LIBRAIRIE MODERNE

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • LIBRAIRIE MODERNE
Private companiesEducational Services • LIBRAIRIE MODERNE

Contactgegevens LIBRAIRIE MODERNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE MODERNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE MODERNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE HYACINTHE KUBORN 16; 4100; SERAING, België

Telefoon (phone): 43371360 (+32-43371360) 43371360 (+32-43371360)

Fax (fax): +32 (61) 584-68-31 +32 (61) 584-68-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE MODERNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE MODERNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE MODERNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE MODERNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE MODERNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE MODERNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE MODERNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE MODERNE
Products information LIBRAIRIE MODERNE

BTW identificatienummer (tax): BE06049316406
Ondernemingsnummer: 8563812255
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 206,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in LIBRAIRIE MODERNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Journaux. Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE MODERNE
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE MODERNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE MODERNE
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE MODERNE

422602. Huishoudelijke goederen en meubilair opslag | Household goods and furniture storage
41110201. Streetcar operatie | Streetcar operation
73891704. Fotografie makelaars | Photography brokers
80110103. Gastronoom | Gastronomist
87480300. Communicatieadvies | Communications consulting

Werken bij LIBRAIRIE MODERNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE MODERNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE MODERNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE MODERNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Internal Sales support - Groeiende firma actief in de bouwsector - Regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een Internal Sales support.  Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:  Je maakt telefonische afspraken op basis van de binnenkomende leads.  Je detecteert de behoeften van potentiële klanten.  Je overtuigt klanten om een bezoek te plannen met één van de interne vertegenwoordigers. Je volgt de afspraken op van de vertegenwoordigers.  Je houdt de dossiers up to date.  Je staat in voor een aantal administratieve taken: creactie van verkochte dossiers, input van info in het CRM-pakket,...

  • Magazijnier (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - ontvangen van klanten en transportfirma's - manueel lossen en laden - inkomende en uitgaande orders verwerken - goederen verwerken in het ERP systeem - magazijn mee proper houden - heftruck rijden

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

  • Huishoudhulp dienstencheques Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herselt en omgeving

  • STUDENTEN voor verschillende functies en periodes (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten voor allerlei functies, zowel administratieve als technische functies. Bedrijfsprofiel: Voor verschillende van onze klanten zijn we op zoek naar studenten.

  • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

  • Studenten Pizza restaurant weekendwerk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor een pizzeria in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om te werken tijdens het weekend Taken: - Je voert de taken voor opening en sluiting van de zaal uit - Je staat in voor het ontvangen van klanten - Je neemt bestellingen op en bedient de klanten - Je doet de follow-up van de tafels - Je neemt telefonische bestellingen aan - Je staat in voor het bedienen van de kassa

  • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

  • (jr) Enterprise Architect (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze (jr) Enterprise Architect. Als architect ga je aan de slag in grote en kleine projecten om samen met onze klant business systemen en processen te definiëren en te verbeteren; Je levert methodologieën, processen en een governance-kader aan aan onze klanten; Je doet projecten op basis van expertise, vaardigheden en ambitie; Je bent in staat te rapporteren aan Executive levels bij klanten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Brussel of Antwerpen of Gent

  • BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL IN HAAR 1e BACH RICHTING FARMACIE ZIT. DE OUDERS ZOEKEN VOOR HAAR ONDERSTEUNING VOOR CHEMIE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: BON1.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE MODERNE in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE MODERNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE MODERNE. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE MODERNE. LIBRAIRIE MODERNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE MODERNE. Leave a respond for LIBRAIRIE MODERNE. LIBRAIRIE MODERNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE MODERNE op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE MODERNE
Location of LIBRAIRIE MODERNE on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE MODERNE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE MODERNE LIBRAIRIE MODERNE: Di Bono Cycles | A. SYCH | GARAGE PONCELET | Rumano BVBA | MONDIAL EXPRESS

Other related companies as LIBRAIRIE MODERNE: Di Bono Cycles | A. SYCH | GARAGE PONCELET | Rumano BVBA | MONDIAL EXPRESS

LIBRAIRIE MODERNE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE MODERNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06049316406. Het bedrijf LIBRAIRIE MODERNE bevindt zich op het adres: PLACE HYACINTHE KUBORN 16; 4100; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 206,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Journaux. Tabac. Producten gemaakt in LIBRAIRIE MODERNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE MODERNE is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE MODERNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE MODERNE, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE MODERNE op de kaart.

LIBRAIRIE MODERNE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE MODERNE, company assigned to the tax number BE06049316406. The company LIBRAIRIE MODERNE is located at the address: PLACE HYACINTHE KUBORN 16; 4100; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 206,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Journaux. Tabac. Products created in LIBRAIRIE MODERNE were not found.
The main activity of LIBRAIRIE MODERNE is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE MODERNE is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE MODERNE, open positions, location of LIBRAIRIE MODERNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE MODERNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE MODERNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE MODERNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE MODERNE, employees, financial statistics.