SPARSERVICE MIEKE & JO

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • SPARSERVICE MIEKE & JO
Private companiesMembership Organizations • SPARSERVICE MIEKE & JO

Contactgegevens SPARSERVICE MIEKE & JO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPARSERVICE MIEKE & JO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPARSERVICE MIEKE & JO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 157; 9402; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54320506 (+32-54320506) 54320506 (+32-54320506)

Fax (fax): +32 (15) 967-30-39 +32 (15) 967-30-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPARSERVICE MIEKE & JO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPARSERVICE MIEKE & JO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPARSERVICE MIEKE & JO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPARSERVICE MIEKE & JO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPARSERVICE MIEKE & JO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPARSERVICE MIEKE & JO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPARSERVICE MIEKE & JO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPARSERVICE MIEKE & JO
Products information SPARSERVICE MIEKE & JO

BTW identificatienummer (tax): BE08432525634
Ondernemingsnummer: 1135131835
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Journaux. Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPARSERVICE MIEKE & JO
(Get full report from official database of BE for SPARSERVICE MIEKE & JO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPARSERVICE MIEKE & JO
Addition kinds of activities for SPARSERVICE MIEKE & JO

20649915. Marzipan (snoep) | Marzipan (candy)
35619901. Cilinders, pomp | Cylinders, pump
50990700. Antiek, souvenirs en nieuwigheden | Antiques, souvenirs, and novelties
52610101. Tuin trekkers en toers | Garden tractors and tillers
73590500. Verhuur van zakelijke machines en elektronische apparatuur | Business machine and electronic equipment rental services

Werken bij SPARSERVICE MIEKE & JO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPARSERVICE MIEKE & JO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPARSERVICE MIEKE & JO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPARSERVICE MIEKE & JO. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • Ploegbaas Ruwbouw NL/EN (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring in de ruwbouw (als ploegbaas)? Spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Engels? Dan is dit iets voor jou: Als ploegbaas ruwbouw heb je volgend takenpakket: - Je stuurt een team van metsers aan - Je zet een muur volgens plan en helpt met het verder metsen van snelbouw-, facade- en gevelstenen - Je woont de werfvergaderingen bij - Je bent de link tussen de metser en de werfleider. De communicatie naar de metsers verloopt in het Engels. Die naar externen en verantwoordelijken in het Nederlands.

  • Punctuele monteur, uitdagend bedrijf met mooie uren(m/v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, kijken wij uit naar een punctuele monteur. Je zal instaan voor de montage van stukwerken.

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • Enthousiaste huishoudhulp Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tienen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

    Type: Studentenjob

    Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

  • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Studentenjob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

  • Natuursteenzager te Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: JACKERS ROBERT

    Type: Vaste Job

    Voor ons atelier te Riemst, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Heb je affiniteit met natuursteen ? Ben je milieubewust en kan je efficiënt met materialen omgaan ? Dan ben je zeker de geschikte kandidaat ! Jouw taak bestaat uit : - het bedienen van de zaagmachine, kleine slijpschijf - marmer polieren en afwerken GEEN VERPLAATSINGEN, ENKEL ATELIERWERK.

  • Regionale Sales representant(e) Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van SPARSERVICE MIEKE & JO in sociale netwerken
Look for responds of SPARSERVICE MIEKE & JO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPARSERVICE MIEKE & JO. Laat een reactie achter voor SPARSERVICE MIEKE & JO. SPARSERVICE MIEKE & JO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPARSERVICE MIEKE & JO. Leave a respond for SPARSERVICE MIEKE & JO. SPARSERVICE MIEKE & JO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPARSERVICE MIEKE & JO op de google maps. Adres en contacten SPARSERVICE MIEKE & JO
Location of SPARSERVICE MIEKE & JO on the google maps. Address and contacts of SPARSERVICE MIEKE & JO

Andere gerelateerde bedrijven als come SPARSERVICE MIEKE & JO SPARSERVICE MIEKE & JO: RUSTHUIS SENIORAMA | FE. PHOTOPLAN IMPRIM? | DEALER GARAGE VAN HOUDT | GEMEENTEL. LAGERE SCHOOL | WIT-GELE KRUIS

Other related companies as SPARSERVICE MIEKE & JO: RUSTHUIS SENIORAMA | FE. PHOTOPLAN IMPRIM? | DEALER GARAGE VAN HOUDT | GEMEENTEL. LAGERE SCHOOL | WIT-GELE KRUIS

SPARSERVICE MIEKE & JO is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPARSERVICE MIEKE & JO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08432525634. Het bedrijf SPARSERVICE MIEKE & JO bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 157; 9402; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Journaux. Epiceries. Lijst met producten zijn Services: Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van SPARSERVICE MIEKE & JO is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPARSERVICE MIEKE & JO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPARSERVICE MIEKE & JO, openstaande posities, locatie van SPARSERVICE MIEKE & JO op de kaart.

SPARSERVICE MIEKE & JO is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPARSERVICE MIEKE & JO, company assigned to the tax number BE08432525634. The company SPARSERVICE MIEKE & JO is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 157; 9402; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Journaux. Epiceries. List of products are Services: Ouvert le Week-End..
The main activity of SPARSERVICE MIEKE & JO is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SPARSERVICE MIEKE & JO is not available. You also can look at reviews of SPARSERVICE MIEKE & JO, open positions, location of SPARSERVICE MIEKE & JO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPARSERVICE MIEKE & JO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPARSERVICE MIEKE & JO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPARSERVICE MIEKE & JO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPARSERVICE MIEKE & JO, employees, financial statistics.