Banque Bruxelles Lambert SA

Contactgegevens Banque Bruxelles Lambert SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Banque Bruxelles Lambert SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Banque Bruxelles Lambert SA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Steendam 8; Gent; 9000, België

Telefoon (phone): 32.53-250732^^53:250732 32.53-250732^^53:250732

Fax (fax): +32 (16) 814-12-32 +32 (16) 814-12-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Banque Bruxelles Lambert SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Banque Bruxelles Lambert SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Banque Bruxelles Lambert SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Banque Bruxelles Lambert SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Banque Bruxelles Lambert SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Banque Bruxelles Lambert SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Banque Bruxelles Lambert SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Banque Bruxelles Lambert SA
Products information Banque Bruxelles Lambert SA

BTW identificatienummer (tax): BE09208709716
Ondernemingsnummer: 1764099121
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 286,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Banque Bruxelles Lambert SA
(Get full report from official database of BE for Banque Bruxelles Lambert SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Banque Bruxelles Lambert SA
Addition kinds of activities for Banque Bruxelles Lambert SA

508701. Beauty salon en kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Beauty salon and barber shop equipment and supplies
34989907. Tube fabricage (contract buigen en vormen) | Tube fabricating (contract bending and shaping)
51499905. Pickles, conserven, gelei en jam | Pickles, preserves, jellies, and jams
59410700. Team sportuitrusting | Team sports equipment
70410100. Broederschap en meiden | Fraternities and sororities
89999900. Diensten, nec, nec | Services, nec, nec
95319902. Behuisingsbureau, overheid | Housing agency, government

Werken bij Banque Bruxelles Lambert SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Banque Bruxelles Lambert SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Banque Bruxelles Lambert SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Banque Bruxelles Lambert SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Slachter runderen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het slachten van runderen begeleiden in de slachtcel. - Het bedienen van de machines. - Villen van de runderen m.b.v. specifieke messen. - Het kuisen en reinigen van je werkplaats m.b.v. hogedrukreiniger en borstel.

  • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

  • Application Analyst m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je denkt mee over hoe IT een bijdrage kan leveren tot onze bedrijfsdoelstellingen. - Je werkt mee aan software implementaties. Je analyseert hierbij de behoeften van de eindgebruikers en zet dit om in een functionele oplossing, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de standaard software oplossingen. - Je assisteert, adviseert en werkt zeer nauw samen met collega’s, eindgebruikers en externe partijen om tot een goed projectresultaat te komen. - Je installeert, configureert en integreert de diverse applicaties, zodat deze voldoen aan de functionele vereisten en waar nodig voer je ook aanpassingen uit door programmatie op maat. - Je test de geïmplementeerde oplossing zowel technisch als functioneel. - Je documenteert de implementatie en verzorgt de opleiding van de eindgebruikers. - Je rapporteert over de status en vooruitgang van het project, zodat de vooropgestelde doelstellingen (scope, budget en timing) op een kwalitatieve manier bereikt kunnen worden. - Je wordt ingeschakeld in de support van eindgebruikers met betrekking tot hun operationele systemen. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Monteur aluminium schrijnwerk (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van alu schrijnwerk. Je regelt en monteert het nieuwe beslag correct af. Je installeert zonwering, ventilatie en andere hulpartikelen op nieuw schrijnwerk.

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, goed draaiende supermarkt met 2 vestigingen gelegen in de regio van Genk en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die zich in het weekend en/of op woensdagnamiddag kunnen vrijmaken. Hogeschool studenten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Studenten die ook een woordje Italiaans spreken hebben een extra troef gezien heelwat klanten van de winkels oudere mensen zijn uit de Italiaanse gemeenschap. De werkuren zijn bespreekbaar in overleg met onze klant! Kom zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • Jobstudent voor Hema Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waregem zoekt student die beschikbaarheden tijdens de week tijdens het schooljaar

  • Service Desk Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    - Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de ICT-afdeling voor alle gebruikers wat betreft incidenten; - Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van incidenten, het beheer en de registratie ervan; - Je verzorgt de installatie van workstations, smartphone, tablets en werkt mee aan implementatieprojecten, zowel technisch als applicatief - Je analyseert gemelde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' en tracht deze op te lossen alvorens te escaleren naar de departementen operations en/of Applications delivery & sourcing; - Je volgt zowel technische als functioneel gerelateerde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' op en biedt lange termijn oplossingen aan; - Je werkt mee aan de implementatie, onderhoud en beheer van een support tool die ITIL georiënteerd is. - Je ondersteunt de eindgebruikers door het schrijven van werkinstructies en het geven van gebruikerstrainingen. - Je werkt samen met een collega van een andere afdeling om file structuren aan te maken en user rechten aan te maken. - Je werkt mee aan het opbouwen en onderhouden van een knowledge base.

