LIBRAIRIE KAROULIDIS

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • LIBRAIRIE KAROULIDIS
Private companiesCoal Mining • LIBRAIRIE KAROULIDIS

Contactgegevens LIBRAIRIE KAROULIDIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE KAROULIDIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE KAROULIDIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NEUFMOULIN 23; 4820; DISON, België

Telefoon (phone): 87317306 (+32-87317306) 87317306 (+32-87317306)

Fax (fax): +32 (71) 799-86-15 +32 (71) 799-86-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE KAROULIDIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE KAROULIDIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE KAROULIDIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE KAROULIDIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE KAROULIDIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE KAROULIDIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE KAROULIDIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE KAROULIDIS
Products information LIBRAIRIE KAROULIDIS

BTW identificatienummer (tax): BE09505889892
Ondernemingsnummer: 9138671875
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 373,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in LIBRAIRIE KAROULIDIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Journaux. Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE KAROULIDIS
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE KAROULIDIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE KAROULIDIS
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE KAROULIDIS

515302. Veldbonen | Field beans
519800. Verf, vernis en benodigdheden | Paints, varnishes, and supplies
33640000. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
35470102. Blooming en slabbing molen | Blooming and slabbing mills
51310108. Jute stukgoed | Jute piece goods

Werken bij LIBRAIRIE KAROULIDIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE KAROULIDIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE KAROULIDIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE KAROULIDIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allereerst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse acties zodat de vooropgestelde losplanning correct wordt opgevolgd. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - het lossen van de vrachtwagens in overeenstemmen met de losplanning - het administratief verwerken van de ontvangen goederen. - de ontvangen goederen controleren of deze overeenstemmen met de planning. - verwerken van de afgewezen goederen. - herpalletiseren en indien mogelijk de pallets herstellen. - onregelmatigheden melden aan de laadkaaiverantwoordelijke. vervolgens ben je verantwoordelijke voor het uitvoeren van de dagelijkse acties m.b.t. het aanleveren en afvoeren van grond- en hulpstoffen op de juiste locatie binnen de afdeling inpak en productie. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - aanvoeren van grond- en hulpstoffen aan de afdeling productie en inpak. - administratieve opvolging van de uit te voeren acties - de nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, nl. het correct opslaan van de voorraden. Dit doe je d.m.v. volgende taken: - Inventariseren van de voorraad en de pallets - Stockeren van de voorraad - Dagelijks vooropgestelde acties m.b.t. voorraadbeheer behandelen - De nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden

  • Magazijnier 2 ploegen regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een magazijnier dit in 2 ploegen, eerst start je op in de productie om dan zo het magazijn aan te leren. En met tijd moet je ook bereidt zijn om af en toe bij te springen in de productie.

  • Bijrijder/magazijnier meubelzaak met achtergrond houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende meubelzaak in Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bijrijder! Samen met de chauffeur ga je op ronde om meubels af te leveren bij klanten. Na deze afgeleverd te hebben ga je ook de meubels in elkaar zetten. Je weet wel wat af van hout en meubels en hebt bij voorkeur een diploma houtbewerking op zak. Je bent klantvriendelijk en kan goed om met werkdruk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berendrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERENDRECHT)

    Regio: BERENDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Assistentiewoningen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is al jaren actief in de zorg en -welzijnssector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Voor onze nieuwbouw Budalys zijn wij op zoek naar een huishoudhulp bij klanten aan huis in het kader van de dienstencheques voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt bij bejaarde klanten en zorgbehoevenden in het centrum van Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

  • Student labo in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Voor een labo in Wevelgem kijken we uit naar een student om te werken in het voorbereidend labo: De taak van de Laborant Voorbereiding bestaat hoofdzakelijk uit het voorbereiden van de stalen die binnenkomen voor milieuonderzoek. Dit omvat: Extracties uitvoeren van bodemstalen m.b.v. ASE-toestel en Soxhlet-apparaat Waterextracties uitvoeren

  • orderpicker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

  • Deskundige facturatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ JAN PALFIJN GENT AV

    Type: Vaste Job

    De Deskundige facturatie werkt mee aan het uitwerken van procedures en best practices. Hij/zij ondersteunt de collega's van de facturatiedienst, artsen, zorgverleners en patiënten en volgt, analyseert en stuurt de verschillende stappen in het facturatieproces bij. De deskundige facturatie draagt de waarden STERK! actief uit: Samenwerken: we halen kracht uit teamwork Toegankelijkheid: we verlenen dienstverlening vanuit een pluralistische houding Efficiëntie: we kiezen voor een doelgerichte aanpak Respect: we stellen ons respectvol en professioneel op in al onze contacten Kwaliteit: we leren uit onze werking en verbeteren deze continu Innovatie: we zijn een lerende organisatie die investeert in mensen

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

  • HULPKELNER (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: INCONTRI

    Type: Flexijob

    Je helpt bij het opdienen van de gerechten. Je doet de mise-en-place van de zaal, je zet ze op orde en je dekt mee de tafels. Je ontvangt de klanten, stelt hen gerechten voor, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert mee de gerechten.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE KAROULIDIS in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE KAROULIDIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE KAROULIDIS. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE KAROULIDIS. LIBRAIRIE KAROULIDIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE KAROULIDIS. Leave a respond for LIBRAIRIE KAROULIDIS. LIBRAIRIE KAROULIDIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE KAROULIDIS op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE KAROULIDIS
Location of LIBRAIRIE KAROULIDIS on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE KAROULIDIS

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE KAROULIDIS LIBRAIRIE KAROULIDIS: Canastel | Krediflash | ALBERT MENUISERIE ET MEUBLES | LIBRAIRIE MAISON VANNINOVE | Passerelle

Other related companies as LIBRAIRIE KAROULIDIS: Canastel | Krediflash | ALBERT MENUISERIE ET MEUBLES | LIBRAIRIE MAISON VANNINOVE | Passerelle

LIBRAIRIE KAROULIDIS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE KAROULIDIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09505889892. Het bedrijf LIBRAIRIE KAROULIDIS bevindt zich op het adres: RUE NEUFMOULIN 23; 4820; DISON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 373,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Journaux. Tabac. Producten gemaakt in LIBRAIRIE KAROULIDIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE KAROULIDIS is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE KAROULIDIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE KAROULIDIS, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE KAROULIDIS op de kaart.

LIBRAIRIE KAROULIDIS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE KAROULIDIS, company assigned to the tax number BE09505889892. The company LIBRAIRIE KAROULIDIS is located at the address: RUE NEUFMOULIN 23; 4820; DISON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 373,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Journaux. Tabac. Products created in LIBRAIRIE KAROULIDIS were not found.
The main activity of LIBRAIRIE KAROULIDIS is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE KAROULIDIS is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE KAROULIDIS, open positions, location of LIBRAIRIE KAROULIDIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE KAROULIDIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE KAROULIDIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE KAROULIDIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE KAROULIDIS, employees, financial statistics.