ADT Security Services S.A.

Contactgegevens ADT Security Services S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADT Security Services S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADT Security Services S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Joie 38-40 4000 Liège, België

Telefoon (phone): 04.252 50 04 (+32-04.252 50 04) 04.252 50 04 (+32-04.252 50 04)

Fax (fax): 04.252 76 93 (+32-04.252 76 93) 04.252 76 93 (+32-04.252 76 93)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADT Security Services S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADT Security Services S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADT Security Services S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADT Security Services S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADT Security Services S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADT Security Services S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADT Security Services S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADT Security Services S.A.
Products information ADT Security Services S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05781524658
Ondernemingsnummer: 8165283203
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 295,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Building security systems; Building security technology; Building surveillance systems; Fire alarm systems,wireless; Fire warning systems,fire alarm equipment; Remote video monitoring systems; Safety engineering; Safety specialists for enterprises; Safety systems for large plants; Video surveillance systems

Product categorie (product category): Access Control Systems Acs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADT Security Services S.A.
(Get full report from official database of BE for ADT Security Services S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADT Security Services S.A.
Addition kinds of activities for ADT Security Services S.A.

251102. Keuken en eetkamer meubels | Kitchen and dining room furniture
614199. Persoonlijke kredietinstellingen, nv | Personal credit institutions, nec
20230306. Gedroogde wei | Dried whey
24419902. Flats, hout: kas | Flats, wood: greenhouse
27549909. Etiketten: gravure printing | Labels: gravure printing
35310303. Lijmapparatuur, spoor | Laying equipment, rail
35850300. Verwarmingsapparatuur, compleet | Heating equipment, complete
62110301. Minerale leasing dealers | Mineral leasing dealers

Werken bij ADT Security Services S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADT Security Services S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADT Security Services S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADT Security Services S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke schoonmaker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma gelegen in Dendermonde zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker(ster). Jouw taken zullen bestaan uit: - het stof gaan wegvegen - wegblazen met compressor, - resten grondstof/producten opkuisen - onkruid gaan verwijderen Heb jij ervaring als schoonmaker(ster) en schrikt stof jou niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Stuur snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op het nummer 052/25.85.00

  • bediende planning voor pas afgestudeerden (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Na een degelijke opleiding van 6 weken zal je a.d.h.v. de masterplanning de dagplanning opmaken, incl. de administratieve verwerking hiervan (opmaken van productieorders in het ERP systeem…). Belangrijke zaken waarmee rekening moet worden gehouden zijn o.a. klant, stock grondstoffen, leverdatum… Hetzelfde geldt voor de planning van de visuele kwaliteitscontrole en de snijzaal. Ook hiervan ga je de planning en de productieorders opmaken en opvolgen. Het is de bedoeling dat je vrij sterk bent of wordt in het gebruik van het ERP pakket Navision. Je staat bij dit alles in nauwe communicatie met sales en productie. Dit is een tijdelijjke functie van 7 maanden, ter vervanging van een collega in zwangerschaps- en ouderschapsverlof.

  • Sales Manager (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving Verkoopovereenkomsten opzetten, ontwikkelen en onderhouden via lange termijn partnerships met vendors en klanten teneinde de positie van Advanced Solutions als preffered verdeler/partner uit te bouwen en te verzekeren en omzet te realiseren dit specifiek gericht naar IBM en Lenovo. Verantwoordelijkheidsgebieden • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een strategisch accountplan. • Initiëren van het verkoopproces door het plannen van afspraken en het bezoeken van potentiële en bestaande klanten. • Actief prospecteren naar nieuwe klanten voor IBM en Lenovo op basis van gestructureerde input. • Overeenkomsten afsluiten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product en service te geven en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren. • Een sterke relatie uitbouwen met de contactpersonen bij de vendor en cliënteel. • De omzet vergroten van bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen. • Bijdragen leveren aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen. • Nieuwe producten en diensten proactief promoten; signaleren van behoeften. • Bijhouden van een correcte administratie en opvolging van bezoeken, offertes, klanten contactgegevens in CRM • In nauw contact met Inside Sales de pipeline opvolgen en vragen van klanten beantwoorden. • Up-to-date houden van vakkennis • Voldoen aan de salesresultaten door het behalen van de verwachte omzet, gross profit en targets.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Huishoudhulp Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Jobstudent (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • WEEKENDSTUDENT VOOR BAKKERIJ IN MERELBEKE FLORA (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die openstaat voor een bijverdienste. U staat in voor het verkopen en versnijden van brood, alsook beheer en onderhoud van de winkel. Je werkt elke zaterdag en/of zondag.

