MAISON BARCHY

Contactgegevens MAISON BARCHY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON BARCHY: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON BARCHY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ELISA DUMONCEAU 70; 4040; HERSTAL, België

Telefoon (phone): 42647314 (+32-42647314) 42647314 (+32-42647314)

Fax (fax): +32 (19) 180-11-84 +32 (19) 180-11-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON BARCHY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON BARCHY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON BARCHY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON BARCHY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON BARCHY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON BARCHY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON BARCHY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON BARCHY
Products information MAISON BARCHY

BTW identificatienummer (tax): BE08952453613
Ondernemingsnummer: 3515045166
Hoofdstad (capital): 733,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 130,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in MAISON BARCHY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Juwelen and edelstenen Fab; Juwelen and horloges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON BARCHY
(Get full report from official database of BE for MAISON BARCHY)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON BARCHY
Addition kinds of activities for MAISON BARCHY

289202. Secondary high explosives | Secondary high explosives
862101. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations
22210408. Polypropyleen breedgeweven stoffen | Polypropylene broadwoven fabrics
38610401. Fotolijsten afdrukken | Printing frames, photographic
48130203. Eigen online service netwerken | Proprietary online service networks
59991805. Kindermeubilair, nec | Children's furniture, nec

Werken bij MAISON BARCHY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON BARCHY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON BARCHY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON BARCHY. Looking for open vacancies in other companies

  • ArcelorMittal Gent werft schoolverlaters aan! (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opgevolgen van een deel van het proces. Je hebt voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Je wordt tewerkgesteld in één van de afwerkingsafdelingen binnen ArcelorMittal Gent.

  • DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je autonoom beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen en coördineren van de aan jouw toegewezen dossiers Op termijn: kantoorhouders en het contactcenter adviseren bij inhoudelijke vragen   Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Monteur staalconstructie (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio As zijn wij op zoek naar een monteur van staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Monteren van staalconstructies • Werken op hoogte • Werken op verplaatsing • …

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • Enthousiaste vroege vogels (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij ook zo genieten van de buitenlucht? Heb je graag sociaal contact met de mensen in jou regio? Werk je graag zelfstandig maar ben je ook een echte teamplayer? Rijd je graag met de fiets, wagen of brommer? Of ben je een frevent wandelaar? Geniet jij ook zo van de mooie zonsopgang? Je bent een vroege vogel? Dan is deze job jou op het lijf geschreven! Als postbode bezorg je brieven, drukwerk, pakjes of aangetekende zendingen. Steeds op tijd en met oog op kwaliteit en veiligheid.

  • Elektromechanieker dienst revisie (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Ternat zijn we op zoek naar een elektromechanieker dienst revisie. Jouw takenpakket zal bestaan uit het assisteren in de afdeling revisie, het assembleren van mechanische kraanonderdelen, het bevestigen van elektrische kabels aan liebherr snelmontage- en torenkranen en het onderhoud van het machinepark.

  • Huishoudhulp Assebroek & Sint-Kruis M/V (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Poetshulp Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • Verkoopmedewerker - Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio AVELGEM (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

Zoek naar antwoorden van MAISON BARCHY in sociale netwerken
Look for responds of MAISON BARCHY in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON BARCHY. Laat een reactie achter voor MAISON BARCHY. MAISON BARCHY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON BARCHY. Leave a respond for MAISON BARCHY. MAISON BARCHY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON BARCHY op de google maps. Adres en contacten MAISON BARCHY
Location of MAISON BARCHY on the google maps. Address and contacts of MAISON BARCHY

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON BARCHY MAISON BARCHY: Elektro Joliet & Coddens | CENTEA | Biodrome | HUIS KARIKOL | BAERT M. & BAERT M.

Other related companies as MAISON BARCHY: Elektro Joliet & Coddens | CENTEA | Biodrome | HUIS KARIKOL | BAERT M. & BAERT M.

MAISON BARCHY is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON BARCHY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08952453613. Het bedrijf MAISON BARCHY bevindt zich op het adres: RUE ELISA DUMONCEAU 70; 4040; HERSTAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 733,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 130,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Juwelen and edelstenen Fab; Juwelen and horloges. Producten gemaakt in MAISON BARCHY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON BARCHY is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON BARCHY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON BARCHY, openstaande posities, locatie van MAISON BARCHY op de kaart.

MAISON BARCHY is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON BARCHY, company assigned to the tax number BE08952453613. The company MAISON BARCHY is located at the address: RUE ELISA DUMONCEAU 70; 4040; HERSTAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 733,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 130,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Juwelen and edelstenen Fab; Juwelen and horloges. Products created in MAISON BARCHY were not found.
The main activity of MAISON BARCHY is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON BARCHY is not available. You also can look at reviews of MAISON BARCHY, open positions, location of MAISON BARCHY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON BARCHY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON BARCHY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON BARCHY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON BARCHY, employees, financial statistics.