is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A & T bvba-Rob Stienlet is not available. You also can look at reviews of A & T bvba-Rob Stienlet, open positions, location of A & T bvba-Rob Stienlet on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & T bvba-Rob Stienlet, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & T bvba-Rob Stienlet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & T bvba-Rob Stienlet, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & T bvba-Rob Stienlet, employees, financial statistics.