Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

Contactgegevens Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jozef Braetstr 27; Oudenaarde; 9700, België

Telefoon (phone): 32.55-312943^^55:312943 32.55-312943^^55:312943

Fax (fax): +32 (61) 614-14-38 +32 (61) 614-14-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Caisse Nationale de, Crédit Professionnel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Caisse Nationale de, Crédit Professionnel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
Products information Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

BTW identificatienummer (tax): BE09085388183
Ondernemingsnummer: 4285186767
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 507,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
(Get full report from official database of BE for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
Addition kinds of activities for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

287900. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
632199. Ongevallen- en ziektekostenverzekering, nv | Accident and health insurance, nec
738102. Detective diensten | Detective services
29520202. Siding, isolatie: geïmpregneerd, uit gekochte materialen | Siding, insulating: impregnated, from purchased materials
32720301. Badkuipen, beton | Bathtubs, concrete
34430122. Tanks, standaard of op maat gemaakt: metalen plaat | Tanks, standard or custom fabricated: metal plate
34710102. Chroomplating van metalen of gevormde producten | Chromium plating of metals or formed products
38299915. Zoutgehalte indicatoren, behalve industriële proces type | Salinity indicators, except industrial process type
50649909. Suntanning apparatuur en benodigdheden | Suntanning equipment and supplies

Werken bij Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Verkoopsmedewerker huishoud (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf is Infinity Jobs op zoek naar een verkoopsmedewerker voor de huishoud/interieur afdeling. Dagelijks sta je de klanten te woord en sta je ze bij met raad en daad. Je schikt en stalt de produkten uit en vult aan waar nodig. Daarnaast sta je de kassa bij waar nodig.

  • Plaatser ramen (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, even een pauze. Tijd om van de skyline te genieten. Aan je voeten ligt de stad…dubbel en dik genieten met dit mooie weer… Ja, je moet wel wat lef hebben om deze job te doen! Samen met je collega’s bevind je je regelmatig in hogere sferen. Dagelijks gaan jullie op pad om bij particuliere of commerciële gebouwen ramen en/of balustrades te plaatsen. Dit zowel in aluminium als PVC. Verder ga je alles op een drager plaatsen en vastzetten, dichten, stutten, stijlen en lijsten assembleren en aan metselwerk bevestigen. Je technisch inzicht komt daarbij goed van pas. Alsook je goesting om buiten te werken, want tussen muren zitten is echt niets voor jou! Dit is echt een job waar jij als vakman veel plezier aan beleefd… De pauze is om…terug aan de slag!

  • Storingstechniekers 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Torhout zoekt een storingstechnieker 2 ploegen gezocht voor een metaal bedrijf regio Zwevezele! Dit gaat om een opdracht met optie vast. Het bedrijf is een gespecialiseerde fabrikant van bouwmaterialen in staal. Het is één van de grootste producent op het gebied van stalen dak- en gevelsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Zo produceren ze o.a. dakbedekking, wandplaten, panelen, vloerelementen en andere metalen structuren. Deze producten worden in diverse sectoren gebruikt, zoals o.a. in de industrie, agrarische, residentiële en tertiaire sector. Takenpakket: U voert preventief en curatief onderhoud uit voor het machinepark, heftruckers, compressoren en rolbruggen. U bent ook in staat om verbeteringsprojecten en optimalisatievoorstellen te doen, zowel op mechanisch als electrisch vlak. U ondersteunt ook bij de opstart van nieuwe machines.

  • Operator vaste nacht Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je zin om aan de slag te gaan voor de meest verrukkelijke chocoladeproducent gelegen in Olen? Heb je voeling met de voedingssector en een passie voor chocolade? Ben je bovendien ook technisch aangelegd? Als (chocolade)Operator zal je verantwoordelijk zijn voor het bedien en afstellen van de machines. Je zal toekijken op de kwaliteit van de productie en bijsturen waar nodig. Op termijn zal je instaan voor het oplossen van kleine storingen.

  • Huishoudhulp/poetshulp Tongeren (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Regio Sint-Amandsberg (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

  • tekenaar en calculator (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Mike Interieur

    Type: Vaste Job

    Tekenen en ontwerpen van keukens, meubelen en interieurinrichtingen Productie voorbereiding van de meubelen 3D tekenen en renderen van meubelen Kunnen tekenen met tekenprogramma's zoals: Forthcad, Vectorworks, Sketchup, Autocad, Vray, Artlantis, enz.. Ervaring met meubel configuratie en productieprogramma's zoals: Widooca, Topsolid, Vlecad, Vectorworks, enz... Na het tekenen en ontwerpen van de meubelen ook de calculatie van de nodige materialen doen Plannen van architecten en derden kunnen lezen en aanpassen volgens onze interne normen en productie Van de plannen van derden ook een materiaalcalculatie doen Kennis en ervaring met meubelconstructies en productie is noodzakelijk Luisteren, praten en onderhandelen over meubelprojecten met mogelijke klanten.

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • Kok / Sous-chef (FLEXI) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een extra keukenmedewerker (kok / sous-chef) Je wordt de rechterhand van de chef. Volgende taken behoren tot het takenpakket: - bereiden van alle warme gerechten - dresseren en mooi afwerken van elk gerecht - helpen bij de mise-en-place - Bijstaan van de chef waar nodig

Zoek naar antwoorden van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel in sociale netwerken
Look for responds of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Laat een reactie achter voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Caisse Nationale de, Crédit Professionnel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Leave a respond for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Caisse Nationale de, Crédit Professionnel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Caisse Nationale de, Crédit Professionnel op de google maps. Adres en contacten Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
Location of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel on the google maps. Address and contacts of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

Andere gerelateerde bedrijven als come Caisse Nationale de, Crédit Professionnel Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: CHRISTEL VAN DEN BERGH | WIM TACK | FDN | MUSEUM S. STREUVELS | RAF VALKENERS

Other related companies as Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: CHRISTEL VAN DEN BERGH | WIM TACK | FDN | MUSEUM S. STREUVELS | RAF VALKENERS

Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09085388183. Het bedrijf Caisse Nationale de, Crédit Professionnel bevindt zich op het adres: Jozef Braetstr 27; Oudenaarde; 9700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 507,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, openstaande posities, locatie van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel op de kaart.

Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, company assigned to the tax number BE09085388183. The company Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is located at the address: Jozef Braetstr 27; Oudenaarde; 9700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 507,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is not available. You also can look at reviews of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, open positions, location of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, employees, financial statistics.