D'HULST-PRADE

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • D'HULST-PRADE
Private companiesBusiness Services • D'HULST-PRADE

Contactgegevens D'HULST-PRADE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'HULST-PRADE: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'HULST-PRADE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE ROUBAIX 18; 7520; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69352384 (+32-69352384) 69352384 (+32-69352384)

Fax (fax): +32 (14) 300-85-68 +32 (14) 300-85-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'HULST-PRADE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'HULST-PRADE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'HULST-PRADE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'HULST-PRADE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'HULST-PRADE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'HULST-PRADE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'HULST-PRADE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'HULST-PRADE
Products information D'HULST-PRADE

BTW identificatienummer (tax): BE04382965087
Ondernemingsnummer: 5567016601
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 407,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Papeterie.. Services: Ouvert le Week-End.. Types d'Articles: Bijoux Imitations.. Types de Paris: Courses de Chevaux.

Product categorie (product category): Journaux. Jeux de hasard. Librairies. Fournitures de bureau. Tabac. Jeux and jouets. Souvenirs and objets artisanaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'HULST-PRADE
(Get full report from official database of BE for D'HULST-PRADE)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'HULST-PRADE
Addition kinds of activities for D'HULST-PRADE

278903. Binding en reparatie van boeken, tijdschriften en pamfletten | Binding and repair of books, magazines, and pamphlets
01799913. Mango Grove | Mango grove
24269902. Vloeren, hardhout | Flooring, hardwood
32810000. Knip steen- en steenproducten | Cut stone and stone products
50910301. Visserij | Fishing tackle
75329900. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels, nec | Top and body repair and paint shops, nec
79990401. Biljart | Billiard parlor
96610401. Ruimteonderzoek en -technologie, federale overheid | Space research and technology, federal government

Werken bij D'HULST-PRADE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'HULST-PRADE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'HULST-PRADE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'HULST-PRADE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker Danone (dagploeg - TIJDELIJKE functie) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team een gemotiveerde orderpicker voor de tijdelijke versterking van de dagploeg. De ene week zal je werken op maandag en van woendag tem vrijdag, de week erna werk je van woensdag tem zaterdag. Tijdelijke functie van enkele weken tot enkele maanden!

  • Sorteerder Bpost (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zendingen op de juiste locatie in het magazijn plaatsen Handmatig uitsorteren van de zendingen Plaatsen en afnemen van enveloppen en pakjes op de sorter Stabiel opbouwen van pallets/vullen van boxen Eenvoudige herstellingen uitvoeren aan beschadigde verpakkingen Correct scannen van zendingen Voorsorteren, voorscannen en voorladen van voertuigen Schoonmaken en opruimen van je zone Onderhoud van je eigen werkplek

  • Winkelbediende TRAITEUR (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen zoeken wij een traiteur winkelbediende Je werkt in het atelier waar je instaat voor het klaar maken van bereidingen en versnijden van vlees Daarnaast werk je ook actief mee om de winkel vor het aanvullen van de rekken Wanneer nodig spring je ook in aan de kassa voor het correct afrekenen van de aankopen van de klanten

  • Process engineer (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

  • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leuven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lichtaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • Chauffeur CE (vrachtwagen mee naar huis) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van D'HULST-PRADE in sociale netwerken
Look for responds of D'HULST-PRADE in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'HULST-PRADE. Laat een reactie achter voor D'HULST-PRADE. D'HULST-PRADE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'HULST-PRADE. Leave a respond for D'HULST-PRADE. D'HULST-PRADE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'HULST-PRADE op de google maps. Adres en contacten D'HULST-PRADE
Location of D'HULST-PRADE on the google maps. Address and contacts of D'HULST-PRADE

Andere gerelateerde bedrijven als come D'HULST-PRADE D'HULST-PRADE: FA. DOBBELAERE | LUIGI & FILS | Deknudt L | VAN LANDEGHEM M | VANMARCKE DECORATIE

Other related companies as D'HULST-PRADE: FA. DOBBELAERE | LUIGI & FILS | Deknudt L | VAN LANDEGHEM M | VANMARCKE DECORATIE

D'HULST-PRADE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'HULST-PRADE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04382965087. Het bedrijf D'HULST-PRADE bevindt zich op het adres: RUE DE ROUBAIX 18; 7520; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 407,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Journaux. Jeux de hasard. Librairies. Fournitures de bureau. Tabac. Jeux and jouets. Souvenirs and objets artisanaux. Lijst met producten zijn Produits: Papeterie.. Services: Ouvert le Week-End.. Types d'Articles: Bijoux Imitations.. Types de Paris: Courses de Chevaux..
De hoofdactiviteit van D'HULST-PRADE is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'HULST-PRADE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'HULST-PRADE, openstaande posities, locatie van D'HULST-PRADE op de kaart.

D'HULST-PRADE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'HULST-PRADE, company assigned to the tax number BE04382965087. The company D'HULST-PRADE is located at the address: RUE DE ROUBAIX 18; 7520; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 407,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Journaux. Jeux de hasard. Librairies. Fournitures de bureau. Tabac. Jeux and jouets. Souvenirs and objets artisanaux. List of products are Produits: Papeterie.. Services: Ouvert le Week-End.. Types d'Articles: Bijoux Imitations.. Types de Paris: Courses de Chevaux..
The main activity of D'HULST-PRADE is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of D'HULST-PRADE is not available. You also can look at reviews of D'HULST-PRADE, open positions, location of D'HULST-PRADE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'HULST-PRADE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'HULST-PRADE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'HULST-PRADE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'HULST-PRADE, employees, financial statistics.