HUIS ANJA

Contactgegevens HUIS ANJA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS ANJA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS ANJA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAKKERSSTRAAT 10; 8370; BLANKENBERGE, België

Telefoon (phone): 50411828 (+32-50411828) 50411828 (+32-50411828)

Fax (fax): +32 (16) 487-14-37 +32 (16) 487-14-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS ANJA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS ANJA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS ANJA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS ANJA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS ANJA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS ANJA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS ANJA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS ANJA
Products information HUIS ANJA

BTW identificatienummer (tax): BE05484619140
Ondernemingsnummer: 8341888427
Hoofdstad (capital): 167,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 202,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in HUIS ANJA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Journaux. Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS ANJA
(Get full report from official database of BE for HUIS ANJA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS ANJA
Addition kinds of activities for HUIS ANJA

3542. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
281910. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
22950101. Buckram: gelakt, gewassen en geïmpregneerd | Buckram: varnished, waxed, and impregnated
32720714. Muur- en plafondpanden, beton | Wall and ceiling squares, concrete
38230106. Thermometers, gevuld systeem: industrieel proces type | Thermometers, filled system: industrial process type

Werken bij HUIS ANJA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS ANJA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS ANJA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS ANJA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker dagwerk regio Geraardsbergen - tijdelijk (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een magazijnier / orderpicker (m/v) die bereid is om een tijdelijke opdracht uit te oefenen. Snelle opstart is mogelijk. Een greep uit je takenpakket: - Als magazijnier sta je continu in verbinding met de interne monteurs en de techniekers on-the-field Je staat in voor de picking van de interne werkorders Je staat in voor stockbeheer en controle van alle inkomende en uitgaande goederen Je bent actief met de heftruck en bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer

  • Operator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek jij werk als operator en heb jij interesse in kunststofverwerking of techniek? Dan is deze job iets voor jou! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bijsturen van diverse blaasextrusie machines. Door een goede opstart van de machines na te doen na een weekendstilstand, verzeker je de kwaliteit van de producten. Je staat in voor de kwaliteit van de vervaardigde flessen en geeft deze informatie rechtstreeks in het computersysteem in. Ook analyseer je de kwaliteitsresultaten. Bij problemen ga je actief op zoek naar oplossingen. Je neemt initiatief en denkt mee aan verbeteringen zodat ons blaasproces geoptimaliseerd kan worden. Je start in een 3-ploegenstelsel en bent bereid om op termijn, indien nodig, over te stappen naar een 5-ploegensysteem.

  • Werfleider/Projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uittekenen van werfinstallaties - Je komt terecht in een bouwbedrijf, gespecialiseerd in grondwerken, waterleidingen en dergelijke - Planningen opstellen (personeel, transport en materiaal) - Leiding geven - Vergaderingen bijwonen ifv de werven - Opvolgen en kwaliteitscontrole van de uitgevoerde werken - Meewerken aan verbetering van veiligheid - Technische voorstellen indienen. Je hebt dus zelf ook inspraak en denkt mee - Communicatie met klanten, bestuur van het bedrijf, onderaannemers, ... - Controle van facturen en sociale documenten - Bijhouden van stock - Je zult later ook instaan voor opleiding en onthaal van medewerkers

  • Junior CNC operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zijn wij op zoek naar een JUNIOR CNC OPERATOR: Je ondersteunt de CNC frezer in zijn werk en je werkt beide als een duo Je staat in voor het wassen/ontbramen en verpakken van de stukken aan de machine Je kan verder worden opgeleid naar een CNC frezer

  • Televerkoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande klanten en potentiële klanten. Als televerkoper ga je de personen die je opbelt overtuigen van de voordelen van je product. Je start standaard op het project van Test-Aankoop. Je gaat de mensen overhalen om een abonnement te nemen op Test-Aankoop.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Nevele - Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Keerbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • Kinder- en jongerenpsycholoog op zelfstandige basis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PARKTIJK DE MAST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt op zelfstandige basis emotionele en psychische klachten bij kinderen en jongeren. Je werkt indien nodig nauw samen met de ouders van deze kinderen/jongeren. Je werkt samen met je naaste collega’s. Je neemt deel aan intervisies en teamoverleg (1x/maand). Voor meer informatie over de visie van praktijk, de collega's en de werking: www.praktijkdemast.be

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio SCHILDE (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van HUIS ANJA in sociale netwerken
Look for responds of HUIS ANJA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS ANJA. Laat een reactie achter voor HUIS ANJA. HUIS ANJA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS ANJA. Leave a respond for HUIS ANJA. HUIS ANJA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS ANJA op de google maps. Adres en contacten HUIS ANJA
Location of HUIS ANJA on the google maps. Address and contacts of HUIS ANJA

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS ANJA HUIS ANJA: SABINE VAN BUGGENHOUT | COMPU-HOUSE | V?RONIQUE DIDIER | NATHALIE VAN GINDERACHTER | Hoeve (De)

Other related companies as HUIS ANJA: SABINE VAN BUGGENHOUT | COMPU-HOUSE | V?RONIQUE DIDIER | NATHALIE VAN GINDERACHTER | Hoeve (De)

HUIS ANJA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS ANJA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05484619140. Het bedrijf HUIS ANJA bevindt zich op het adres: BAKKERSSTRAAT 10; 8370; BLANKENBERGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 167,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 202,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Journaux. Tabac. Producten gemaakt in HUIS ANJA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS ANJA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS ANJA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS ANJA, openstaande posities, locatie van HUIS ANJA op de kaart.

HUIS ANJA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS ANJA, company assigned to the tax number BE05484619140. The company HUIS ANJA is located at the address: BAKKERSSTRAAT 10; 8370; BLANKENBERGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 167,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 202,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Journaux. Tabac. Products created in HUIS ANJA were not found.
The main activity of HUIS ANJA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS ANJA is not available. You also can look at reviews of HUIS ANJA, open positions, location of HUIS ANJA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS ANJA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS ANJA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS ANJA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS ANJA, employees, financial statistics.