FRANCINE DE CUYPER

Contactgegevens FRANCINE DE CUYPER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCINE DE CUYPER: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCINE DE CUYPER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLD DE SMET DE NAEYER 406; 1090; JETTE/JETTE, België

Telefoon (phone): 24784441 (+32-24784441) 24784441 (+32-24784441)

Fax (fax): +32 (11) 725-24-26 +32 (11) 725-24-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCINE DE CUYPER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCINE DE CUYPER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCINE DE CUYPER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCINE DE CUYPER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCINE DE CUYPER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCINE DE CUYPER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCINE DE CUYPER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCINE DE CUYPER
Products information FRANCINE DE CUYPER

BTW identificatienummer (tax): BE08142761230
Ondernemingsnummer: 8642364501
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FRANCINE DE CUYPER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Journaux. Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCINE DE CUYPER
(Get full report from official database of BE for FRANCINE DE CUYPER)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCINE DE CUYPER
Addition kinds of activities for FRANCINE DE CUYPER

764102. Reparatie en onderhoud van meubels | Furniture repair and maintenance
25420206. Fixtures: display, kantoor of winkel: behalve hout | Fixtures: display, office, or store: except wood
34210202. Heggenscharen of trimmers, behalve kracht | Hedge shears or trimmers, except power
34969915. Draadwikkeling | Wire winding
61410100. Automobiel- en consumentenfinanciering bedrijven | Automobile and consumer finance companies

Werken bij FRANCINE DE CUYPER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCINE DE CUYPER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCINE DE CUYPER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCINE DE CUYPER. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (M/V) (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn we op zoek naar een elektricien (M/V): - Installatie van vooral industriële elektriciteit en verlichting - Projecten van A tot Z

 • Lasser - Samensteller (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereidende werkzaamheden - samenstellen van eenmalige stukken of kleine series - lassen van zowel kleine als grotere onderdelen

 • CNC Draaier/FREZER (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een CNC draaier en een CNC Frezer.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wetteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

 • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

  Type: Studentenjob

  EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

 • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

 • Technicus procesindustrie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: HEYARU Engineering

  Type: Vaste Job

  Je werkt mee aan de uitbouw van een nieuwe fabriek voor de productie van diamanten via Chemical Vapor Deposition (CVD) & High Pressure & High Temperature (HPHT) -technologieën en andere technologieën. De opstartfase gebeurt in Fab2Lab Greenville. De activiteiten verhuizen naar Kristalpark Lommel na de realisatie van de nieuwbouw. Deze investering heeft een stevig groeipotentieel. Je installeert en werkt mee aan de opstart van de machines. Je controleert de werking van deze machines, identificeert problemen en stelt desgewenst technische aanpassingen voor. Je werkt strikt volgens een onderzoeks- en ontwikkelingsprotocol. Op termijn zal je de activiteiten van een team coördineren.

 • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Yes Select

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

 • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: VEROLU

  Type: Zelfstandige activiteit

  VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

 • Geriater (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: 2THACT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor verdere uitbreiding en inhoudelijke verdieping van de dienst geriatrie zijn wij op zoek naar een geriater om het team te versterken. Deze dienst werkt reeds nauw samen met de afdeling inwendige ziekten. Daarnaast zijn er uitbreidingsmogelijkheden, op vlak van polikliniek, hospitalisatie en qua samenwerking met de afdeling orthopedie. In de toekomst streeft men tevens naar de uitwerking van een afdeling geronto-psychiatrie.

 • Freelance docenten Nederlands (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: LERIAN-Nti nv

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het geven van privé, duo- en/of groepsopleidingen (drie tot zes cursisten) aan volwassenen in professionele context De opleidingen zijn functioneel en interactief met focus op communicatie. Sleutelzinnen, simulaties, rollenspelen en gevarieerde herhaling helpen de cursist bij het verwerven van de doelvaardigheden

Zoek naar antwoorden van FRANCINE DE CUYPER in sociale netwerken
Look for responds of FRANCINE DE CUYPER in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCINE DE CUYPER. Laat een reactie achter voor FRANCINE DE CUYPER. FRANCINE DE CUYPER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCINE DE CUYPER. Leave a respond for FRANCINE DE CUYPER. FRANCINE DE CUYPER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCINE DE CUYPER op de google maps. Adres en contacten FRANCINE DE CUYPER
Location of FRANCINE DE CUYPER on the google maps. Address and contacts of FRANCINE DE CUYPER

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCINE DE CUYPER FRANCINE DE CUYPER: LE CENTRE FUNةRAIRE BXL | PARENT ALBERT & MICHEL | Decaluwaert | COIFFURE OLGA | R. MICHEL

Other related companies as FRANCINE DE CUYPER: LE CENTRE FUNةRAIRE BXL | PARENT ALBERT & MICHEL | Decaluwaert | COIFFURE OLGA | R. MICHEL

FRANCINE DE CUYPER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCINE DE CUYPER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08142761230. Het bedrijf FRANCINE DE CUYPER bevindt zich op het adres: BLD DE SMET DE NAEYER 406; 1090; JETTE/JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 532,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Journaux. Tabac. Producten gemaakt in FRANCINE DE CUYPER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANCINE DE CUYPER is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCINE DE CUYPER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCINE DE CUYPER, openstaande posities, locatie van FRANCINE DE CUYPER op de kaart.

FRANCINE DE CUYPER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCINE DE CUYPER, company assigned to the tax number BE08142761230. The company FRANCINE DE CUYPER is located at the address: BLD DE SMET DE NAEYER 406; 1090; JETTE/JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 532,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Journaux. Tabac. Products created in FRANCINE DE CUYPER were not found.
The main activity of FRANCINE DE CUYPER is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCINE DE CUYPER is not available. You also can look at reviews of FRANCINE DE CUYPER, open positions, location of FRANCINE DE CUYPER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCINE DE CUYPER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCINE DE CUYPER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCINE DE CUYPER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCINE DE CUYPER, employees, financial statistics.