REPOSSI

Contactgegevens REPOSSI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REPOSSI: address, phone, fax, email, website, opening hours

REPOSSI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOUIZALAAN 61; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25341280 (+32-25341280) 25341280 (+32-25341280)

Fax (fax): +32 (53) 470-42-17 +32 (53) 470-42-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REPOSSI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REPOSSI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REPOSSI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REPOSSI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REPOSSI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REPOSSI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REPOSSI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REPOSSI
Products information REPOSSI

BTW identificatienummer (tax): BE03209350585
Ondernemingsnummer: 4383514404
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 540,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in REPOSSI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Juwelen and horloges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REPOSSI
(Get full report from official database of BE for REPOSSI)

Aanvulling soorten activiteiten voor REPOSSI
Addition kinds of activities for REPOSSI

205101. Broodjes, broodjes en broodjes | Breads, rolls, and buns
286903. Amines, zuren, zouten, esters | Amines, acids, salts, esters
01120000. Rijst | Rice
20630104. Invertsuiker, van suikerbietjes | Invert sugar, from sugar beets
31449900. Damesschoenen, behalve atletisch, nec | Women's footwear, except athletic, nec
79970403. Polo club, lidmaatschap | Polo club, membership

Werken bij REPOSSI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REPOSSI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REPOSSI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REPOSSI. Looking for open vacancies in other companies

  • assistent storemanager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio Torhout zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die het onderhoud en nazicht van bestaande productie-installaties doet. Je lost technische problemen op. Je bouwt de onderhoudsafdeling en een preventief onderhoudsplan uit. Je werkt mee aan de opbouw van nieuwe projecten.

  • Mecanicien (m/v) – Spoorwerkzaamheden (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als mecanicien en op zoek naar een nieuwe job? Voor een bedrijf actief in spoorwerkzaamheden is Actief Interim Gent op zoek naar jou! Als mecanicien zal je bij deze firma eerst een doorgedreven opleiding krijgen in hun spoorwegactiviteiten en zal je nadien ingezet worden voor preventief en curatief onderhoud van het spoorwegmaterieel. Jij zal instaan voor technische interventies en herstellingen van de aanwezige machines zowel op elektrisch, pneumatisch en mechanisch vlak. Bovendien zal jij de machines ook monteren en demonteren op de werven en in het atelier. Bij deze werkzaamheden volg jij steeds de voorgeschreven veiligheidsregels.

  • sorteermedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in groot regio Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste sorteermedewerkers voor het sorteren van 2de handskledij. Je zal instaan voor het manueel uitsorteren van textiel/kledij volgens kwaliteit.

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Londerzeel/Kapelle op den Bos (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in regio Londerzeel, Kapelle op den Bos en omgeving. Deze klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer. Je hebt dus zeker een auto nodig.

  • Young Talent - student logistiek management - 3 dagen / week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal transportbedrijf in Antwerpen (Noord) zoeken we een professionele bachelorstudent logistiek management. Je ondersteunt op verschillende afdelingen én krijgt de kans om praktijkervaring op te doen.

  • Student frituurmedewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker zal je instaan voor het opnemen en klaarmaken van bestellingen.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Commercieel Adviseur Bank (regio Gent) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Gent Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Gent. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

  • Freelance 3D unity developer (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verdere groei en uitbreiding van onze 3D simulatietoepassingen zijn we op zoek naar een freelance Unity developer. Deze persoon werkt aan de projecten vanuit ons hoofdkantoor te Tielt (West-Vlaanderen) en is meerdere dagen per maand beschikbaar en dit voor een langere periode. Deze persoon werkt samen met ons op projectbasis en wordt ondersteund door onze programmeurs en grafici. Concreet: Onze unity applicatie vereist verbeteringen in de code, lighting setup op de scenes (verkleuring van producten), Anderzijds het perspectief op de producten moet aangepast worden. De code van de app moet inwerken en reageren op externe javascript code vanop de pagina dat de Web GL build gedraaid wordt. Dit in de vorm van een duidelijk beschreven en uitbreidbare / aanpasbare API. Meerdere device-specific bugs moeten gefixed worden en de performantie van de app moet verbeterd worden. De app is in gebruik op Android, iOS & WebGL builds.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Vila Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Villa Kruiscalsyde (Pittem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van REPOSSI in sociale netwerken
Look for responds of REPOSSI in social networks

Lees alle opmerkingen voor REPOSSI. Laat een reactie achter voor REPOSSI. REPOSSI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REPOSSI. Leave a respond for REPOSSI. REPOSSI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REPOSSI op de google maps. Adres en contacten REPOSSI
Location of REPOSSI on the google maps. Address and contacts of REPOSSI

Andere gerelateerde bedrijven als come REPOSSI REPOSSI: BEGRAF. GOOSSENS & CELIS | PATRICK DECONINCK | George | STEDELIJKE PEUTERTUIN | AZIMUT

Other related companies as REPOSSI: BEGRAF. GOOSSENS & CELIS | PATRICK DECONINCK | George | STEDELIJKE PEUTERTUIN | AZIMUT

REPOSSI is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REPOSSI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03209350585. Het bedrijf REPOSSI bevindt zich op het adres: LOUIZALAAN 61; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 540,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Juwelen and horloges. Producten gemaakt in REPOSSI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REPOSSI is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REPOSSI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REPOSSI, openstaande posities, locatie van REPOSSI op de kaart.

REPOSSI is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is REPOSSI, company assigned to the tax number BE03209350585. The company REPOSSI is located at the address: LOUIZALAAN 61; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 540,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Juwelen and horloges. Products created in REPOSSI were not found.
The main activity of REPOSSI is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of REPOSSI is not available. You also can look at reviews of REPOSSI, open positions, location of REPOSSI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REPOSSI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REPOSSI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REPOSSI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REPOSSI, employees, financial statistics.