MAISON CASTRO

Contactgegevens MAISON CASTRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON CASTRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON CASTRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE FRAN?OIS CORNESSE 3; 4920; AYWAILLE, België

Telefoon (phone): 43847470 (+32-43847470) 43847470 (+32-43847470)

Fax (fax): +32 (64) 332-41-62 +32 (64) 332-41-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON CASTRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON CASTRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON CASTRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON CASTRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON CASTRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON CASTRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON CASTRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON CASTRO
Products information MAISON CASTRO

BTW identificatienummer (tax): BE03940765380
Ondernemingsnummer: 7170471191
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 201,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in MAISON CASTRO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Juwelen and horloges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON CASTRO
(Get full report from official database of BE for MAISON CASTRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON CASTRO
Addition kinds of activities for MAISON CASTRO

2074. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
7041. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
07510403. Stamboom record diensten, vee | Pedigree record services, livestock
34999912. Wrijving materiaal, gemaakt van poedervormig metaal | Friction material, made from powdered metal
38240106. Meetwielen | Measuring wheels
50840802. Kranen, industrieel | Cranes, industrial
58120202. Bevroren yoghurtstandaard | Frozen yogurt stand
65419903. Titel zoek bedrijven | Title search companies
73899923. Fondsverhogende organisaties | Fund raising organizations

Werken bij MAISON CASTRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON CASTRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON CASTRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON CASTRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur HVAC regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar gemotiveerde monteurs van sanitair en centrale verwarming. Motivatie primeert over ervaring! Het belangrijkste is dat je wil werken en bereid bent om de handen uit de mouwen te steken! Technische kennis (van HVAC) is een pluspunt!

  • Chauffeur CE/shunter (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat doe je: Als chauffeur CE/shunter bestaat je dagtaak uit het vullen van de trailers met een elektrische transpallet om deze daarna met de vrachtwagen te vervoeren naar de laadkaai. Hier koppel je de trailer los en koppel je een lege trailer aan de vrachtwagen om daarna terug naar de laadkaai te rijden. Voor wie: Een internationaal bedrijf die vervoer regelt voor diverse sectoren!

  • GL Accountant te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Op zoek naar een GL Accountant functie? Heb je interesse in de zorgsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Een bedrijf actief binnen de zorgsector, gelegen te Mechelen is op zoek naar een GL accountant om het team van 2 personen te vervolledigen. Onze klant is een KMO in volle groei. De werkplek is gevestigd in de omgeving van Mechelen en vlot bereikbaar met de wagen. Omschrijving Je boekt de facturen en onkostennota's en voert er de nodige controles op Voorbereiden van betalingen in Isabel Je doet de BTW-aangifte en ondersteunt bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen Je volgt de balansrekeningen op Je stuurt medewerkers aan en voorziet opleiding voor nieuwe werknemers

  • Allround bediende Sint-Lenaarts m/v (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een handel in bouwmaterialen en gereedschappen in Sint-Lenaerts, zijn wij op zoek naar een vlotte allround bediende. Je bent verantwoordelijke voor het verwerken van magazijnbons en facturen. Ook volgende taken behoren tot je takenpakket: het prijzen van de artikels, het opmaken van leverbonnen, ingeven van artikels, klaarmaken van bestellingen,aanvullen van rekken,... Ook sta je aan de snelkassa. Hier sta je in voor een vlotte dienstverlening naar de klanten: zowel vakmensen, professionelen als particulieren. Je verkoopt uit het uitgebreid gamma aan gereedschappen, machines, bouwmaterialen,...

  • Tuinaanlegger - Tuinonderhoud (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een gemotiveerde tuinaanlegger. Je zal werken op diverse werven in de regio van Limburg en Brussel. Tuinaanleg: klinkers leggen vloeren zaaien ... Tuinonderhoud: snoeien bijwerken schuppen ... Bij voorkeur heb je al een eerste ervaring in deze functie.

  • Huishoudhulp in Maldegem - Aalter (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen! PROFIEL Je hebt geen diploma of ervaring nodig Je houdt van poetsen en levert graag mooi werk af Indien jouw klanten dat wensen, wil je ook strijken, boodschappen doen of koken Je spreekt of Nederlands of Frans of Engels Je houdt je klanten graag tevreden en komt altijd op tijd Eigen vervoer (wagen of bromfiets) is geen vereiste Op werkdagen kan je om 8.00 uur bij de klant starten AANBOD Dertien uitstekende redenen om te werken als OZ huishoudhulp : Vast contract vanaf dag 1 Bepaal zelf je vaste werkdagen De dienstencheques mag je opsturen per post Persoonlijke begeleiding door jouw consulent Werken bij OZ geeft je meer werkzekerheid Je werkt altijd dicht bij huis Individuele opleiding Geen diploma nodig Tal van andere extralegale voordelen: gratis werkkledij, een wasvergoeding, kortingen in de OZ Shop en de OZ Reisbureaus, griepvaccin, geschenkcheques van € 35 Een ruime kilometervergoeding (auto/fiets/openbaar vervoer) en een eindejaarspremie Uitstekend uurloon dat stipt wordt uitbetaald Je uurloon stijgt des te langer je bij OZ werkt Maaltijdcheques vanaf de maand na je 6e anciënniteitsverjaardag Spreekt deze vacature van huishoudhulp jou aan? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Heb je vragen of wens je meer info? Bel dan naar het gratis nummer 0800 15 105.

  • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

  • Jobstudent Zorgkundige (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CAMPUS HUIZE NAZARETH

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten met een hart voor ouderenzorg! Dit om ons te ondersteunen tijdens weekends en vakanties. Algemeen: - u geeft bewonersgerichte en kwaliteitsvolle zorg - u werkt graag in een multidisciplinair team (verzorging, verpleging, logistiek, ergo, kine, animatie) - dit team werkt in grote mate op een vaste afdeling, aangestuurd door de aanwezige verpleegkundigen - hieronder vernoemde jobtime is slechts een indicatie: in te vullen naargelang uw wensen/beschikbaarheid

  • ADJUNCT PROJECTLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Projectleider wordt je bijgestaan door een ervaren projectleider Je krijgt de leiding over bouwprojecten zowel qua uitvoering als budget alsook over medewerkers, ploegbazen en werfleiders en onderaannemers Je staat in voor de werkvoorbereiding en de veiligheid van de werf Je onderhandelt met de klanten en beslist over aankopen in overleg met de aankoopdienst

  • Werkvoorbereider / technisch tekenaar (3D) metaalsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Jouw hoofdtaak bestaat uit de opmaak van uitvoeringstekeningen van metalen onderdelen en verschillende metaalconstructies, dit op basis van schetsen en modellen. Om dit te realiseren maak je vooral gebruik van 3D-ontwerpsoftware (CREO / Spaceclaim), maar ook van enkele 2D toepassingen (ME10) Rekening houdend met de interne productiemogelijkheden ga je tekeningen en plannen omzetten in productielijsten en bruikbare werkplaats-tekeningen Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de productie Je vormt het directe aanspreekpunt voor de klanten Werfinspecties uitvoeren behoort eveneens tot jouw takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie, hun specialiteit is voornamelijk las- laser en plaatwerk.

  • freelance social media coordinator & marketeer (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Zelfstandige activiteit

    opvolging social media * facebook * instagram opmaken van wedstrijden en verkoopacties meewerken aan nieuwe concepten en commerciele vertaling ervan inhoud website beheren schriftelijk, visuele en audiovisuele communicatie uitwerken logistieke uitvoering van communicatie, acties plannen kwaliteit van verspreide informatie controleren sociale media-toepassingen inzetten in professionele processen

  • Polyvalente Operator 3 ploegen - VAST CONTRACT - 18,5/uur ! (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO gaat momenteel op zoek naar een gemotiveerde operator 3ploegen voor een stabiel bedrijf te Zwevegem. Samen met het team sta je in voor correct bedienen van de machines. Dit houdt oa in het bevoorraden van de machine met materiaal, kwaliteitscontrole, ...

Zoek naar antwoorden van MAISON CASTRO in sociale netwerken
Look for responds of MAISON CASTRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON CASTRO. Laat een reactie achter voor MAISON CASTRO. MAISON CASTRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON CASTRO. Leave a respond for MAISON CASTRO. MAISON CASTRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON CASTRO op de google maps. Adres en contacten MAISON CASTRO
Location of MAISON CASTRO on the google maps. Address and contacts of MAISON CASTRO

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON CASTRO MAISON CASTRO: FRANK VAN EENAEME | WALTER STROOBANT | BELGIUM TELECOM | Taxco | FRITUUR WIILLY

Other related companies as MAISON CASTRO: FRANK VAN EENAEME | WALTER STROOBANT | BELGIUM TELECOM | Taxco | FRITUUR WIILLY

MAISON CASTRO is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON CASTRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03940765380. Het bedrijf MAISON CASTRO bevindt zich op het adres: AVENUE FRAN?OIS CORNESSE 3; 4920; AYWAILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 201,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Juwelen and horloges. Producten gemaakt in MAISON CASTRO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON CASTRO is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON CASTRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON CASTRO, openstaande posities, locatie van MAISON CASTRO op de kaart.

MAISON CASTRO is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON CASTRO, company assigned to the tax number BE03940765380. The company MAISON CASTRO is located at the address: AVENUE FRAN?OIS CORNESSE 3; 4920; AYWAILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 201,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Juwelen and horloges. Products created in MAISON CASTRO were not found.
The main activity of MAISON CASTRO is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON CASTRO is not available. You also can look at reviews of MAISON CASTRO, open positions, location of MAISON CASTRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON CASTRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON CASTRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON CASTRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON CASTRO, employees, financial statistics.