  • Ervaren Consulent Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Dienstenbedrijf Easy Life

    Type: Vaste Job

    Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen. Door onze sterke service naar klanten en werknemers, zijn we er in geslaagd sterk te groeien van 1 kantoor naar 17 kantoren, 1400 vaste huishoudhulpen & strijksters en 40 bedienden. Ons verhaal begint nog maar net! We hebben nog 1001 ideeën en plannen. Om onze groei te kunnen realiseren zijn we op zoek naar gedreven, resultaatsgerichte en enthousiaste superhelden. We werken hard, heel hard maar daartegenover staat veel plezier, een fantastisch team en een openheid tot creativiteit. Voor de uitbreiding van ons kantoor in Wilrijk zijn Stephanie (kantoorverantwoordelijke), Stefano, Demi en Edyta (consulenten) op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Consulent. Als Ervaren Consulent ben je de rechterhand van de kantoorverantwoordelijke. Bij afwezigheid van Stephanie neem jij de verantwoordelijkheid op over het kantoor. Je staat op dat moment in voor de volledige organisatie van het kantoor (Selectie en uitzenden van huishoudhulpen). Dit houdt oa in: Veelvuldig contact met klanten en huishoudhulpen Leiding en ondersteuning aan de huishoudhulpen Matchen van huishoudhulp met klant om een blijvende relatie te bewerkstelligen Eventuele klachten en opmerkingen van de klanten op een constructieve manier verwerken en oplossen Administratief gedeelte: Planning maken en aanpassen in een sterk veranderende omgeving, rekening houdend met de noden, behoeften en beperkingen van de klanten en huishoudhulpen. Contracten opstellen Verwerken van betalingen Je denkt en werkt actief mee aan de verbetering van de werkwijze, tools, … (deelname werkgroepen, …)

  • Functioneel Analist (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze functioneel analist. Jij ligt mee aan de basis en helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je hebt talent als functioneel analist en kunt snel met inzicht de behoeften van onze klanten kan vertalen in de functionele noden. Je brengt de behoeften, processen en de informatiestromen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders van een organisatie of project. Je brengt ook een adviserende rol met mogelijke procesverbeteringen tot gevolg. Je kunt zeer goed kan documenteren, duidelijk communiceren en een gezonde kritische houding aannemen. Je kunt de noden van klanten met betrekking tot de digital transformation vertalen naar concrete acties. Je kunt een mooi trackrecord voorleggen en staven aan de hand van enkele interessante projecten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Oost- en West-Vlaanderen

  • Trainer Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Schoonmaak - Housekeeping (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van ons gemotiveerde houskeeping team ben je mede verantwoordelijk voor het dagelijkse zuiver maken van onze hotelkamers en algemene ruimte's. - Schoonmaken kamers (vervangen linnengoed, afstoffen, stofzuigen, ...) - Schoonmaken Algemene ruimte's hotel -------------------------------------------------------------------------------------------------------- As a member of there housekeeping team, you'll be responsible for day cleaning of our guest rooms, public areas and assisting in the hotel laundry. Main duties: - Changing sheets - Vacuuming floors - Removing dust, swiping surfaces - Replacing used towels and changing toiletries such as soap and shampoos It's possible that you will do additional cleaning tasks in other parts of the Hotel. (hallways, lobbies, lounges, restrooms, corridors, elevators and stairways).

  • Technisch medewerker - deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RAIL SERVICE NET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een deeltijdse technisch medewerker (handyman) met volgend takenpakket: - assistentie bij wagon- en locomotiefherstellingen - diverse kleine herstellingen aan aanhangwagens - naar autokeuring rijden - kleine interne klusjes (lampen vervangen, leidingen leggen, ...) = een ideale job voor een gepensioneerde of als flexi-job De tewerkstelling is op maandag en/of dinsdag en/of woensdag

Zoek naar antwoorden van Banque Bruxelles Lambert SA in sociale netwerken
Look for responds of Banque Bruxelles Lambert SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Banque Bruxelles Lambert SA. Laat een reactie achter voor Banque Bruxelles Lambert SA. Banque Bruxelles Lambert SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Banque Bruxelles Lambert SA. Leave a respond for Banque Bruxelles Lambert SA. Banque Bruxelles Lambert SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Banque Bruxelles Lambert SA op de google maps. Adres en contacten Banque Bruxelles Lambert SA
Location of Banque Bruxelles Lambert SA on the google maps. Address and contacts of Banque Bruxelles Lambert SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Banque Bruxelles Lambert SA Banque Bruxelles Lambert SA: QUALIPHAR LABORATORIA NV | XAVIER DEMANCHE | Rijckenberg Nanya | MANPOWER | Y. LIV?MONT

Other related companies as Banque Bruxelles Lambert SA: QUALIPHAR LABORATORIA NV | XAVIER DEMANCHE | Rijckenberg Nanya | MANPOWER | Y. LIV?MONT

Banque Bruxelles Lambert SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Banque Bruxelles Lambert SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09208709716. Het bedrijf Banque Bruxelles Lambert SA bevindt zich op het adres: Steendam 8; Gent; 9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 286,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van Banque Bruxelles Lambert SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Banque Bruxelles Lambert SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Banque Bruxelles Lambert SA, openstaande posities, locatie van Banque Bruxelles Lambert SA op de kaart.

Banque Bruxelles Lambert SA is a company, that was registered 2017 in Gent region, Belgium. Full name of company is Banque Bruxelles Lambert SA, company assigned to the tax number BE09208709716. The company Banque Bruxelles Lambert SA is located at the address: Steendam 8; Gent; 9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 286,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of Banque Bruxelles Lambert SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Banque Bruxelles Lambert SA is not available. You also can look at reviews of Banque Bruxelles Lambert SA, open positions, location of Banque Bruxelles Lambert SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Banque Bruxelles Lambert SA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Banque Bruxelles Lambert SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Banque Bruxelles Lambert SA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Banque Bruxelles Lambert SA, employees, financial statistics.