NOBLE FINK

Contactgegevens NOBLE FINK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOBLE FINK: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOBLE FINK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wipstraat 26; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 225 27 88 (+32-03 225 27 88) 03 225 27 88 (+32-03 225 27 88)

Fax (fax): 03 233 07 88 (+32-03 233 07 88) 03 233 07 88 (+32-03 233 07 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOBLE FINK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOBLE FINK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOBLE FINK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOBLE FINK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOBLE FINK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOBLE FINK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOBLE FINK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOBLE FINK
Products information NOBLE FINK

BTW identificatienummer (tax): BE05430786132
Ondernemingsnummer: 4311004638
Hoofdstad (capital): 514,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 547,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Packing - Paper & cardboard

Product categorie (product category): Jewelry cases

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOBLE FINK
(Get full report from official database of BE for NOBLE FINK)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOBLE FINK
Addition kinds of activities for NOBLE FINK

319900. Lederwaren, niet inbegrepen | Leather goods, nec
799909. Animal shows / circussen | Animal shows/circuses
30690204. Vloeren, rubber: tegel of vel | Flooring, rubber: tile or sheet
30691601. Wrijving tape, rubber | Friction tape, rubber
35420504. Metalen afzettingsvormende machines | Metal deposit forming machines
47899903. Stockyards, niet voornamelijk voor het vet maken of vee verkopen | Stockyards, not primarily for fattening or selling livestock
50469908. Bewaar machines | Store machines
51130306. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
73899957. Aquarium ontwerp en onderhoud | Aquarium design and maintenance

Werken bij NOBLE FINK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOBLE FINK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOBLE FINK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOBLE FINK. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • CNC lasersnijmachine late ploeg (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant heeft in Vlaanderen een uitstekende reputatie opgebouwd als toeleveringsbedrijf voor metaalbewerking en plaatbewerking. De sleutel van dit succes? Het product is altijd van onberispelijke kwaliteit en afgewerkt tot in de puntjes. Bewerkt metaal is vandaag de dag in heel wat sectoren niet meer weg te denken. Dat de bewerking naargelang de sector nogal verschilt is niet meer dan logisch. Onze klant kan het echter allemaal: van basistechnieken als laseren, ponsen, plooien en lassen over poederlakken of natlakken tot geavanceerde afwerkingstechnieken als inserten, draaien, frezen en puntlassen.

  • Technieker op zaterdag - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een zaterdagtechnieker. Taak: Je staat in voor het technisch onderhoud van het mechanisch gedeelte van het machinepark in een industrieel bedrijf.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student winkelbediende te Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Vorselaar, zijn we op zoek naar student winkelbediende. Als student ga je vooral kassawerk doen, maar ook rekken vullen, winkel op orde houden,... Je werkt met afwisselende uren.

  • Winkelbediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Temse zijn wij op zoek naar een student die afwisselend kan werken op zondag (05u45 - 13u) Je houdt de winkel netjes, helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Taken: Klachtenbehandeling Afrekenen Klantencontact Aanvullen Kassa verkopen/promotie bakkerij

  • Jobstudent pizzaleveraar (m/v) - rijbewijs A of B is een must (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, gelegen te Gent en actief in het maken van lekkere pizza's, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten. Je staat in voor de levering van de pizza's bij de klanten, dit door middel van een brommer. Onze klant is elke dag open van 11u30 tem 22u30. Ben jij minstens 1 dag in het weekend beschikbaar? Hecht je ook veel belang aan enthousiasme, klantvriendelijkheid en een verzorgd voorkomen? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken! Werkuren bespreekbaar!

  • cleaner-heftruckbestuurder (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Zeebrugge actief in de tankcleaningssector zijn we op zoek naar een cleaner - heftruckbestuurder in 2 PLOEGEN.

  • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

  • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

Zoek naar antwoorden van NOBLE FINK in sociale netwerken
Look for responds of NOBLE FINK in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOBLE FINK. Laat een reactie achter voor NOBLE FINK. NOBLE FINK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOBLE FINK. Leave a respond for NOBLE FINK. NOBLE FINK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOBLE FINK op de google maps. Adres en contacten NOBLE FINK
Location of NOBLE FINK on the google maps. Address and contacts of NOBLE FINK

Andere gerelateerde bedrijven als come NOBLE FINK NOBLE FINK: HENDRIK SPRUYTTE | CARROSSERIE MASSIN | MARTINA HUPPERTZ | J.V.C. D?COR | FRAN?OISE DE MOOR

Other related companies as NOBLE FINK: HENDRIK SPRUYTTE | CARROSSERIE MASSIN | MARTINA HUPPERTZ | J.V.C. D?COR | FRAN?OISE DE MOOR

NOBLE FINK is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NOBLE FINK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05430786132. Het bedrijf NOBLE FINK bevindt zich op het adres: Wipstraat 26; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 514,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 547,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jewelry cases. Lijst met producten zijn Packing - Paper & cardboard.
De hoofdactiviteit van NOBLE FINK is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOBLE FINK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOBLE FINK, openstaande posities, locatie van NOBLE FINK op de kaart.

NOBLE FINK is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is NOBLE FINK, company assigned to the tax number BE05430786132. The company NOBLE FINK is located at the address: Wipstraat 26; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 514,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 547,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jewelry cases. List of products are Packing - Paper & cardboard.
The main activity of NOBLE FINK is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NOBLE FINK is not available. You also can look at reviews of NOBLE FINK, open positions, location of NOBLE FINK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOBLE FINK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOBLE FINK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOBLE FINK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOBLE FINK, employees, financial statistics.