CAFESPELEN LEJEUNE BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • CAFESPELEN LEJEUNE BVBA
Private companiesBusiness Services • CAFESPELEN LEJEUNE BVBA

Contactgegevens CAFESPELEN LEJEUNE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAFESPELEN LEJEUNE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAFESPELEN LEJEUNE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 71; 9820; Merelbeke, België

Telefoon (phone): 09 230 65 87 (+32-09 230 65 87) 09 230 65 87 (+32-09 230 65 87)

Fax (fax): 09 231 52 07 (+32-09 231 52 07) 09 231 52 07 (+32-09 231 52 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAFESPELEN LEJEUNE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAFESPELEN LEJEUNE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAFESPELEN LEJEUNE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAFESPELEN LEJEUNE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAFESPELEN LEJEUNE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAFESPELEN LEJEUNE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAFESPELEN LEJEUNE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAFESPELEN LEJEUNE BVBA
Products information CAFESPELEN LEJEUNE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05699401855
Ondernemingsnummer: 9363067626
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 440,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Amusement machines; Billiard - Equipment & Supplie

Product categorie (product category): Juke Boxes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAFESPELEN LEJEUNE BVBA
(Get full report from official database of BE for CAFESPELEN LEJEUNE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAFESPELEN LEJEUNE BVBA
Addition kinds of activities for CAFESPELEN LEJEUNE BVBA

075203. Dieropleidingsdiensten | Animal training services
07520000. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
20790104. Mout margarine | Nut margarine
28340701. Intraveneuze oplossingen | Intravenous solutions
35520103. Koolstofapparatuur, wolverwerkingsmachines | Carbonizing equipment, wool processing machinery
38290511. Scalers, nucleaire straling | Scalers, nuclear radiation
38739902. Chronograaf, lente wond | Chronographs, spring wound
50460108. Winkelinrichting | Store fixtures

Werken bij CAFESPELEN LEJEUNE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAFESPELEN LEJEUNE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAFESPELEN LEJEUNE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAFESPELEN LEJEUNE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele kwaliteitscontroleur automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in het Gentse, zijn we op zoek naar gemotiveerde kwaliteitscontroleurs in de automotive. Je hebt oog voor kwaliteit bij het controleren van diverse onderdelen (gaande van kleine vijzen tot grote stukken). Je wordt tewerkgesteld bij verschillende automotive bedrijven in Gent Zeehaven. We zijn op zoek naar erg flexibele uitzendkrachten aangezien we werken met een dagplanning. In het bezit zijn van een eigen wagen/brommer is een groot pluspunt. Je werkt in 2 ploegen of in de vaste nacht.

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar operators metaal voor het vernikkelen van metaal. Je werkt in dagpost en hebt bij voorkeur al een eerste ervaring als operator achter de rug

  • Technisch Commercieel medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een Technisch Commercieel medewerker. Deze persoon zal instaan voor: dagelijkse facturatie dienst na-verkoop: receptie herstellingen, opmaken van herstellingsrapporten, opmaken van bestekken, prijsaanvragen verantwoordelijk showroom voorbereiding bestelling onderdelen bij leveranciers telefonisch klanten tewoord staan

  • Kwaliteitscontroleur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Aalst zijn wij opzoek naar een kwaliteitscontroleur. Als kwaliteitscontroleur werk je onder de directe leiding van de Quality Manager. Tijdens het productieproces speel je een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten. Deze moeten namelijk voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het vrijgeven van producten voor verzending.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bijlesgever fysica (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: IDEWE

    Type: Vaste Job

    De Groep IDEWE verleent een breed gamma aan diensten gericht op gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu op het werk. Met meer dan 800 medewerkers regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Wallonië samen voor ruim 35000 klanten uit de industrie, de privé- en de openbare dienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid,…). Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen Jouw perspectief Als preventieadviseur krijg je de kans om actief bij te dragen aan het mentale welzijn van werknemers. Jouw interventies situeren zich op het interpersoonlijke, op het team- en organisatieniveau. Je opdracht omvat een boeiende mix van persoonlijke begeleiding, bemiddeling, teambegeleiding en het geven van opleidingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor directie, HR en de Interne Preventieadviseur zodat je hen gericht kan ondersteunen in het opzetten van een kwalitatief preventiebeleid. Na de inwerkperiode sta je in voor de wettelijk omschreven taken van een preventieadviseur psychosociale aspecten. Dit omvat o.a. : · Het opvangen en begeleiden van interventieverzoeken; Het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve risicoanalyses in bedrijven; Het ondersteunen van onze klanten bij het opstellen van een algemeen psychosociaal preventiebeleid (zoals een beleid rond ziekteverzuim, stress en burnout, ongewenst grensoverschrijdend gedrag); Het geven van opleidingen (vb. aan vertrouwenspersonen, opleidingen rond thema’s als ziekteverzuim, stress en burn-out, gezonde veerkracht,…). Je maakt deel uit van een regionaal team waarin ook adviseurs uit andere disciplines (arbeidsgeneeskunde, arbeidsveiligheid, ergonomie) meewerken.

