DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN
Private companiesMiscellaneous Repair Services • DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN

Contactgegevens DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAKBORSLEI 184; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33264298 (+32-33264298) 33264298 (+32-33264298)

Fax (fax): +32 (68) 419-85-15 +32 (68) 419-85-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN
Products information DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN

BTW identificatienummer (tax): BE07703582763
Ondernemingsnummer: 3308776855
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 262,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Journaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN
(Get full report from official database of BE for DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN
Addition kinds of activities for DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN

38220106. Koeling / airco ontdooien controles | Refrigeration/air-conditioning defrost controls
50239900. Huisinrichting, Nood | Homefurnishings, nec
50820300. Algemene bouwmachines en uitrusting | General construction machinery and equipment
50850302. Industriële uitrusting | Industrial fittings
79480100. Motorrijders en bestuurders | Motor vehicle racing and drivers

Werken bij DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Cateringmedewerker m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar een tijdelijke cateringmedewerker! Dit gaat over een opdracht van 3 weken (w49+50+51). Wat zal de job onhouden? - Broodjes maken - Opdienen - Afruimen - ...

  • CHAUFFEUR C NATIONALE EXPRESSDIENST (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een goede kennis van het Nederlands of het Frans. Je beschikt over een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Mensen die net hun rijbewijs C behaald hebben zijn zeker welkom om te solliciteren! Je hebt een passie voor de job als chauffeur en je bent een voorbeeldchauffeur. Je bent stressbestendig en een initiatiefnemer. Je kan je flexibel opstellen bij gevallen van overmacht. Je bent bereid om uit te slapen als de werksituatie dat vereist. ELKE SOLLICITATIE WORDT STEEDS DISCREET BEHANDELD.

  • Mecaniciens / machinebouwers - West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - In elkaar steken landbouwvoertuigen a.d.h.v. een plan - monteren leidingen hydraulica / pneumatica - kableren - bord aansluiten

  • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

  • Huishoudhelden regio Jabbeke gewenst! Snelle opstart mogelijk! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • HUISHOUDHULP DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Duffel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te De Pinte 28 uren per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren voor een gastgezin wonende te De Pinte. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken,wassen, strijken en u diverse huishoudelijke taken zoals opruimwerk en vensters wassen, zal vervullen. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zal runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt op maandag , dinsdag , donderdag een volle dag en op vrijdag een halve dag. Op woensdag wordt u niet verwacht bij dit gastgezin. U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student magazijn | Dagen overeen te komen | Grobbendonk | 7.00u-15.00u of 8.00u-16.00u (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistieke firma te Grobbendonk zijn we op zoek naar studenten die bereid zijn om doorheen het schooljaar te werken. De te werken dagen zijn overeen te stemmen met de klant. Het takenpakket is zeer gevarieerd en gaat van: Picking/packing Verpakken Laden/lossen Orde en netheid van het magazijn behouden ...

  • Verkoopsmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Jobstudent: Voor een klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een gemotiveerde student voor op zondagvoormiddag. Je staat in voor de verkoop van voedingswaren in een slagerij.

  • student weekendwerk verkoop supermarkt (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de buurt zijn we op zoek naar werklustige jobstudenten die een handje willen helpen. Je kan ingeschakeld worden op verschillende afdelingen van de supermarkt (bakkerij-afdeling, non-food, food, groenten-en fruitafdeling, ...). Daarnaast ben je ook bereid om versterking te bieden aan de kassa.

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Service Technieker regio Aarschot-Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BSH HOME APPLIANCES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van huishoudelektrotoestellen van de merken Bosch, Siemens en Neff bij de particuliere klanten in je regio. Je verzekert het stockbeheer van onderdelen en beheert de geldstroom ten gevolge van de incasseringen. Bovendien heb je de mogelijkheid om service contracten en onderhoudsproducten te verkopen als accessoires. Je stelt rapporten op van je dagelijkse activiteiten en encodeert deze in het ons systeem.

Zoek naar antwoorden van DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN in sociale netwerken
Look for responds of DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN. Laat een reactie achter voor DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN. DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN. Leave a respond for DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN. DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN op de google maps. Adres en contacten DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN
Location of DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN on the google maps. Address and contacts of DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN: Thas W | Van Landegem M & Zn | A. TALLON | ETS. QUENON | OPTIMUM

Other related companies as DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN: Thas W | Van Landegem M & Zn | A. TALLON | ETS. QUENON | OPTIMUM

DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07703582763. Het bedrijf DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN bevindt zich op het adres: LAKBORSLEI 184; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 262,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Journaux. Producten gemaakt in DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN, openstaande posities, locatie van DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN op de kaart.

DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN, company assigned to the tax number BE07703582763. The company DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN is located at the address: LAKBORSLEI 184; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 262,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Journaux. Products created in DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN were not found.
The main activity of DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN is not available. You also can look at reviews of DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN, open positions, location of DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAGBLADHANDEL VAN WINSSEN, employees, financial statistics.