SKOWRONEK JESZY

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • SKOWRONEK JESZY

Contactgegevens SKOWRONEK JESZY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SKOWRONEK JESZY: address, phone, fax, email, website, opening hours

SKOWRONEK JESZY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE WAZON 19; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42222089 (+32-42222089) 42222089 (+32-42222089)

Fax (fax): +32 (10) 712-48-30 +32 (10) 712-48-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SKOWRONEK JESZY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SKOWRONEK JESZY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SKOWRONEK JESZY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SKOWRONEK JESZY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SKOWRONEK JESZY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SKOWRONEK JESZY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SKOWRONEK JESZY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SKOWRONEK JESZY
Products information SKOWRONEK JESZY

BTW identificatienummer (tax): BE03499114990
Ondernemingsnummer: 5876281738
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 784,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in SKOWRONEK JESZY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Juwelen and horloges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SKOWRONEK JESZY
(Get full report from official database of BE for SKOWRONEK JESZY)

Aanvulling soorten activiteiten voor SKOWRONEK JESZY
Addition kinds of activities for SKOWRONEK JESZY

241102. Palen, posten en palen: onbehandeld hout | Poles, posts, and pilings: untreated wood
14799909. Spodumene mijnbouw | Spodumene mining
26210307. Melkfilter schijven | Milk filter disks
39420102. Doll delen | Doll parts
50840512. ruimers | Reamers
73891701. Makelaars, zaken: koop en verkoop van bedrijven | Brokers, business: buying and selling business enterprises

Werken bij SKOWRONEK JESZY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SKOWRONEK JESZY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SKOWRONEK JESZY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SKOWRONEK JESZY. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij staat in voor de productie van patisserie, klaarzetten van afgewerkte producten en afnemen van verpakte broden van de transportband. Verder moet je ook kratten stapelen, sandwiches inpakken en brood decoreren. Het uurloon is 12.04€/u + ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.

  • Bevrachter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten, een transportfirma, zijn we op zoek naar een bevrachter (m/v) Is plannen en organiseren jouw passie? Ga je op administratief vlak zeer nauwkeurig te werk? Ben je een echte "problem solver" en ben je een "out of the box" denker? Dan is dit de job voor jou!!!! Wat ga je doen: Je staat in voor het dagelijks contact met klanten. Je organiseert de transportopdrachten en volgt deze administratief mee op.

  • LOODGIETER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Loodgieter sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming het kappen en slijpen van leidingen het plaatsen en aansluiten van ketels aansluiten van allerlei soorten kranen

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Jobstudent (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • IT Support (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

  • PHP Developer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: INTRACTO GROUP

    Type: Vaste Job

    Als PHP-developer bij Intracto werk je mee aan platformen en applicaties voor nationale en internationale klanten. Je zoekt oplossingen voor de problemen van je klanten, met wie je vlot communiceert en een nauwe band onderhoudt.

  • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

  • Commerciële binnendienst met technische interesse | 4/5 of voltijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    • Je bent het eerste lijns contact in de verkoop. • Ondersteuning bieden aan de technisch commerciële vertegenwoordigers. • Opmaken en opvolgen van offertes, aanbestedingen en projecten in uitvoering. • Leveren van professioneel, technisch advies aan klanten en prospecten over de mogelijkheden van regenwater.

  • Transportmanager (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: REVADA

    Type: Vaste Job

    TRANSPORTMANAGER Strategische vormgever van de interne transportorganisatie Je zorgt voor de strategische uitbouw van de organisatie rekening houdende met de geldende wetgevingen en de beschikbare technologieën. Je staat in voor de opmaak en opvolging van het werkingsbudget en de geplande investeringen. Je garandeert een kwaliteitsvolle service aan in- en externe klanten en leveranciers en dit tegen een marktconforme prijs. Je voert grondige analyses uit op onze bedrijfsactiviteiten met oog op rendementsverbeteringen Je levert een uitgebreide rapportering af van de gedefinieerde KPI’s. Je hebt de dagelijkse leiding over de transportafdeling (supervisie transportplanning, investeringen, herstellingen, opvolgen vergunningen, overleg en communicatie naar personeel, …) Je geeft direct en indirect leiding aan een 40-tal chauffeurs en 5 bedienden.

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor onze kantoor in Kortrijk zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van Office profielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • Flexijob voor de bediening (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: 'T NOTARISHUYS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner (M/V) die, op geregelde basis, kan helpen in de bediening op drukke momenten. Dit zowel tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag) als tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag).

Zoek naar antwoorden van SKOWRONEK JESZY in sociale netwerken
Look for responds of SKOWRONEK JESZY in social networks

Lees alle opmerkingen voor SKOWRONEK JESZY. Laat een reactie achter voor SKOWRONEK JESZY. SKOWRONEK JESZY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SKOWRONEK JESZY. Leave a respond for SKOWRONEK JESZY. SKOWRONEK JESZY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SKOWRONEK JESZY op de google maps. Adres en contacten SKOWRONEK JESZY
Location of SKOWRONEK JESZY on the google maps. Address and contacts of SKOWRONEK JESZY

Andere gerelateerde bedrijven als come SKOWRONEK JESZY SKOWRONEK JESZY: Borbouse (Librairie) | ABB-CBC ASSURANCES CALIFICE JEAN-PAUL | MA PR?F?RENCE | DOUR BOISSONS | Philips Bruno

Other related companies as SKOWRONEK JESZY: Borbouse (Librairie) | ABB-CBC ASSURANCES CALIFICE JEAN-PAUL | MA PR?F?RENCE | DOUR BOISSONS | Philips Bruno

SKOWRONEK JESZY is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SKOWRONEK JESZY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03499114990. Het bedrijf SKOWRONEK JESZY bevindt zich op het adres: RUE WAZON 19; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 784,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Juwelen and horloges. Producten gemaakt in SKOWRONEK JESZY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SKOWRONEK JESZY is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SKOWRONEK JESZY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SKOWRONEK JESZY, openstaande posities, locatie van SKOWRONEK JESZY op de kaart.

SKOWRONEK JESZY is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is SKOWRONEK JESZY, company assigned to the tax number BE03499114990. The company SKOWRONEK JESZY is located at the address: RUE WAZON 19; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 784,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Juwelen and horloges. Products created in SKOWRONEK JESZY were not found.
The main activity of SKOWRONEK JESZY is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SKOWRONEK JESZY is not available. You also can look at reviews of SKOWRONEK JESZY, open positions, location of SKOWRONEK JESZY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SKOWRONEK JESZY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SKOWRONEK JESZY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SKOWRONEK JESZY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SKOWRONEK JESZY, employees, financial statistics.