LIBRAIRIE DES HOUGNES

Contactgegevens LIBRAIRIE DES HOUGNES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE DES HOUGNES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE DES HOUGNES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SIMON LOBET 85; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87225053 (+32-87225053) 87225053 (+32-87225053)

Fax (fax): +32 (15) 523-91-11 +32 (15) 523-91-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE DES HOUGNES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE DES HOUGNES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE DES HOUGNES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE DES HOUGNES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE DES HOUGNES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE DES HOUGNES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE DES HOUGNES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE DES HOUGNES
Products information LIBRAIRIE DES HOUGNES

BTW identificatienummer (tax): BE03102783203
Ondernemingsnummer: 8526458740
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 403,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in LIBRAIRIE DES HOUGNES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Journaux. Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE DES HOUGNES
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE DES HOUGNES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE DES HOUGNES
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE DES HOUGNES

4813. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio
7692. Las reparatie | Welding repair
362103. Controleapparatuur voor elektrische bussen en locomotieven | Control equipment for electric buses and locomotives
738300. Nieuws syndicaten | News syndicates
33120108. Coke, geproduceerd in chemische herstelcokesovens | Coke, produced in chemical recovery coke ovens
34830105. Smeden, projectiel: bewerkt voor munitie boven 30 mm. | Forgings, projectile: machined for ammunition over 30 mm.
48999906. Televisie antenne constructie en verhuur | Television antenna construction and rental
50130203. Testapparatuur, elektrisch: automotive | Testing equipment, electrical: automotive
51310213. Textielomzetters | Textile converters
59619915. Sieraden, postorder | Jewelry, mail order

Werken bij LIBRAIRIE DES HOUGNES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE DES HOUGNES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE DES HOUGNES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE DES HOUGNES. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • polyvalent medewerker grondstoffenmagazijn (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als orderpicker in het grondstoffenmagazijn, waar je volgende taken zal uitvoeren: Je doet de manuele picking van diverse grondstoffen uit de frigo's en diepvries aan de hand van fiches per productiebatch. Je zorgt dat alle fiches correct en tijdig afgewerkt zijn. Je werkt volgens het gekende FIFO-systeem. Je staat in voor de orde en netheid in de frigo's, de diepvries en het voorraadmagazijn.

  • Verpakker 2-pl (zeer aantrekkelijk loon!!) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de firma Renson in Waregem zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor de verpakkingsafdeling. Volgende taken zullen tot je takenpakket behoren: Je voert een laatste kwaliteitscontrole uit vooraleer je de onderdelen verpakt Je wikkelt de onderdelen in beschermende folie en verpakt ze in kisten Je voorziet de verpakte goederen van het juiste etiket De onderdelen die je verpakt kunnen smalle stukken zijn, maar evengoed brede en zware onderdelen. Daarom is een fysiek goede conditie zeer belangrijk voor deze job.

  • Schoonmaak (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot-Gent, in Nevele, zijn wij op zoek naar een poetshulp (m/v) : Je poetst de burelen, het sanitair alsook een deel van de productieomgeving, Je zet de vergaderzalen klaar, Je werkt over verschillende vestigingen heen.  

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student klantendienstmedewerker in Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een bijverdienste voor elke zaterdagochtend? Spreek je zowel Frans als Nederlands zeer goed? Heb je graag telefonisch contact? Voor de klantendienst van een uitgeverij zijn we dringend op zoek naar een klantendienstmedewerker. Klanten telefonisch te woord staan die inbellen voor oa klachten rond de bedeling van hun krant/magazine (print alsook digitale versie) ingeven van verhuis /vakantie aanmaak nieuwe abonnementen info geven rond betalingen/domiciliëring /cadeaus / …

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een mobiele schoonmaak(st)er om op volgende politiekantoren te poetsen: Dinsdag in Grobbendonk van 9 - 12 Woensdag in Herenthout van 9 - 12 Donderdag in Olen van 9 - 12

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Installateur sanitair Regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE DES HOUGNES in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE DES HOUGNES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE DES HOUGNES. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE DES HOUGNES. LIBRAIRIE DES HOUGNES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE DES HOUGNES. Leave a respond for LIBRAIRIE DES HOUGNES. LIBRAIRIE DES HOUGNES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE DES HOUGNES op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE DES HOUGNES
Location of LIBRAIRIE DES HOUGNES on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE DES HOUGNES

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE DES HOUGNES LIBRAIRIE DES HOUGNES: VANDERHULST | DEERLIJK BC FV | Bougniart SPRL | MARC DE VOS | TIMMERMANS E

Other related companies as LIBRAIRIE DES HOUGNES: VANDERHULST | DEERLIJK BC FV | Bougniart SPRL | MARC DE VOS | TIMMERMANS E

LIBRAIRIE DES HOUGNES is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE DES HOUGNES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03102783203. Het bedrijf LIBRAIRIE DES HOUGNES bevindt zich op het adres: RUE SIMON LOBET 85; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 403,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Journaux. Tabac. Producten gemaakt in LIBRAIRIE DES HOUGNES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE DES HOUGNES is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE DES HOUGNES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE DES HOUGNES, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE DES HOUGNES op de kaart.

LIBRAIRIE DES HOUGNES is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE DES HOUGNES, company assigned to the tax number BE03102783203. The company LIBRAIRIE DES HOUGNES is located at the address: RUE SIMON LOBET 85; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 403,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Journaux. Tabac. Products created in LIBRAIRIE DES HOUGNES were not found.
The main activity of LIBRAIRIE DES HOUGNES is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE DES HOUGNES is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE DES HOUGNES, open positions, location of LIBRAIRIE DES HOUGNES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE DES HOUGNES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE DES HOUGNES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE DES HOUGNES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE DES HOUGNES, employees, financial statistics.