ROBERT LOMBAERTS

Contactgegevens ROBERT LOMBAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT LOMBAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT LOMBAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOSKOEYLAAN 14; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 36363468 (+32-36363468) 36363468 (+32-36363468)

Fax (fax): +32 (14) 838-81-37 +32 (14) 838-81-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT LOMBAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT LOMBAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT LOMBAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT LOMBAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT LOMBAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT LOMBAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT LOMBAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT LOMBAERTS
Products information ROBERT LOMBAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE09267761230
Ondernemingsnummer: 5267364501
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ROBERT LOMBAERTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Juwelen and edelstenen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT LOMBAERTS
(Get full report from official database of BE for ROBERT LOMBAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT LOMBAERTS
Addition kinds of activities for ROBERT LOMBAERTS

355202. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
07820102. Tuinplanten | Garden planting services
22970000. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
28910000. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
76990000. Reparatie diensten, nec | Repair services, nec

Werken bij ROBERT LOMBAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT LOMBAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT LOMBAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT LOMBAERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromonteur Middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van elektrische installaties conform de wettelijke reglementering en de eisen van de klant. Samen met je collega's werk je op verschillende werven en krijg je de kans om in te staan voor het trekken van kabels, het plaatsen van de kabels in de buizen en kabelgoten, het plaatsen en aansluiten van stopcontacten, schakelaars, ...   • Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties, het plaatsen van nieuwe installaties • Werken volgens de veiligheidsnormen (deelname aan toolboxmeetings, gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, …) • Communicatie met werfleider en projectleider inzake werkprocedures en uit te voeren taken • Werken volgens de regels van het arbeidsreglement en het veiligheidsreglement alsook de geldende wetgeving • Samenwerken met collega’s en onderaannemers • Je werk is kwaliteits- en rendementsvol

  • Verkoopster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een orthopedische schoenwinkel regio Kortrijk waar comfortschoenen worden verkocht. Met jouw glimlach ontvang jij dagelijks de klanten in de winkel. Door jouw leergierigheid ken je ook al snel verschillende soorten schoenen en steunzolen, en kan je de klant op een correcte manier adviseren. Soms spring je ook bij bij de zaakvoerder, die ook podoloog is. Je ontvangt klanten, zet hun voetbad klaar en na de behandeling zorg je ook dat alles terug netjes is.

  • Schilder (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Diksmuide gaan we op zoek naar een schilder + schrijnwerker. Je staat in voor de voorbereidende werken (afplakken, schuren, ...) Je staat ook in voor allerhande timmerwerken.

  • Recruiter ()

    Regio:

    Bedrijf: N\a

    Type:

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in je eigen regio en omgeving

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Marketing bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag werken als student en ondertussen bijleren binnen je vakgebied? Wil je graag meehelpen in een groot en dynamisch bedrijf? Wil je graag meehelpen met een technisch tekenaar? Wij hebben de job die je zoekt. Voor een bedrijf in Lokeren zoeken we een student die doorheen het schooljaar 1 dag per week of om de 2 weken ken meewerken op de KAMO afdeling. Je zal de klantenportefeuille moeten aansterken metgrote klanten en zal daarbijhorend op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersoon. Verder zal je instaan voor de employer branding voor dit bedrijf door hen meer te profilleren op social media.

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

  • Formateur en aromathérapie (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France, aux Pays-Bas, en Bulgarie et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Dans cette lancée, Le Centre de Qualification Professionnelle ASBL a été créé afin d'organiser des cours intensifs en soirées. Ces cours donnés par des professionnels du secteur, offrent la possibilité à tout un chacun de se former en un rien de temps et à un nouveau métier. *******Fonction: Le Centre de Qualification Professionnelle est actuellement à la recherche d'un professeur par région motivé pour donner des cours du soir d'aromathérapie. Les cours sont donnés à Mons (18h30 - 21h30).

  • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

Zoek naar antwoorden van ROBERT LOMBAERTS in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT LOMBAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT LOMBAERTS. Laat een reactie achter voor ROBERT LOMBAERTS. ROBERT LOMBAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT LOMBAERTS. Leave a respond for ROBERT LOMBAERTS. ROBERT LOMBAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT LOMBAERTS op de google maps. Adres en contacten ROBERT LOMBAERTS
Location of ROBERT LOMBAERTS on the google maps. Address and contacts of ROBERT LOMBAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT LOMBAERTS ROBERT LOMBAERTS: Bourgois Piet | Maryse (Coiffure) | DIRK BRIERS | DE BOLLE J APOTEEK | Podevyn NV

Other related companies as ROBERT LOMBAERTS: Bourgois Piet | Maryse (Coiffure) | DIRK BRIERS | DE BOLLE J APOTEEK | Podevyn NV

ROBERT LOMBAERTS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT LOMBAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09267761230. Het bedrijf ROBERT LOMBAERTS bevindt zich op het adres: MOSKOEYLAAN 14; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 632,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Juwelen and edelstenen Fab. Producten gemaakt in ROBERT LOMBAERTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROBERT LOMBAERTS is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT LOMBAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT LOMBAERTS, openstaande posities, locatie van ROBERT LOMBAERTS op de kaart.

ROBERT LOMBAERTS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT LOMBAERTS, company assigned to the tax number BE09267761230. The company ROBERT LOMBAERTS is located at the address: MOSKOEYLAAN 14; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 632,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Juwelen and edelstenen Fab. Products created in ROBERT LOMBAERTS were not found.
The main activity of ROBERT LOMBAERTS is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT LOMBAERTS is not available. You also can look at reviews of ROBERT LOMBAERTS, open positions, location of ROBERT LOMBAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT LOMBAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT LOMBAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT LOMBAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT LOMBAERTS, employees, financial statistics.