AGRICO DIAMOND

Contactgegevens AGRICO DIAMOND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGRICO DIAMOND: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGRICO DIAMOND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE J. B. NOTHOMB 14; 6700; ARLON, België

Telefoon (phone): 63218507 (+32-63218507) 63218507 (+32-63218507)

Fax (fax): +32 (12) 572-21-53 +32 (12) 572-21-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGRICO DIAMOND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGRICO DIAMOND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGRICO DIAMOND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGRICO DIAMOND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGRICO DIAMOND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGRICO DIAMOND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGRICO DIAMOND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGRICO DIAMOND
Products information AGRICO DIAMOND

BTW identificatienummer (tax): BE08313873291
Ondernemingsnummer: 6026245117
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in AGRICO DIAMOND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Juwelen and horloges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGRICO DIAMOND
(Get full report from official database of BE for AGRICO DIAMOND)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGRICO DIAMOND
Addition kinds of activities for AGRICO DIAMOND

382400. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
769913. Reparatie van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repair services
10610401. Scheelite mijnbouw | Scheelite mining
24340000. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
28220000. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
72990402. Huis zitten | House sitting
94319903. Kindergezondheidsprogramma administratie, overheid | Child health program administration, government

Werken bij AGRICO DIAMOND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGRICO DIAMOND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGRICO DIAMOND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGRICO DIAMOND. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bordenbouwer sta je in voor: - montage van elektrische borden - het samenbouwen van de kast of kastengroep - montage van alle onderdelen aan de hand van een plan - het bedraden van alle onderdelen - af en toe aanpassingen uitvoeren op locatie bij diverse klanten

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • Operatoren 3 ploegen (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is de markleider op het gebied van warmte behandeling. Voor hun vestiging in Sint-Niklaas zijn we dringend op zoek naar Operatoren in 3 ploegen. Hoe ziet jouw dagelijkse takenpakket er nu uit: -je leest de richtlijnen van de voorgaande ploeg in het logboek na, vat deze samen en bespreekt deze met je collega's -je controleert de werking van de installatie bij aankomst -vermelden van eventuele storingen in het logboek -instructies doornemen betreffende de planning en voorbereiding van de lading van de te behandelen stukken -cycli instellen en opstarten volgens het gamma en de planning -de installatie instellen, toezien op de goede werking en de stukken tijdens de verschillende stadia van het proces controleren

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zwalm. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beveren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • JobStudent Sales, Marketing and coaching (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een coole studentenjob binnen Sales en Marketing ? Sta je te popelen om je netwerk uit te breiden en je commerciële skills te boosten? Dan heeft Hurricane dé studentenjob die jij zoekt! Jij bent als Sales Promotor de belangrijkste schakel tussen het merk en de klant.Je spreekt consumenten proactief aan en maakt hen enthousiast* over het product dat jij die dag aan het demonstreren * bent. Je gaat zelfstandig* op pad, maar er staat altijd een ervaren team achter je om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kan doen én er plezier in hebt! Daarnaast krijg je altijd een professionele product- en verkooptraining . Deze studentenbaan staat mooi op je CV en je kan je netwerk binnen Sales en Marketing aanzienlijk uitbreiden. :)

  • PLC programmeur (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

  • Werfleider openbare verlichting en laagspanning (Herentals) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is marktleider in de bouw en het onderhoud van elektrische installaties, openbare verlichting, telecom en hoogspanning. Als steeds verder groeiende familiale onderneming dragen we kwaliteit, veiligheid en teamwerk hoog in het vaandel. Taken: - Je ontvang en analyseert werkopdrachten en plant ze in. Je maakt de nodige afspraken en onderhoudt goede contacten met de klant - Je reserveert het nodige materiaal en de nodige mankracht. Je motiveert en informeert de ploeg en stuurt bij waar nodig - Als spilfiguur woon je werkvergaderingen bij, voer je werkplekinspecties uit en volg je de werfadministratie op. Ook het opvolgen van de kosten en een efficiënte rendementscontrole behoren tot jouw takenpakket - Incidenten, onveilige handelingen en situaties, ongevallen en schadegevallen meld je meteen aan de preventieadviseur. Je onderneemt eveneens preventieve acties - Je ziet toe op het gebruik van PBM'S en het correct gebruik van het juiste en gekeurde gereedschap

  • Trainer Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Flexibele schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) in Antwerpen (bijverdienste) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we bij Care op zoek naar een flexibele schoonmaakmedewerker. Wij zoeken mensen die als bijverdienste op regelmatige basis in regio Antwerpen inzetbaar kunnen zijn. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van openbare ruimten, kantoren en sanitair.

Zoek naar antwoorden van AGRICO DIAMOND in sociale netwerken
Look for responds of AGRICO DIAMOND in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGRICO DIAMOND. Laat een reactie achter voor AGRICO DIAMOND. AGRICO DIAMOND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGRICO DIAMOND. Leave a respond for AGRICO DIAMOND. AGRICO DIAMOND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGRICO DIAMOND op de google maps. Adres en contacten AGRICO DIAMOND
Location of AGRICO DIAMOND on the google maps. Address and contacts of AGRICO DIAMOND

Andere gerelateerde bedrijven als come AGRICO DIAMOND AGRICO DIAMOND: PIERRE MONHONVAL | ADAGIO | PAUL HUBIN | BRIGITTE BENTEIN | Toyota Motor Europe Marketing & Engineering sa/nv

Other related companies as AGRICO DIAMOND: PIERRE MONHONVAL | ADAGIO | PAUL HUBIN | BRIGITTE BENTEIN | Toyota Motor Europe Marketing & Engineering sa/nv

AGRICO DIAMOND is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGRICO DIAMOND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08313873291. Het bedrijf AGRICO DIAMOND bevindt zich op het adres: AVENUE J. B. NOTHOMB 14; 6700; ARLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 897,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Juwelen and horloges. Producten gemaakt in AGRICO DIAMOND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGRICO DIAMOND is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGRICO DIAMOND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGRICO DIAMOND, openstaande posities, locatie van AGRICO DIAMOND op de kaart.

AGRICO DIAMOND is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGRICO DIAMOND, company assigned to the tax number BE08313873291. The company AGRICO DIAMOND is located at the address: AVENUE J. B. NOTHOMB 14; 6700; ARLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 897,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Juwelen and horloges. Products created in AGRICO DIAMOND were not found.
The main activity of AGRICO DIAMOND is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AGRICO DIAMOND is not available. You also can look at reviews of AGRICO DIAMOND, open positions, location of AGRICO DIAMOND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGRICO DIAMOND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGRICO DIAMOND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGRICO DIAMOND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGRICO DIAMOND, employees, financial statistics.