LIBRAIRIE DUVIVIER

Particuliere bedrijvenWatervervoer • LIBRAIRIE DUVIVIER
Private companiesWater Transportation • LIBRAIRIE DUVIVIER

Contactgegevens LIBRAIRIE DUVIVIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE DUVIVIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE DUVIVIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE JOLIMONT 10; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64223546 (+32-64223546) 64223546 (+32-64223546)

Fax (fax): +32 (57) 766-79-86 +32 (57) 766-79-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE DUVIVIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE DUVIVIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE DUVIVIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE DUVIVIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE DUVIVIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE DUVIVIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE DUVIVIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE DUVIVIER
Products information LIBRAIRIE DUVIVIER

BTW identificatienummer (tax): BE09872009277
Ondernemingsnummer: 3858917236
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 595,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in LIBRAIRIE DUVIVIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Journaux. Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE DUVIVIER
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE DUVIVIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE DUVIVIER
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE DUVIVIER

5932. Gebruikt winkelartikelen | Used merchandise stores
23920000. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
32920101. Dekens, asbest, nec | Blankets, asbestos, nec
35599911. Elektroplatering machines en uitrusting | Electroplating machinery and equipment
41190102. Hoorse verhuur, met chauffeur | Hearse rental, with driver
51450200. Tussendoortjes | Snack foods
51490104. Verkorting, groente | Shortening, vegetable
73389903. Secretariële en typende dienstverlening | Secretarial and typing service

Werken bij LIBRAIRIE DUVIVIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE DUVIVIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE DUVIVIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE DUVIVIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp regio DENDERMONDE/BUGGENHOUT (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Schriek - uitstekend betaald (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student (m/v) Verkoop (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in de regio van Tielt gaan we op zoek naar een student om te helpen in het communieseizoen. Je bent enkele dagen vrij tijdens de Kerstvakantie en de weekends in januari, ook op zondag! Eventueel de zondagvoormiddag vrij.

  • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Studentenjob

    Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Nyrstar Belgium

    Type: Vaste Job

    Als operator sta je in voor de bediening en de opvolging van de installaties in je afdeling.  Je volgt mee parameters op, stuurt bij waar nodig.   Je ziet er mee op toe dat alles veilig kan verlopen. Verder zorg je ook mee voor de orde en netheid op je afdeling.

  • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

  • Tuinier met ervaring (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aanleg van tuinen. Je werkt met verschillende kranen om de verschillende projecten te realiseren. Je ondersteunt de zaakvoerder bij allerlei technische taken (verlichting,...)

  • Contract Manager Duurzaamheid & Milieu (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Als Contract Manager sta je onze klanten bij in hun ambitie om werkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van hun activiteiten op de klimaatsverandering. Dit doe je door samen met de klant robuuste milieulabels te ontwikkelen en aan te geven waar er verbetermogelijkheden zijn. Daarnaast sta je in voor het verifiëren van CO2-voetafdrukken, de review van levenscyclusanalyses, het nazicht van duurzaamheidsrapporten, etc. Je hebt de mogelijkheid om deze job te combineren met een functie als milieucoördinator A of B bij een deel van onze klanten.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Brunel - Helpdesk IT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Help!! Mijn PC start niet op, ik krijg mijn mail niet open, ik kan niet printen, Ik kan niet inloggen van thuis... Alledaagse It problemen waar we allemaal mee te maken krijgen. Slimme ICT'ers zijn van onschatbare waarde voor onze klanten. We zijn daarom op zoek naar jou! Goed opgeleid, een kei in jouw vakgebied, en vooral gemotiveerd om samen met andere ICT-professionals vanuit een organisatie een belangrijke steen bij te dragen. Profiel Communicatie is uw 2de nature. Jouw klanten verder helpen en ondertussen kennis op doen, daar krijg je voldoening van Je hebt een zeer goede kennis van IT. Deze kunnen zich situeren op niveau van Hardware (PC, laptop, server, printers) of software. Est-ce que tu parles français? Ah oui, bien sûr! I know what being a team player means Adedia company 60K aministratief de binnenkomende It problemen verwerken, schrikt je niet af. (ticketing systeem, etc.) Aanbod Wij bieden je een uitdagende functie binnen een stabiele omgeving Een uitdagende baan binnen een internationale organisatie met een work Hard en play Hard mentaliteit. Aantrekkelijk loonpakket aangevuld met interessante voordelen (firmawagen, tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering...). Een functie waarin je jezelf kan blijven ontplooien. Reële doorgroeimogelijkheden. Ben jij de helpdeskmedewerker die we zoeken... bezorg ons nu je CV!

  • Freelance verkoper / Verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: LOCQUET CLAIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de verkoop in een toonzaal. Je verkoopt allerlei meubilair en decoratie.

  • FRITUURHULP (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

    Type: Flexijob

    In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE DUVIVIER in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE DUVIVIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE DUVIVIER. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE DUVIVIER. LIBRAIRIE DUVIVIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE DUVIVIER. Leave a respond for LIBRAIRIE DUVIVIER. LIBRAIRIE DUVIVIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE DUVIVIER op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE DUVIVIER
Location of LIBRAIRIE DUVIVIER on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE DUVIVIER

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE DUVIVIER LIBRAIRIE DUVIVIER: COIFFURE UTOPIA CRةATION | Expression Elégance | CARINE IPPIA | CENTRAL HEATING SERVICE | PHOTO-HALL NALINNES

Other related companies as LIBRAIRIE DUVIVIER: COIFFURE UTOPIA CRةATION | Expression Elégance | CARINE IPPIA | CENTRAL HEATING SERVICE | PHOTO-HALL NALINNES

LIBRAIRIE DUVIVIER is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE DUVIVIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09872009277. Het bedrijf LIBRAIRIE DUVIVIER bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE JOLIMONT 10; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 595,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Journaux. Tabac. Producten gemaakt in LIBRAIRIE DUVIVIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE DUVIVIER is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE DUVIVIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE DUVIVIER, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE DUVIVIER op de kaart.

LIBRAIRIE DUVIVIER is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE DUVIVIER, company assigned to the tax number BE09872009277. The company LIBRAIRIE DUVIVIER is located at the address: CHAUSS?E DE JOLIMONT 10; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 595,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Journaux. Tabac. Products created in LIBRAIRIE DUVIVIER were not found.
The main activity of LIBRAIRIE DUVIVIER is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE DUVIVIER is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE DUVIVIER, open positions, location of LIBRAIRIE DUVIVIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE DUVIVIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE DUVIVIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE DUVIVIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE DUVIVIER, employees, financial statistics.