PATRICK DEKINDEREN

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • PATRICK DEKINDEREN
Private companiesMotion Pictures • PATRICK DEKINDEREN

Contactgegevens PATRICK DEKINDEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK DEKINDEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK DEKINDEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERKENHOF 6; 1933; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27210294 (+32-27210294) 27210294 (+32-27210294)

Fax (fax): +32 (55) 795-37-27 +32 (55) 795-37-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK DEKINDEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK DEKINDEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK DEKINDEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK DEKINDEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK DEKINDEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK DEKINDEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK DEKINDEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK DEKINDEREN
Products information PATRICK DEKINDEREN

BTW identificatienummer (tax): BE08420166015
Ondernemingsnummer: 3332122802
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 238,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in PATRICK DEKINDEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Juwelen and edelstenen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK DEKINDEREN
(Get full report from official database of BE for PATRICK DEKINDEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK DEKINDEREN
Addition kinds of activities for PATRICK DEKINDEREN

349601. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
382905. Nucleaire straling en testapparatuur | Nuclear radiation and testing apparatus
623199. Beveiliging en commodity exchanges, nec | Security and commodity exchanges, nec
34239909. Boren, hand | Drills, hand
50430101. Darkroom apparaat | Darkroom apparatus
59470106. Feestpartijen | Party favors
80710105. Urinalysis laboratorium | Urinalysis laboratory

Werken bij PATRICK DEKINDEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK DEKINDEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK DEKINDEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK DEKINDEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • Huishoudhulp Schoten-Wijnegem-Deurne (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Veurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Hulp in atelier/ zaalmedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Studentenjob

    Als vakantiejob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak

  • keukenmedewerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Familie- en vrijetijdscenter Den Bruul

    Type: Vaste Job

    Als medewerker maak je deel uit van het team van de brochetterie. Je krijgt een interne opleiding, zodat je na een periode zelfstandig de brochetterie kan opstarten. Verder kan je ook klanten bedienen aan het loket ( frituurgerechten). Ook hiervoor krijg je de nodige opleidingen. Je staat ook mee in om de keuken op orde te houden samen met je collega's.

  • accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

    Type: Vaste Job

    Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

  • Machinist Bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit voor wegenwerken en rioleringswerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je beschikt over moderne graafkranen met de nieuwste technologieën. (GPS-sturing , rotolift). Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor de kleine herstellingen, onderhoudsbeurten en inspecties op je kraan. Je staat in voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Het gaat hier over een veiligheidsfuctie, waar je een grote verantwoordelijkheid draagt.

  • Mecanicien van heftrucks & klein rollend materiaal (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Als mechanieker sta je in om preventief en curatief onderhoud te doen van heftrucks en ander klein rollend materiaal (kleine graafkranen e.d.). Na verloop van tijd word je ook ingeschakeld om depannages bij klanten uit te voeren. Je staat klanten te woord op technisch vlak en handelt problemen af.

  • Receptionist(e) - Zaventem - 38u/week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je bent verantwoordelijk voor volgende taken : Onthaal van de klanten en bezoekers aan de receptie Telefonisch onthaal van klanten (informatie geven, gesprek doorschakelen, enz., ...) Zorgen voor de netheid van de receptie Ondersteuning bieden aan de klanten

  • Ontbijthulp en kamerpersoneel (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: COMBERGH

    Type: Flexijob

    Je zorgt ervoor dat onze gasten opgewekt opstaan en met een goed gevoel aan hun dag kunnen beginnen. Verder zorg je er ook voor dat de gasten s'avonds tevreden in een propere kamer terechtkomen. Je bereidt het ontbijt voor, serveert het ontbijt aan de gasten en zorgt dat de ontbijtruimte proper is. Nadien zorg je dat de kamers van de gasten proper zijn.

Zoek naar antwoorden van PATRICK DEKINDEREN in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK DEKINDEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK DEKINDEREN. Laat een reactie achter voor PATRICK DEKINDEREN. PATRICK DEKINDEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK DEKINDEREN. Leave a respond for PATRICK DEKINDEREN. PATRICK DEKINDEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK DEKINDEREN op de google maps. Adres en contacten PATRICK DEKINDEREN
Location of PATRICK DEKINDEREN on the google maps. Address and contacts of PATRICK DEKINDEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK DEKINDEREN PATRICK DEKINDEREN: Harlekijn | Marie-Christine | Keyfood Sa?d | ELYSEE | BUTCH-TAILORS

Other related companies as PATRICK DEKINDEREN: Harlekijn | Marie-Christine | Keyfood Sa?d | ELYSEE | BUTCH-TAILORS

PATRICK DEKINDEREN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK DEKINDEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08420166015. Het bedrijf PATRICK DEKINDEREN bevindt zich op het adres: BERKENHOF 6; 1933; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 238,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Juwelen and edelstenen Fab. Producten gemaakt in PATRICK DEKINDEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICK DEKINDEREN is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK DEKINDEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK DEKINDEREN, openstaande posities, locatie van PATRICK DEKINDEREN op de kaart.

PATRICK DEKINDEREN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK DEKINDEREN, company assigned to the tax number BE08420166015. The company PATRICK DEKINDEREN is located at the address: BERKENHOF 6; 1933; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 238,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Juwelen and edelstenen Fab. Products created in PATRICK DEKINDEREN were not found.
The main activity of PATRICK DEKINDEREN is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK DEKINDEREN is not available. You also can look at reviews of PATRICK DEKINDEREN, open positions, location of PATRICK DEKINDEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK DEKINDEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK DEKINDEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK DEKINDEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK DEKINDEREN, employees, financial statistics.