Banque Nagelmackers

Contactgegevens Banque Nagelmackers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Banque Nagelmackers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Banque Nagelmackers

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Centrum 2; Herne; 1540, België

Telefoon (phone): 2:3962962^^32.2-3962962 (+32-2:3962962^^32.2-3962962) 2:3962962^^32.2-3962962 (+32-2:3962962^^32.2-3962962)

Fax (fax): +32 (59) 714-49-75 +32 (59) 714-49-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Banque Nagelmackers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Banque Nagelmackers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Banque Nagelmackers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Banque Nagelmackers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Banque Nagelmackers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Banque Nagelmackers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Banque Nagelmackers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Banque Nagelmackers
Products information Banque Nagelmackers

BTW identificatienummer (tax): BE07634368896
Ondernemingsnummer: 8411926269
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 132,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Banque Nagelmackers
(Get full report from official database of BE for Banque Nagelmackers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Banque Nagelmackers
Addition kinds of activities for Banque Nagelmackers

177101. Stucco, gunite en grouting contractors | Stucco, gunite, and grouting contractors
227303. Kunst pleinen | Art squares
37210206. Hang glijders | Hang gliders
37249901. Lucht scoops, vliegtuigen | Air scoops, aircraft
87210101. Gecertificeerde publieke accountant | Certified public accountant

Werken bij Banque Nagelmackers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Banque Nagelmackers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Banque Nagelmackers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Banque Nagelmackers. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker onthaal - regio Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Onthaal (m/v). Onze klant is gelegen in Sint-Martens-Latem. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Onthaal: - Je staat in voor de telefonie en onthaal van bezoekers; - Je neemt de vergaderzalen voor jouw rekening; - Je staat in voor het agendabeheer - Je bent verantwoordelijk voor de allround administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

  • Marketing Assistent (Tijdelijk) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In afwachting van de aanwerving van een ervaren trade marketing specialist, is onze klant op zoek naar een tijdelijke marketing assistent. In deze functie voer je operationele taken uit binnen ons trade marketing departement en werk je mee aan de ontwikkeling en uitrol van ons sales en marketing plan. Daarnaast sta je ons marketing team bij in de uitwerking en de uitvoering van sales en marketing programma's volgens EMEA Strategieën en Activity plans. Verder help je mee in de organisatie van beurzen en evenementen en biedt je ondersteuning aan onze product managers tijdens deze evenementen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldmarktleider op het gebied van materiaalbehandelings-systemen en -componenten. Daarnaast levert men apparatuur voor verfspuiten, beschermende coatings, verfcirculatie, smering en het doseren van kleef- en dichtmiddelen. Dankzij voortdurende investeringen in materiaalmanagement en -beheersing, biedt onze klant innovatieve oplossingen voor de wereldmarkt.  

  • Arbeiders ruwbouw regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag op projecten in de regio Kempen? Wij zoeken arbeiders ruwbouw voor de GROTE nieuwbouwprojecten!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT SLAGERIJ SPORADISCH WEEKEND (BASSEVELDE)

    Regio: BASSEVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die sporadisch kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • Monteur- technicus (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: EUROQUIP

    Type: Studentenjob

    Hou jij van problemen oplossen, klusjes en kleine reparaties doen, kwaliteitscontrole..... op reeds geinstalleerde installaties dan bij jij de persoon die wij zoeken. Kom eens luisteren wat wij te bieden hebben en wie weet...? 50+ plussers worden zeker aangeraden om te solliciteren. Wie zijn wij: Euroquip is op twintig jaar tijd in de Benelux uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van brandstofpompen , smeer- en weegsystemen en overdrukunits. Onze klantenkring is zeer divers en situeert zich in de bouw, transport, grondverzet, wegenbouw, landbouw, voeding, … Euroquip biedt je een zeer afwisselende job aan, zowel op het gebied van producten als werklocaties. De brandstofpompen, smeer- en weegsystemen en overdrukcabines worden door Euroquip ontwikkeld, verkocht, geplaatst en onderhouden.

