R I V-Charleroi SA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • R I V-Charleroi SA
Private companiesReal Estate • R I V-Charleroi SA

Contactgegevens R I V-Charleroi SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R I V-Charleroi SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

R I V-Charleroi SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Paul Pastur 206; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne), België

Telefoon (phone): 071 36 08 88; 0475 47 84 30; 0475 70 54 62 (+32-071 36 08 88; 0475 47 84 30; 0475 70 54 62) 071 36 08 88; 0475 47 84 30; 0475 70 54 62 (+32-071 36 08 88; 0475 47 84 30; 0475 70 54 62)

Fax (fax): 071 36 95 22 (+32-071 36 95 22) 071 36 95 22 (+32-071 36 95 22)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R I V-Charleroi SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R I V-Charleroi SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R I V-Charleroi SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R I V-Charleroi SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R I V-Charleroi SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R I V-Charleroi SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R I V-Charleroi SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R I V-Charleroi SA
Products information R I V-Charleroi SA

BTW identificatienummer (tax): BE07781311035
Ondernemingsnummer: 7292144775
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 211,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Bearings; Tools (Electric); Tools - General; Chains & chain drives; Glues; Jacks & cylinders; Cutting tools; Abrasives & polishing compounds; Wheels & rolls; Transmissions; Belting & pulleys

Product categorie (product category): Joints and packing materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R I V-Charleroi SA
(Get full report from official database of BE for R I V-Charleroi SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor R I V-Charleroi SA
Addition kinds of activities for R I V-Charleroi SA

481200. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication
20130303. Worstbehuizingen, natuurlijk | Sausage casings, natural
23949905. Tinten, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Shades, canvas: made from purchased materials
24520101. Kipkoepels, geprefabriceerd, hout | Chicken coops, prefabricated, wood
33549901. Vormen, geëxtrudeerd aluminium, nec | Shapes, extruded aluminum, nec
37320203. Dories, gebouw en reparatie | Dories, building and repairing
48999903. Radar station operatie | Radar station operation

Werken bij R I V-Charleroi SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R I V-Charleroi SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R I V-Charleroi SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R I V-Charleroi SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koelinstallaties (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van isolatie die samengesteld is uit voorgevormde sandwichpanelen, aangepast aan de vormen van het voertuig. Monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen.

  • Barmedewerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke brasserie in Diksmuide zijn wij op zoek naar een vlotte barmedewerker (m/v). Je zet bestellingen klaar aan de hand van de bon die je binnenkrijgt, vult je bar tijdig aan en houdt de werkruimte op orde. Dit alles doe je met een grote glimlach!

  • Huishoudhulp Dilsen-Stokkem (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Jobstudent mecanicien vrachtwagens (M/V) - Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg jij een auto-technische opleiding en zoek jij een toffe uitdaging als jobstudent? Dat treft want voor een bedrijf regio Gent is Actief Interim op zoek naar jobstudenten met deze achtergrond. Als jobstudent zal jij werken als mecanicien aan vrachtwagens. Jij zal onderstaande taken uitvoeren: - Diagnose stellen - Uitvoeren van herstellingswerken aan vrachtwagens/camionetten (motoren, versnellingsbakken,…) - Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, …) - Onderhoud van de werkplaats

  • Crèmebereider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een medewerker op de afdeling bereiding. Je weegt de grondstoffen af volgens bepaalde recepturen, mengt deze en maakt zo het gevraagde product. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en kwaliteit. Je bent fysiek in orde voor zwaarder hef- en tilwerk. Volg je een opleiding bakker of iets gelijkaardig, dan ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken. Interesse? Stuur dan je cv door naar [email protected] of bel 014/44 00 33.