  • Calculator (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je maakt de meest optimale offerte, rekening houdend met de plannen en meetstaten. Je maakt hiervoor gebruik van onze uitgebreide database en vult die aan via gerichte prijsvragen aan leveranciers en onderaannemers. Je hebt oog voor mogelijke varianten en onderbouwt de commerciële argumentatie in dat verband. Je onderhoudt contacten met bestaande en nieuwe leveranciers en onderaannemers, zodat je steeds inzicht hebt in de meest recente technieken, materialen en kostprijzen. Je overlegt regelmatig met aankopers, tekenaars, werfleiders en projectleiders, zodat je zicht hebt op de nacalculatie, en de conclusies kunt implementeren in de kostprijsbibliotheken.

  • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Duvel Moortgat

    Type: Vaste Job

    Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

  • Backend PHP Developer (FREELANCE) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Backend PHP Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Backend PHP Developer die de ontwikkeling van backend van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Backend PHP Developer bouw jij de backend van “custom” applicaties die Conversal maakt. Je programmeert in PHP / Laravel en kan de nodige API-koppelingen bouwen met bv. Wordpress of Joomla. Je denkt ook functioneel de vereisten van de backend samen met onze klant uit en schrijft dit uit in een Solution Design. Op basis hiervan kunnen we dan het benodigde werk inschatten. Het design en de frontend programmatie is in de handen van collega’s waarmee je nauw samenwerkt.

  • Begeleider in de kinderopvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

Zoek naar antwoorden van CAFESPELEN LEJEUNE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CAFESPELEN LEJEUNE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAFESPELEN LEJEUNE BVBA. Laat een reactie achter voor CAFESPELEN LEJEUNE BVBA. CAFESPELEN LEJEUNE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAFESPELEN LEJEUNE BVBA. Leave a respond for CAFESPELEN LEJEUNE BVBA. CAFESPELEN LEJEUNE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAFESPELEN LEJEUNE BVBA op de google maps. Adres en contacten CAFESPELEN LEJEUNE BVBA
Location of CAFESPELEN LEJEUNE BVBA on the google maps. Address and contacts of CAFESPELEN LEJEUNE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CAFESPELEN LEJEUNE BVBA CAFESPELEN LEJEUNE BVBA: COLLINET ASSAINISSEMENT | TONY GREGOIR | DISCO-DANCE | KRAJAC | E. THIRY

Other related companies as CAFESPELEN LEJEUNE BVBA: COLLINET ASSAINISSEMENT | TONY GREGOIR | DISCO-DANCE | KRAJAC | E. THIRY

CAFESPELEN LEJEUNE BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAFESPELEN LEJEUNE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05699401855. Het bedrijf CAFESPELEN LEJEUNE BVBA bevindt zich op het adres: Kerkstraat 71; 9820; Merelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 440,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Juke Boxes. Lijst met producten zijn Amusement machines; Billiard - Equipment & Supplie.
De hoofdactiviteit van CAFESPELEN LEJEUNE BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAFESPELEN LEJEUNE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAFESPELEN LEJEUNE BVBA, openstaande posities, locatie van CAFESPELEN LEJEUNE BVBA op de kaart.

CAFESPELEN LEJEUNE BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAFESPELEN LEJEUNE BVBA, company assigned to the tax number BE05699401855. The company CAFESPELEN LEJEUNE BVBA is located at the address: Kerkstraat 71; 9820; Merelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 440,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Juke Boxes. List of products are Amusement machines; Billiard - Equipment & Supplie.
The main activity of CAFESPELEN LEJEUNE BVBA is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CAFESPELEN LEJEUNE BVBA is not available. You also can look at reviews of CAFESPELEN LEJEUNE BVBA, open positions, location of CAFESPELEN LEJEUNE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAFESPELEN LEJEUNE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAFESPELEN LEJEUNE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAFESPELEN LEJEUNE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAFESPELEN LEJEUNE BVBA, employees, financial statistics.