'T IDEETJE

Contactgegevens 'T IDEETJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T IDEETJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T IDEETJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERVUURSESTEENWEG 121; 3060; BERTEM, België

Telefoon (phone): 16480609 (+32-16480609) 16480609 (+32-16480609)

Fax (fax): +32 (82) 916-23-75 +32 (82) 916-23-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T IDEETJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T IDEETJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T IDEETJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T IDEETJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T IDEETJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T IDEETJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T IDEETJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T IDEETJE
Products information 'T IDEETJE

BTW identificatienummer (tax): BE07481109619
Ondernemingsnummer: 6854614257
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 188,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Développement Photo: 1 Heure.. Produits: Papeterie.. Types d'Articles: Cartes de V?ux,Gadgets,Posters.

Product categorie (product category): Journaux. Equipement photographique. Fournitures de bureau. Tabac. Souvenirs and objets artisanaux. Librairies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T IDEETJE
(Get full report from official database of BE for 'T IDEETJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T IDEETJE
Addition kinds of activities for 'T IDEETJE

8742. Management consulting diensten | Management consulting services
12410000. Steenkoolmijndiensten | Coal mining services
20910305. Kabeljauw, gerookt | Codfish, smoked
35320406. Pelletfabrieken (mijnbouwmachines) | Pellet mills (mining machinery)
36259904. Bedieningsapparatuur, elektrisch | Control equipment, electric
38739904. Horloges, montage van | Clocks, assembly of
50740305. Stoomuitrusting | Steam fittings
51720000. Groothandelaren van aardolieproducten, met uitzondering van bulkstations / terminals | Petroleum product wholesalers,except bulk stations/terminals
78299901. Film levering, film | Film delivery, motion picture
86999910. Reisclub | Travel club

Werken bij 'T IDEETJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T IDEETJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T IDEETJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T IDEETJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Cv En Sanitair (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    +Voor onze klant, een firma gelegen te Herent, zijn wij op zoek naar een SANITAIR INSTALLATEUR: De firma doet in HVAC, verwarming, CV, sanitair , airco, enz. Ze zijn voornamelijk op zoek naar ervaren sanitair installateurs voor de montage. De werven zijn vnl. in de buurt gelegen.

  • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

  • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

  • Zaalmedewerk(st)er (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Xtra is een selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Dat doen we door tastbare meerwaarde te bieden bij selectie en retentie van menselijk kapitaal en kandidaten te begeleiden op hun pad naar de juiste job, op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor onze klant, een leuke sportgelegenheid in Mechelen, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er voor een fulltime job. Je voornaamste taken zijn menu's uitdelen, bestellingen opnemen, gerechten en drank opdienen, afruimen en de afwas doen. Het uurrooster is week om week wat anders, maar je hebt wel een vast uurrooster. De uren kunnen uitlopen tot 1u s'nachts.

  • Ervaren teamcoach met technische en people skills M/V nachtploeg (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een intensieve opleiding op maat beheer je op een efficiënte manier de volledige nachtploeg in de verpakkingsafdeling met het oog op een optimaal rendement. Je doet dit door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. Je stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 25-tal medewerkers in de hoogtechnologische verpakkingsafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding en coaching van je teamleden Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, aanvoer van halffabrikaten en afvoer afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. Je overlegt met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager verpakking en logistiek. Je hebt een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • operator met heftruckattest (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in de productie van grondstoffen, zachte vloerbekleding, harde vloerbekleding en meubelstoffen; zijn we op zoek naar een operator. Je dient in het bezit te zijn van een heftruckattest en kan in twee ploegen werken.

  • CNC draaier/Metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een metaalbewerker en CNC draaier voor het draaien, plooien, zagen, boren van metaal. Je job is dus afwisselend en met veel variatie. Ben jij gedreven? Die houdt van afwisseling en wilt werken in daguren? Bel dan snel naar het nummer 093/49.29.29!

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterk bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een aantal operatoren die kunnen en willen werken in 3 ploegen. Je staat in voor het instellen en bedienen van de machines van de productielijn en ook voor het opvolgen van het productieproces, alsook het wegzetten en aanbrengen van de materialen met de heftruck van de producten. Dit laatste kan perfect aangeleerd worden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Oostkamp - Ruddervoorde (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student - Bakkerij Merelbeke (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • ADMINISTRATIEVE EN COMMERCIËLE DUIZENDPOOT IN KALMTHOUT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Verantwoordelijk voor o.a. key accounts * Gebruik van Franse kennis * Regio: Kalmthout Onze klant is een kunststofverwerkend bedrijf in Kalmthout. Men produceert en verkoopt kunststof leidingsystemen en is op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse ordermanagement van de key accounts. Je verzorgt de goede werking van de backoffice en de interne verkoopprocessen, dit alles door goed samen te werken met de medewerkers van andere afdelingen. Je taken bestaan uit het opstellen en verwerken van kortingsmodellen en prijsaanpassingen voor de klanten en prospects. Daarnaast beheer je de klachtenprocedure en meet je de klanttevredenheid. Ten slotte ondersteun je de interne marketingafdeling. Om je functie goed uit te oefenen maak je actief gebruik van CRM-software ter ondersteuning van de verkoopstrategie van onze klant.

Zoek naar antwoorden van 'T IDEETJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T IDEETJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T IDEETJE. Laat een reactie achter voor 'T IDEETJE. 'T IDEETJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T IDEETJE. Leave a respond for 'T IDEETJE. 'T IDEETJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T IDEETJE op de google maps. Adres en contacten 'T IDEETJE
Location of 'T IDEETJE on the google maps. Address and contacts of 'T IDEETJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T IDEETJE 'T IDEETJE: LECLERCQ | ANNECHIEN | Segers Herman | Wille Garage | FRITERIE ROLAND LEGRAIN

Other related companies as 'T IDEETJE: LECLERCQ | ANNECHIEN | Segers Herman | Wille Garage | FRITERIE ROLAND LEGRAIN

'T IDEETJE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T IDEETJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07481109619. Het bedrijf 'T IDEETJE bevindt zich op het adres: TERVUURSESTEENWEG 121; 3060; BERTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 188,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Journaux. Equipement photographique. Fournitures de bureau. Tabac. Souvenirs and objets artisanaux. Librairies. Lijst met producten zijn Développement Photo: 1 Heure.. Produits: Papeterie.. Types d'Articles: Cartes de V?ux,Gadgets,Posters..
De hoofdactiviteit van 'T IDEETJE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T IDEETJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T IDEETJE, openstaande posities, locatie van 'T IDEETJE op de kaart.

'T IDEETJE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T IDEETJE, company assigned to the tax number BE07481109619. The company 'T IDEETJE is located at the address: TERVUURSESTEENWEG 121; 3060; BERTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 188,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Journaux. Equipement photographique. Fournitures de bureau. Tabac. Souvenirs and objets artisanaux. Librairies. List of products are Développement Photo: 1 Heure.. Produits: Papeterie.. Types d'Articles: Cartes de V?ux,Gadgets,Posters..
The main activity of 'T IDEETJE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T IDEETJE is not available. You also can look at reviews of 'T IDEETJE, open positions, location of 'T IDEETJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T IDEETJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T IDEETJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T IDEETJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T IDEETJE, employees, financial statistics.