'T SMURFKE

Contactgegevens 'T SMURFKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T SMURFKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T SMURFKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-BERNARDSESTEENWEG 1026; 2660; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38283861 (+32-38283861) 38283861 (+32-38283861)

Fax (fax): +32 (64) 111-44-16 +32 (64) 111-44-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T SMURFKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T SMURFKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T SMURFKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T SMURFKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T SMURFKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T SMURFKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T SMURFKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T SMURFKE
Products information 'T SMURFKE

BTW identificatienummer (tax): BE01742675781
Ondernemingsnummer: 1093109130
Hoofdstad (capital): 291,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 498,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in 'T SMURFKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Journaux. Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T SMURFKE
(Get full report from official database of BE for 'T SMURFKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T SMURFKE
Addition kinds of activities for 'T SMURFKE

078202. Grasdiensten | Lawn services
208603. Gekoelde frisdranken, gebotteld en ingeblikt | Carbonated soft drinks, bottled and canned
20910302. Kabeljauw, gedroogd | Codfish, dried
22110803. Cambric, katoen | Cambric, cotton
32810300. Bouw van steenproducten | Building stone products
39610102. Manchetknopen en studs, behalve edelmetaal en edelstenen | Cuff-links and studs, except precious metal and gems
51919901. Bijenteeltbenodigdheden (niet duurzaam) | Beekeeping supplies (non-durable)
59999919. Religieuze goederen | Religious goods
80110501. allergoloog | Allergist

Werken bij 'T SMURFKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T SMURFKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T SMURFKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T SMURFKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker / magazijnier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag van maandag tot vrijdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting te Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste ordepicker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Sorteerder planten (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    klaarmaken van de planten in de boomkwekerij

  • TORENKRAANBESTUURDER/MONTAGEKRAAN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant uit Eeklo zijn we op zoek naar een torenkraanbestuurder/montagekraan machinist. Het bedrijf is gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken.

  • Schrijnwerker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een jong innoverend bedrijf te Duffel, zijn we op zoek naar gemotiveerde schrijnwerkers. Binnenschrijnwerk: keukens, inbouwkasten, binnendeuren,...

  • Assistent eindafwerker - verzender (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de eindafwerker zorg je ervoor dat de kraan met toebehoren (volgens bestelling), klaar staat voor transport naar de klant. Taken: Laden van vrachtwagens samen met heftruckchauffeur Transportstellen onder snelmontagekranen steken Kranen klaarzetten/klaarmaken voor transport Zorgen dat alle nodige onderdelen meegaan met de kraan (naar de klant) adhv checklisten en deze aanvullen Melden van defecten/ beschadigingen aan kraandelen *Orde op het terrein bewaken.

  • Management Assistant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt de rechtterhadn van de CEO en het management op vlak van organisatie en administratie. Je zal de bezoekers onthalen en verzorgt het secretariaat zowel in fysieke vorm als telefonisch. Je ontfermt je over de dossiers kwaliteitszorg en algemene diensten. Ook HR kan op jou beroep dien ivm administratieve taken.

  • Huishoudhulp Loppem gezocht! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Inventaris 5/11 - student (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een inventaris in een winkel in de M2, zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken van 8 tot 15 of 16.45 tot 22.00. Je zal de goederen moeten tellen met behulp van een scanmachine.

  • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: WYCOR

    Type: Vaste Job

    Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

  • Commercieel bediende (perfect NL- & FR-talig) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Proactify

    Type: Vaste Job

    Wat doet Proactify? Proactify is een jonge en ambitieuze onderneming die in het leven geroepen om bedrijven te helpen meer controle krijgen over hun verkoop, over hun groei én over hun marge. Dat doen we door proactiviteit te intjecteren in de commerciële werking van onze klanten. Voor onze klanten gaan wij dus proactief op zoek naar nieuwe verkoopkansen en bovendien streven we ernaar onze klanten bij elk project (meer) inzicht te verschaffen in hun markt. Wie zoeken we? Binnen de functie van ‘Commercieel medewerker (perfect NL & FR-talig)’ ben je een onmisbare ondersteuning voor de commerciële werking van onze klanten. In de eerste plaats sta je in voor het telefonisch vastleggen van afspraken voor de buitendienst medewerkers van ons cliënteel, zodat zij efficiënter te werk kunnen gaan. Zij volgen de verkoopafspraken op die door jou worden vastgelegd. Vooraleer een afspraak in te plannen, voer je steeds een telefonisch onderzoek uit om te bepalen in welke mate een afspraak interessant is voor onze klant. Wanneer je dit onder de knie hebt, zal je ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diepgaande marktonderzoeken om onze klanten van inzicht te voorzien in hun huidige situatie en de commerciële opportuniteiten die zich in haar markt bevinden. Onze klanten kunnen steeds bij jou terecht voor praktische vragen. Je bent dus van nature behulpzaam, maar ook ondernemend en een probleem van een klant zie jij eerder als een opportuniteit om iemand te helpen. Bij deze functie is het uitermate belangrijk dat je graag telefoneert aangezien je het grootste deel van je tijd (95%) zal je spenderen aan telefonische contacten. Ook is het noodzakelijk dat je perfect Nederlands en Frans spreekt en schrijft en je het niet erg vindt om af en toe op locatie van de klant te gaan werken. Opleidingen vinden meestal plaats bij de klant ter plaatsen en duren gemiddeld 1 tot 2 weken. Ervaring en diploma’s kunnen een meerwaarde bieden, maar zijn voor ons niet prioritair. Je attitude en de manier waarop je in het leven staat zijn voor ons meer van belang. Positiviteit, enthousiasme en proactiviteit zijn dé kernwaarden binnen Proactify. Het volledige team bezit die eigenschappen dan ook in overvloed waardoor er steeds een vrolijke en energieke sfeer heerst op kantoor. Onze Proactify’ers zetten zich met hart en ziel in om voor elk project de best mogelijke resultaten te behalen en zichzelf steeds te verbeteren. Een hoge leerattitude, gezond verstand en een grote portie enthousiasme zijn dus absolute vereisten voor een echte Proactify’er.