  • ENTHOUSIASTE STUDENTEN VOOR JUICE BAR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Studentenjob

    - Hartelijk verwelkomen van klanten - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Sappen en smoothies « à la minute » maken - Opening en sluiting van de winkel

  • medewerker m/v fruit en groenten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen en egaliseren van de afdeling fruit en groenten. Je komt in een tof team terecht waar het een plezier is om in te werken. We zorgen voor een goede werk/prive balans, door zaterdagen en zondagen afwisselend te komen werken.

  • Group controller (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TELEVIC

    Type: Vaste Job

    Gepassioneerd door budgetten en forecasts? Een expert in rapportering? En interesse om voor een internationale firma te werken die exponentieel groeit? The Big Picture Televic NV is een privately owned firma in volle groei. Ter versterking van onze 4 Business Units en om onze internationale groei te faciliteren kijken wij uit naar een Group Controller. Als Controller maak je maandelijks de vertaalslag van boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering. Je biedt hiermee het Televic management team de nodige informatie om onze groeistrategieën continu te optimaliseren. Samen met 7 accounting collega’s vorm je het Televic Finance team Belgium. Rapportering gebeurt rechtstreeks aan de CFO. Jouw Taken Je neemt de lead in de voorbereiding, coördinatie en opmaak van de jaarlijkse budgetbesprekingen. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportering en presenteert deze op maandbasis aan het management. Je voert variantieanalyses uit op klantenprojecten, productieorders en R&D onderzoeksprojecten. Je bent SAP key-user voor de CO-module (in samenwerking met de SAP analist). Je helpt mee aan de continue verbetering van de financiële processen en systemen. Je werkt nauw samen met de accounting collega’s, zowel nationaal als internationaal.

  • Head of networkmarketing & sales Flanders (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Château de Brie heeft een uniek productengamma van wijnen tot de meest prestigieuze Grand Cru Champagnes. Ons familiaal bedrijf bestaat reeds verschillende generaties en is actief in zowat geheel Europa en de VS. Tot onze klanten behoren de beste ***-restaurants, bedrijven allerlei, golfevenementen, sportwagenmerken, wijnliefhebbers,… Meer informatie over ons domein vindt u op www.debrie.biz Wij ontvangen uw CV en motivatiebrief graag op [email protected]

Zoek naar antwoorden van Banque Nagelmackers in sociale netwerken
Look for responds of Banque Nagelmackers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Banque Nagelmackers. Laat een reactie achter voor Banque Nagelmackers. Banque Nagelmackers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Banque Nagelmackers. Leave a respond for Banque Nagelmackers. Banque Nagelmackers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Banque Nagelmackers op de google maps. Adres en contacten Banque Nagelmackers
Location of Banque Nagelmackers on the google maps. Address and contacts of Banque Nagelmackers

Andere gerelateerde bedrijven als come Banque Nagelmackers Banque Nagelmackers: Gemeentelijke Tennisclub Denderleeuw | MARIO LAUREYS | Henckes R | Axe et Lignes | CHRISTOPHE BOGAERTS

Other related companies as Banque Nagelmackers: Gemeentelijke Tennisclub Denderleeuw | MARIO LAUREYS | Henckes R | Axe et Lignes | CHRISTOPHE BOGAERTS

Banque Nagelmackers is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Banque Nagelmackers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07634368896. Het bedrijf Banque Nagelmackers bevindt zich op het adres: Centrum 2; Herne; 1540. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 132,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van Banque Nagelmackers is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Banque Nagelmackers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Banque Nagelmackers, openstaande posities, locatie van Banque Nagelmackers op de kaart.

Banque Nagelmackers is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Banque Nagelmackers, company assigned to the tax number BE07634368896. The company Banque Nagelmackers is located at the address: Centrum 2; Herne; 1540. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 132,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of Banque Nagelmackers is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Banque Nagelmackers is not available. You also can look at reviews of Banque Nagelmackers, open positions, location of Banque Nagelmackers on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Banque Nagelmackers, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Banque Nagelmackers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Banque Nagelmackers, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Banque Nagelmackers, employees, financial statistics.