HAMID-CHAHRA-Z

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • HAMID-CHAHRA-Z
Private companiesCoal Mining • HAMID-CHAHRA-Z

Contactgegevens HAMID-CHAHRA-Z: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAMID-CHAHRA-Z: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAMID-CHAHRA-Z

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MONT?N?GRO 170; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 25386228 (+32-25386228) 25386228 (+32-25386228)

Fax (fax): +32 (82) 549-48-86 +32 (82) 549-48-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAMID-CHAHRA-Z: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAMID-CHAHRA-Z"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAMID-CHAHRA-Z"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAMID-CHAHRA-Z, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAMID-CHAHRA-Z. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAMID-CHAHRA-Z, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAMID-CHAHRA-Z. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAMID-CHAHRA-Z
Products information HAMID-CHAHRA-Z

BTW identificatienummer (tax): BE06515686035
Ondernemingsnummer: 5464019775
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 699,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in HAMID-CHAHRA-Z zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Journaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAMID-CHAHRA-Z
(Get full report from official database of BE for HAMID-CHAHRA-Z)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAMID-CHAHRA-Z
Addition kinds of activities for HAMID-CHAHRA-Z

341200. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
382603. Vloeistof testapparaat | Liquid testing apparatus
721800. Industriële wasmachines | Industrial launderers
09130205. Inktvis, vangst van | Squid, catching of
23390400. Vrouwen en missen jassen en jassen, behalve sportkleding | Women's and misses' jackets and coats, except sportswear
23990400. Riem- en riemproducten | Belting and belt products
26559903. Lintblokken, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Ribbon blocks, fiber: made from purchased material
35560205. Molenmolenmachines | Flour mill machinery
36999907. Inlaatdraden, elektrische lamp | Lead-in wires, electric lamp
73891604. Postkantoor contract stations | Post office contract stations

Werken bij HAMID-CHAHRA-Z: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAMID-CHAHRA-Z: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAMID-CHAHRA-Z. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAMID-CHAHRA-Z. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is om van 12 tot en met 30 november (geen weekends) ondersteuning te bieden aan een WZC in de regio van Wingene. Het WZC beschikt over een wooneenheid, een centrum voor kortverblijf voor 10 gebruikers, een dagverzorgingscentrum en 5 zorgverblijven voor koppels.

  • Heftruckbestuurder (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van mondelinge, schriftelijke of elektronische opdrachten: - Grondstoffen, afgewerkte producten, afvalstoffen naar de juiste locatie brengen - Correct scannen van de goederen, zodat producten traceerbaar blijven en correct in- en uit het voorraadsysteem gaan. - Deze functie hoofdzakelijk uitvoeren met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug.

  • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

  • Verpakkingsoperator Farmacie I Daguren I Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf in volle groei in Bornem zoeken we enthousiaste en gemotiveerde verpakkingsmedewerkers. Je maakt deel uit van een leuk team in een aangename sfeer. Je staat in voor het bedienen van de verpakkingsmachines. Je voorziet de machines van het nodige materiaal zoals blisters, doosjes, karton, papier, bijsluiters, ... Daarnaast ga je ook na of de machines fouten correct detecteren.

  • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

  • Huishoudhulpen regio Menen - Lauwe (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden regio Menen/Rekkem/Lauwe. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kampenhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Kelner student , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Studentenjob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

  • Verkoper - Ontwerper Keukens (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een Verkoper - Ontwerper Keukens (m/v). In deze functie ben je het gezicht voor jouw klanten, zowel op teken-technisch vlak alsook op commercieel & administratief vlak. Je staat in voor het hele traject: vanaf het onthaal van de klanten over het ontwerp en de verkoop tot de plaatsing en de dienst na verkoop. Je biedt jouw klanten een totaalproject op maat aan met de juiste producten en diensten (ook financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), in functie van de gedetecteerde klantenbehoeften. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes zijn cruciaal en leiden tot een hoge klantentevredenheid.

  • TECHNISCH TEKENAAR (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR de stuwende kracht in jouw carrière! Op zoek naar een leuke job in je regio en heb je kennis van technisch tekenen? Dan is onderstaande misschien iets voor jou. In het kader van groei is HR MENTOR voor haar klant op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Onze klant is een toonaangevend bedrijf inzake ontwerp, fabricatie, verkoop en installatie van hoogwaardige keukens. Daarnaast produceert het bedrijf ook badkamermeubelen, slaapkamers, dressings en bureaus. Alle meubelen zijn eigen ontwerp , worden op maat gemaakt en ter plaatste ingewerkt. Dit alles met een sterke focus op kwaliteit. Je job bestaat erin om het verkochte dossier volledig technisch uit te werken. Je tekent het technisch plan uit en pleegt overleg met de verkoper, de productie , voorbereiding. Je geeft uitleg aan de plaatsers. Je doet de voorbereiding voor de productie en plaatst de nodige bestellingen van onderdelen bij de leveranciers. Je werkt samen met een ervaren team.

  • Diëtist(e) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: BESSEMANS DAVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Motus is op zoek naar een enthousiaste collega om hun team te verstrerken. Het team bestaat momenteel uit 4 kinesitherapeuten, een ergotherapeute en 2 yoga leraressen. Je geeft consultaties aan kinderen en volwassenen die met hun voeding en voedingspatroon aan de slag willen gaan. De invulling van de job is zelf te bepalen.

Zoek naar antwoorden van HAMID-CHAHRA-Z in sociale netwerken
Look for responds of HAMID-CHAHRA-Z in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAMID-CHAHRA-Z. Laat een reactie achter voor HAMID-CHAHRA-Z. HAMID-CHAHRA-Z bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAMID-CHAHRA-Z. Leave a respond for HAMID-CHAHRA-Z. HAMID-CHAHRA-Z on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAMID-CHAHRA-Z op de google maps. Adres en contacten HAMID-CHAHRA-Z
Location of HAMID-CHAHRA-Z on the google maps. Address and contacts of HAMID-CHAHRA-Z

Andere gerelateerde bedrijven als come HAMID-CHAHRA-Z HAMID-CHAHRA-Z: Commerciale Der Haarkappers | MARNIX VINCKE | Crehopa SA | VICTORY CENTER | DE FRUITWEELDE

Other related companies as HAMID-CHAHRA-Z: Commerciale Der Haarkappers | MARNIX VINCKE | Crehopa SA | VICTORY CENTER | DE FRUITWEELDE

HAMID-CHAHRA-Z is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAMID-CHAHRA-Z, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06515686035. Het bedrijf HAMID-CHAHRA-Z bevindt zich op het adres: RUE DU MONT?N?GRO 170; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 699,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Journaux. Producten gemaakt in HAMID-CHAHRA-Z zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAMID-CHAHRA-Z is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAMID-CHAHRA-Z is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAMID-CHAHRA-Z, openstaande posities, locatie van HAMID-CHAHRA-Z op de kaart.

HAMID-CHAHRA-Z is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAMID-CHAHRA-Z, company assigned to the tax number BE06515686035. The company HAMID-CHAHRA-Z is located at the address: RUE DU MONT?N?GRO 170; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 699,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Journaux. Products created in HAMID-CHAHRA-Z were not found.
The main activity of HAMID-CHAHRA-Z is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HAMID-CHAHRA-Z is not available. You also can look at reviews of HAMID-CHAHRA-Z, open positions, location of HAMID-CHAHRA-Z on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAMID-CHAHRA-Z, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAMID-CHAHRA-Z, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAMID-CHAHRA-Z, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAMID-CHAHRA-Z, employees, financial statistics.