  • Brunel - Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Waar andere mensen bij het woord 'Java' aan Indonesië denken, denk jij aan de taal. Niet aan het Bahasa, maar aan programmeertaal! Jouw codes zijn altijd clean, je hebt al enige ervaring in het programmeren en je bent klaar voor een nieuw level. Komt goed uit, want onze opdrachtgevers staan te springen om een getalenteerde Java developer. Taken Ben jij die enthousiaste Java fanaat? Nee niet de plek in Indonesië en nee, ook niet de koffie. Als je nu weet waar ik het over heb, dan ben jij die fanaat dat we zoeken. Deel je graag je ontwikkeltalent met ons en onze (internationale) klanten? Is veerkracht en flexibiliteit één van je sterkere punten? Spreek je vloeiend Nederlands, Engels en Java? Top! Welkom bij Brunel als Java Developer! Jouw expertise als Java Developer willen we ten volste benutten. Met innovatieve projecten die je mag uitvoeren bij onze dynamische en internationale klanten wordt jouw Java expertise zeker uitgedaagd! Waar rekenen we op bij jou? Jouw kennis bij het ontwikkelen van vernieuwende webapplicaties Jouw rol opnemen, zowel alleen als in een hecht (en ook enorm professioneel) ontwikkelteam Elke aanpassing en uitdaging, op elk moment van de dag, met dezelfde onuitputtelijke inzet aangaan Een mooie combinatie van persoonlijkheid en technische achtergrond Profiel Als je al tot hier bent geraakt, check dan ook eens onderstaande vereisten om te zien of dit wel degelijk op je Java lijf is geschreven: Bachelor of Master in een Informaticarichting (of je hebt al een stevige rugzak) Minimaal 3 jaar ervaring als Java ontwikkelaar, of developer, of programmeur Uiteraard ervaring op het gebeid van Java / J2EE en de bijhorende frameworks, WebServices, etc. Lenig/Behendig zijn in Agile en Scrum Heel wat doorzettingsvermogen en teamspirit want “samenwerken is versterken” PS: Ook Junior Java Developers nodigen wij uit te solliciteren! Aanbod Jouw salaris wordt afgestemd op de hoeveelheid kennis en werkervaring die je meebrengt.

Zoek naar antwoorden van 'T SMURFKE in sociale netwerken
Look for responds of 'T SMURFKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T SMURFKE. Laat een reactie achter voor 'T SMURFKE. 'T SMURFKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T SMURFKE. Leave a respond for 'T SMURFKE. 'T SMURFKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T SMURFKE op de google maps. Adres en contacten 'T SMURFKE
Location of 'T SMURFKE on the google maps. Address and contacts of 'T SMURFKE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T SMURFKE 'T SMURFKE: A.L.L. SERVICES | PLEZANT SHOP | Beaumont H | ROYAL KNOKKE FC | BENELUX PAPER AGENCIES NV

Other related companies as 'T SMURFKE: A.L.L. SERVICES | PLEZANT SHOP | Beaumont H | ROYAL KNOKKE FC | BENELUX PAPER AGENCIES NV

'T SMURFKE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T SMURFKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01742675781. Het bedrijf 'T SMURFKE bevindt zich op het adres: SINT-BERNARDSESTEENWEG 1026; 2660; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 291,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 498,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Journaux. Tabac. Producten gemaakt in 'T SMURFKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T SMURFKE is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T SMURFKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T SMURFKE, openstaande posities, locatie van 'T SMURFKE op de kaart.

'T SMURFKE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T SMURFKE, company assigned to the tax number BE01742675781. The company 'T SMURFKE is located at the address: SINT-BERNARDSESTEENWEG 1026; 2660; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 291,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 498,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Journaux. Tabac. Products created in 'T SMURFKE were not found.
The main activity of 'T SMURFKE is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T SMURFKE is not available. You also can look at reviews of 'T SMURFKE, open positions, location of 'T SMURFKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T SMURFKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T SMURFKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T SMURFKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T SMURFKE, employees, financial statistics.