ENI NV

Contactgegevens ENI NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENI NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENI NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kontichsesteenweg 25 2630 Aartselaar, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENI NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENI NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENI NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENI NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENI NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENI NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENI NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENI NV
Products information ENI NV

BTW identificatienummer (tax): BE02552642822
Ondernemingsnummer: 3516967773
Hoofdstad (capital): 563,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 892,000,000 EUR
Werknemers (employees): more than 1000
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Burglar alarm systems,building surveillance systems,security systems; Fire warning systems,fire alarm equipment; Power electronics,industrial electronics

Product categorie (product category): Access Control Systems Acs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENI NV
(Get full report from official database of BE for ENI NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENI NV
Addition kinds of activities for ENI NV

799100. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities
07210105. Wijnstokken, teelt van | Vines, cultivation of
20350101. Dressings, salade: Ruw en gekookt (behalve droge mengsels) | Dressings, salad: raw and cooked (except dry mixes)
28910105. Afdichtingswas | Sealing wax
34440101. Culverts, plaatmetaal | Culverts, sheet metal

Werken bij ENI NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENI NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENI NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENI NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Handlanger voor grondwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met afdeling bouw in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar wegenwerkers. Op de werkplaats zal je mee ingeschakeld als voor het uitvoeren van grondwerken, graven van sleuven, bestratingswerken, ..

  • Magazijnier/Onderhoudsmecanicien (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Laden en lossen materialen, materieel en machines - Herstellen en onderhouden van materieel en machines - Verplaatsen van materialen en materieel doorheen het magazijn - Materiaal van en naar de werf voeren - Op orde houden van het magazijn - Materialen klaarzetten in het magazijn - Je beheert de voorraad - Bedienen van een heftruck

  • Verpleegkundige spoedgevallen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Vaste Job

    Je vertrekt voor jouw zorgverlening, vanuit de principes van het systematisch verpleegkundig handelen. Je bent in staat de vitale functies bij de patiënten te vrijwaren, te stabiliseren en te herstellen en deze te observeren en te bewaken zo nodig door middel van aangepaste apparatuur. Je bent in staat aan de patiënten in acuut levensbedreigende toestand continu een algemene en gespecialiseerde verpleegkundige zorg te verstrekken. Je zal alle informatie die nodig is voor het genezingsproces van de patiënt kenbaar maken aan andere betrokken gezondheidsmedewerkers. Je levert een bijdrage in het realiseren van een multidisciplinaire behandeling en begeleiding van de patiënt.

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • Kinderverzorg(st)er (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Plusj CV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste teamplayer met een groot hart voor kinderen, die bruist van energie en je werk met de nodige zelfstandigheid en nauwkeurigheid uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Je staat in voor het verzorgen en begeleiden van 34 kindjes verdeeld over twee of drie groepen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten. Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. Creatief, spontaan, lief en optimist zijn enkele van jouw eigenschappen. Energiek, maar ook rust kunnen uitstralen. Je durft je verantwoordelijkheid op te nemen, ten aanzien van de kinderen, ouders, collega's. Enkel kandidaten uit de regio komen in aanmerking.

  • Kinesitherapeut(e) te Meeuwen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinesitherapeut help je onze senioren zowel op fysiek als psychisch vlak door middel van kinesitherapeutische begeleiding. Een diploma in kinesitherapie is noodzakelijk. Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut(e) die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je organiseert en geeft de dagelijkse kinesitherapeutische begeleiding Je herkent, bepaalt en beoordeelt in functie van de belangrijkheid de fysische, psychische en sociale noden van de toegewezen bewoners Zo probeer je de ontwikkeling van de bewoners te stimuleren, hun zelfredzaamheid te behouden en hun eigenwaarde te vergroten Je deelt en past je kennis toe in diverse domeinen (valpreventie, palliatieve zorgen, comfort, verplaatsingen,…) om de kwalitatieve zorgen te garanderen

  • Vacature Kinesist(e) – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesist(e) om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Kapper/Kapster (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Hairstyle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een polyvalente (dames en heren) kapper / kapster.

  • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Business & ICT Consulting - Analyst OMP+ (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an Analyst OMP+     Mission   Configuration of OMP+ Sales & Operational Planning and Multi-flow Planning solutions using OPAL and GUI design framework     Profile Experience: Intermediate - Senior  Languages: Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Skillset: Minimum of 5 years successful project delivery with a focus on commercial off-the-shelf solutions design and configuration Minimum 5 years experience in designing, configuring, and implementing process and enhancements for the key skills identified Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Ability to collaborate with key stakeholders on requirements gathering Possess business process knowledge within advanced planning and scheduling, demand and production planning functional area, as well as touchpoints to other functional areas of supply chain management in manufacturing industry Possess understanding of the interdependencies of people, process and technology Work closely with functional teams to design and develop applications that meet business requirements Ability to translate business requirements to functional specifications and configuration for reporting, interfaces, data conversions, enhancements, GUI forms and workflows Ability to support functional specification document creation process, functional configuration reviews, and unit/integration testing tasks Assist with the development of process definition documents, process flows, and key decision documents Participated in cutovers and post-go-live processes for projects Participated in enhancements and maintenance processes Requested technical skills Ideally OMP+ solutions  Alternatively SAP APO modules PP/DS/GATP/SNP  Or other advanced planning and scheduling solutions Quintiq PSI Metals Planner Simatic IT Preactor JDA Manufacturing Planning   Start mission, duration: November 2018, long mission  Location: Gent, Zelzate

  • Medewewerker gevaarlijke stoffen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DG-EXPERTS

    Type: Werfreserve

    Het inspecteren van zendingen gevaarlijke stoffen voor vervoer over de weg en door de lucht. Het opmaken van de correcte documenten voor dit vervoer.

Zoek naar antwoorden van ENI NV in sociale netwerken
Look for responds of ENI NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENI NV. Laat een reactie achter voor ENI NV. ENI NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENI NV. Leave a respond for ENI NV. ENI NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENI NV op de google maps. Adres en contacten ENI NV
Location of ENI NV on the google maps. Address and contacts of ENI NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ENI NV ENI NV: M.HELSEN | MEIR KAREL | Drouet P | ASSURANCES DEN?VE | Plastimetal NV

Other related companies as ENI NV: M.HELSEN | MEIR KAREL | Drouet P | ASSURANCES DEN?VE | Plastimetal NV

ENI NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENI NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02552642822. Het bedrijf ENI NV bevindt zich op het adres: Kontichsesteenweg 25 2630 Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van more than 1000 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 563,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 892,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Access Control Systems Acs. Lijst met producten zijn Burglar alarm systems,building surveillance systems,security systems; Fire warning systems,fire alarm equipment; Power electronics,industrial electronics.
De hoofdactiviteit van ENI NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENI NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENI NV, openstaande posities, locatie van ENI NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ENI NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENI NV, company assigned to the tax number BE02552642822. The company ENI NV is located at the address: Kontichsesteenweg 25 2630 Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. more than 1000 employees work in this company. Capital - 563,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 892,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Access Control Systems Acs. List of products are Burglar alarm systems,building surveillance systems,security systems; Fire warning systems,fire alarm equipment; Power electronics,industrial electronics.
The main activity of ENI NV is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ENI NV is not available. You also can look at reviews of ENI NV, open positions, location of ENI NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENI NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENI NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENI NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENI NV, employees, financial statistics.