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • Automatisatie ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een automatisatie ingenieur (project, PLC,...) Dit voor onze activiteiten in diepvrieshoogbouwmagazijnen Projecten in Europa, VS, Australië Wij acteren daarin voor onze klant als project manager material handling en doen ook de sturing en programmatie van de conveyorinstallaties Het werk wordt uitgevoerd in de burelen maar tijdens de implementatie is het team on site

  • Magazijnier/Kwaliteitscontroleur (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Functie • Je laadt en lost vrachtwagens met vorkheftruck. • Je verpakt goederen volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport. • Je ontvangt en verzendt goederen en verwerkt dit in ERP-systeem. • Je beheert de documentenflow, levernota's ed • Je bent verantwoordelijk voor de stock-correctheid. • Je waakt over orde en netheid in het magazijn. / • Je voert ingangscontroles uit op aangeleverde goederen. • Je voert uitgangscontroles uit op te verzenden goederen. • Je stelt meetrapporten op. • Je stelt alles in het werk om deadlines te halen en stelt je flexibel op tijdens drukke periodes. • Je rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Profiel • Je hebt een goed organisatievermogen. • Je bent administratief nauwkeurig • Je kan tegelijk zelfstandig en in team werken • Je hebt een goed inzicht, je kan prioriteiten stellen en neemt initiatief • Kennis van ERP is een pluspunt / • Je hebt een A2 diploma mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring • Je kan goed technische tekeningen lezen. • Je kan vlot overweg met meetgereedschappen zoals schuifmaat, hoogtemeter ed • Je bent bereid om bijkomende opleidingen te volgen. • Je werkt punctueel en ordelijk en hebt zin voor detail • Liefst nederlandstalig, twee-taligheid is een grote plus.

  • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ALPHA CREDIT

    Type: Vaste Job

    De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - West-Vlaanderen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Keukenmedewerker FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Voorbereidingen in de koude keuken, koude voorgerechten en desserten dresseren, meehelpen in de warme keuken tijdens de service.

Zoek naar antwoorden van R I V-Charleroi SA in sociale netwerken
Look for responds of R I V-Charleroi SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor R I V-Charleroi SA. Laat een reactie achter voor R I V-Charleroi SA. R I V-Charleroi SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R I V-Charleroi SA. Leave a respond for R I V-Charleroi SA. R I V-Charleroi SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R I V-Charleroi SA op de google maps. Adres en contacten R I V-Charleroi SA
Location of R I V-Charleroi SA on the google maps. Address and contacts of R I V-Charleroi SA

Andere gerelateerde bedrijven als come R I V-Charleroi SA R I V-Charleroi SA: PLASTIEKBOUW PEETERS NV | Archigroen | FONTEINTJES | FILIP DAEM | J.B. DE LE VINGNE

Other related companies as R I V-Charleroi SA: PLASTIEKBOUW PEETERS NV | Archigroen | FONTEINTJES | FILIP DAEM | J.B. DE LE VINGNE

R I V-Charleroi SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R I V-Charleroi SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07781311035. Het bedrijf R I V-Charleroi SA bevindt zich op het adres: Avenue Paul Pastur 206; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 211,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Joints and packing materials. Lijst met producten zijn Bearings; Tools (Electric); Tools - General; Chains & chain drives; Glues; Jacks & cylinders; Cutting tools; Abrasives & polishing compounds; Wheels & rolls; Transmissions; Belting & pulleys.
De hoofdactiviteit van R I V-Charleroi SA is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R I V-Charleroi SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R I V-Charleroi SA, openstaande posities, locatie van R I V-Charleroi SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

R I V-Charleroi SA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is R I V-Charleroi SA, company assigned to the tax number BE07781311035. The company R I V-Charleroi SA is located at the address: Avenue Paul Pastur 206; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 211,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Joints and packing materials. List of products are Bearings; Tools (Electric); Tools - General; Chains & chain drives; Glues; Jacks & cylinders; Cutting tools; Abrasives & polishing compounds; Wheels & rolls; Transmissions; Belting & pulleys.
The main activity of R I V-Charleroi SA is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of R I V-Charleroi SA is not available. You also can look at reviews of R I V-Charleroi SA, open positions, location of R I V-Charleroi SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over R I V-Charleroi SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R I V-Charleroi SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R I V-Charleroi SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R I V-Charleroi SA, employees, financial statistics.