  • Studierelevante student informatica (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar leuke studierelevante bijbaan? Lees dan zeker verder want wij zijn vanaf september op zoek naar iemand met achtergrond informatica om deze internationale start-up te Hasselt gedurende één à twee dagen per week te ondersteunen. Je taken zijn o.a.: development & testing framework opzetten & implementeren ...

  • Magazijnier LiquidFloors (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LIQUID FLOORS

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de goederen. Je beheert de voorraad en controleert de leveringen. Je zorgt ervoor dat alle kwaliteitseisen worden nageleefd. Je bent medeverantwoordelijk voor een ordelijk en gestructureerd magazijn. Verwacht: Je bent verantwoordelijk voor de logistieke opvolging van het magazijn en de nodige materialen. Hiervoor zal je instaan voor volgende taken: Magazijnbeheer van A tot Z Coördineren en controleren van logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering van goederen Opvolgen van terugkerende pakketten Stockbeheer Organisatie en verdeling van werkmaterialen Bestellingen plaatsen van alle nodige werfmaterialen Factuurcontrole t.o.v. bestelbon Opvolgen van herstellingen en garantie werkmaterialen Besturen van heftruck

  • Flexijob - Zaalmedewerker - Weekend Feestzaal (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: DOMEIN VOSSENBERG

    Type: Flexijob

    Heb je stiekem zin in de nieuwste Smartphone of plan je graag een citytripje met vrienden maar zit je wat krap bij kas? 1 adres! Domein Vossenberg zoekt zaalmedewerkers voor tijdens het weekend. Kom je in aanmerking voor een flexijob of ben je student + 18 jaar dan schakelen wij jou graag in op vrijdag, zaterdag of zondag. Momenteel is de vraag het grootst naar medewerkers op zaterdag. Gasten met goesting en dames met finesse zijn bij Domein Vossenberg een match! Stressbestendigheid, een verzorgd voorkomen en een brede glimlach naar onze klanten zijn noodzakelijk.

Zoek naar antwoorden van ADT Security Services S.A. in sociale netwerken
Look for responds of ADT Security Services S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADT Security Services S.A.. Laat een reactie achter voor ADT Security Services S.A.. ADT Security Services S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADT Security Services S.A.. Leave a respond for ADT Security Services S.A.. ADT Security Services S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADT Security Services S.A. op de google maps. Adres en contacten ADT Security Services S.A.
Location of ADT Security Services S.A. on the google maps. Address and contacts of ADT Security Services S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come ADT Security Services S.A. ADT Security Services S.A.: GARAGE MICHAUX | Labo Smet BVBA | COIFFURE SHAMPO | GARAGE DEVOS | ARMAND HERBOTS

Other related companies as ADT Security Services S.A.: GARAGE MICHAUX | Labo Smet BVBA | COIFFURE SHAMPO | GARAGE DEVOS | ARMAND HERBOTS

ADT Security Services S.A. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADT Security Services S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05781524658. Het bedrijf ADT Security Services S.A. bevindt zich op het adres: Rue de Joie 38-40 4000 Liège. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 295,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Access Control Systems Acs. Lijst met producten zijn Building security systems; Building security technology; Building surveillance systems; Fire alarm systems,wireless; Fire warning systems,fire alarm equipment; Remote video monitoring systems; Safety engineering; Safety specialists for enterprises; Safety systems for large plants; Video surveillance systems.
De hoofdactiviteit van ADT Security Services S.A. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADT Security Services S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADT Security Services S.A., openstaande posities, locatie van ADT Security Services S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADT Security Services S.A. is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADT Security Services S.A., company assigned to the tax number BE05781524658. The company ADT Security Services S.A. is located at the address: Rue de Joie 38-40 4000 Liège. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 295,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Access Control Systems Acs. List of products are Building security systems; Building security technology; Building surveillance systems; Fire alarm systems,wireless; Fire warning systems,fire alarm equipment; Remote video monitoring systems; Safety engineering; Safety specialists for enterprises; Safety systems for large plants; Video surveillance systems.
The main activity of ADT Security Services S.A. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ADT Security Services S.A. is not available. You also can look at reviews of ADT Security Services S.A., open positions, location of ADT Security Services S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADT Security Services S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADT Security Services S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADT Security Services S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADT Security Services S.A., employees, financial statistics.