COMPTOIR DES MONTRES SUISSES

Contactgegevens COMPTOIR DES MONTRES SUISSES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPTOIR DES MONTRES SUISSES: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPTOIR DES MONTRES SUISSES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEELAAN 188; 8660; DE PANNE, België

Telefoon (phone): 58411843 (+32-58411843) 58411843 (+32-58411843)

Fax (fax): +32 (11) 563-97-74 +32 (11) 563-97-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPTOIR DES MONTRES SUISSES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPTOIR DES MONTRES SUISSES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPTOIR DES MONTRES SUISSES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPTOIR DES MONTRES SUISSES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPTOIR DES MONTRES SUISSES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPTOIR DES MONTRES SUISSES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPTOIR DES MONTRES SUISSES
Products information COMPTOIR DES MONTRES SUISSES

BTW identificatienummer (tax): BE08133972167
Ondernemingsnummer: 1004669189
Hoofdstad (capital): 916,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 719,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in COMPTOIR DES MONTRES SUISSES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Juwelen and horloges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPTOIR DES MONTRES SUISSES
(Get full report from official database of BE for COMPTOIR DES MONTRES SUISSES)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPTOIR DES MONTRES SUISSES
Addition kinds of activities for COMPTOIR DES MONTRES SUISSES

873402. Product test laboratoria | Product testing laboratories
22319901. Burling en mending doek | Burling and mending cloth
26719905. Thermoplastisch gecoat papier voor verpakking | Thermoplastic coated paper for packaging
27619904. Fanfold vormen | Fanfold forms
33390203. Zilveren raffinage (primaire) | Silver refining (primary)
35339904. Waterboring apparatuur | Water well drilling equipment
35440108. Papiersnijden sterven | Paper cutting dies
76940102. Terugspoelen stators | Rewinding stators

Werken bij COMPTOIR DES MONTRES SUISSES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPTOIR DES MONTRES SUISSES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPTOIR DES MONTRES SUISSES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPTOIR DES MONTRES SUISSES. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakkers - Productiemedewerkers (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant, actief in de voedingssector, zoeken wij ervaren en betrouwbare medewerkers! Je zal voornamelijk visuele kwaliteitscontrole doen en zorgt voor een correcte verpakking van de afgewerkte producten. Je ziet erop toe dat de kwaliteitsnormen nageleefd worden.

  • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

  • ORDERPICKERS GEZOCHT - VOLVO LOGISTICS - OOSTAKKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Industrieel Mecanicien regio Antwerpern M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als allround Onderhoudsmecanicien bij SPIE ben je verantwoordelijk voor mechanisch onderhoud en herstellingen aan apparaten, machines en installaties. In deze functie word je tewerkgesteld in een productieomgeving of een procesinstallatie bij één van onze klanten regio Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : -Monteren, demonteren en vervangen van apparaten -In- en uitbouwen van pompen -Herstellingen (mechanisch) aan pompen, kleppen, reductiekasten en andere mechanische onderdelen. -Herstellingen en vervanging van allerlei mechanische constructies

  • Junior Boekhouder M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor met de hoofdzetel te Diksmuide zijn we op zoek naar een gemotiveerde junior boekhouder (m/v) om de vestiging te Zonnebeke te versterken. - Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en het fiscaal dossier van je eigen klanten. - Je staat onder meer in voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen, bankafschriften en de opmaak van de btw-aangifte. - Exploitaties zijn een groot deel van je takenpakket waarvoor je eveneens de aangifte van de personenbelasting moet opmaken.

  • AY Accountant (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf gelegen in Kallo is op zoek naar een AY Accountant om het team te versterken. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Het takenpakket als AY Accountant Analytische boekhouding van 10 entiteiten Controleren van de rekeningen Opvolgen van openstaande facturatie Boeken van betalingen Klant- en leveranciersfacturatie verwerken en boeken Maandelijks afsluitingen Je rapporteert naar de hoofdboekhouder die de eindverantwoordelijkheid draagt

  • Poetshulp Dienstencheques (m/v) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Nieuwpoort

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Poetshulp parttime regio Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Ervaren medewerker tuinaanleg/onderhoud (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een tuinaannemer in Menen zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker. Samen met de zaakvoerder en enkele collega's sta je in voor het onderhoud van tuinen. Maar zeker ook de aanleg. Ervaring is belangrijk, zodat je meteen ingezet kan worden en zelfstandig kan werken. De taken: - algemeen onderhoud van de tuin - klein basisonderhoud van de machines - goede plantenkennis - aanleg van de tuin - verharding, afsluiting, ... plaatsen - ...

  • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: GOORTS

    Type: Vaste Job

    Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

  • Klusjesman Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Afwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HORECA TEAM INVEST

    Type: Flexijob

    u bent verantwoordelijk voor de afwaskeuken en werkt samen met toffe collega’s.

Zoek naar antwoorden van COMPTOIR DES MONTRES SUISSES in sociale netwerken
Look for responds of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPTOIR DES MONTRES SUISSES. Laat een reactie achter voor COMPTOIR DES MONTRES SUISSES. COMPTOIR DES MONTRES SUISSES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPTOIR DES MONTRES SUISSES. Leave a respond for COMPTOIR DES MONTRES SUISSES. COMPTOIR DES MONTRES SUISSES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPTOIR DES MONTRES SUISSES op de google maps. Adres en contacten COMPTOIR DES MONTRES SUISSES
Location of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES on the google maps. Address and contacts of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPTOIR DES MONTRES SUISSES COMPTOIR DES MONTRES SUISSES: Bellin S | IMAGINE'HAIR | D?PANNAGES PASCIULLO | MICHEL WYART | LEO ROGIERS

Other related companies as COMPTOIR DES MONTRES SUISSES: Bellin S | IMAGINE'HAIR | D?PANNAGES PASCIULLO | MICHEL WYART | LEO ROGIERS

COMPTOIR DES MONTRES SUISSES is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPTOIR DES MONTRES SUISSES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08133972167. Het bedrijf COMPTOIR DES MONTRES SUISSES bevindt zich op het adres: ZEELAAN 188; 8660; DE PANNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 916,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 719,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Juwelen and horloges. Producten gemaakt in COMPTOIR DES MONTRES SUISSES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMPTOIR DES MONTRES SUISSES is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPTOIR DES MONTRES SUISSES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPTOIR DES MONTRES SUISSES, openstaande posities, locatie van COMPTOIR DES MONTRES SUISSES op de kaart.

COMPTOIR DES MONTRES SUISSES is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPTOIR DES MONTRES SUISSES, company assigned to the tax number BE08133972167. The company COMPTOIR DES MONTRES SUISSES is located at the address: ZEELAAN 188; 8660; DE PANNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 916,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 719,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Juwelen and horloges. Products created in COMPTOIR DES MONTRES SUISSES were not found.
The main activity of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES is not available. You also can look at reviews of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES, open positions, location of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPTOIR DES MONTRES SUISSES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPTOIR DES MONTRES SUISSES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPTOIR DES MONTRES SUISSES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPTOIR DES MONTRES SUISSES, employees, financial statistics.