IDH DIAMONDS NV

Contactgegevens IDH DIAMONDS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IDH DIAMONDS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

IDH DIAMONDS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schupstr. 9-11 PB 75 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 22 93 00 32.32 22 93 00

Fax (fax): 32.32 22 93 01 32.32 22 93 01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IDH DIAMONDS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IDH DIAMONDS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IDH DIAMONDS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IDH DIAMONDS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IDH DIAMONDS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IDH DIAMONDS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IDH DIAMONDS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IDH DIAMONDS NV
Products information IDH DIAMONDS NV

BTW identificatienummer (tax): BE04216247558
Ondernemingsnummer: 3001983642
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 749,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Uncut diamonds

Product categorie (product category): Jewellery; Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IDH DIAMONDS NV
(Get full report from official database of BE for IDH DIAMONDS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor IDH DIAMONDS NV
Addition kinds of activities for IDH DIAMONDS NV

2782. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
09130102. Mussells, nemen van | Mussells, taking of
28349909. Oplossingen, farmaceutisch | Solutions, pharmaceutical
32319903. Meubelplaten, glas: gesneden, afgeschuind of gepolijst | Furniture tops, glass: cut, beveled, or polished
32690302. Bevestiging van goud, zilver of ander metaal op china | Encrusting gold, silver, or other metal on china
32720301. Badkuipen, beton | Bathtubs, concrete
35779902. Gegevensconversie apparatuur, media-naar-media: computer | Data conversion equipment, media-to-media: computer
39110200. Sigaretten en sigaretten accessoires | Cigar and cigarette accessories
51370410. portemonnees | Purses
73899954. Waterverzachterservice | Water softener service

Werken bij IDH DIAMONDS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IDH DIAMONDS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IDH DIAMONDS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IDH DIAMONDS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Parkingboy (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Door de grote succes en sterke groei zoekt onze klant - actief in de bewakingssector -  een parkingboy/steward in Antwerpen. Dit bedrijf - vandaag een ambitieus en menselijk bedrijf - telt vandaag al 300 mensen . Hun klantenbestand groeit steeds meer en steeds meer bedrijven, bekende winkelketens en evenementen vertrouwen ons hun bewakingsactiviteiten toe. Dankzij dit vertrouwen en onze stijgende groei zijn wij continu momenteel op zoek naar een parkingboy voor de eindejaarsperiode. Taken: - Je verzorgt het toezicht aan de ingang van een gekende supermarktketen, waardoor je een veilig klimaat creëert voor de winkelende klanten. - Je voert rondes op de parking uit ter preventie en voor het opsporen van risico’s. - Je begroet de klanten vriendelijk en staat in nauw contact met de bewakingsagent in de winkel.

  • Productiemedewerker | Ploegen | Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel én heb je ook technische vingers? Dan ben jij misschien wel de productiemedewerker die wij zoeken! Voor een bedrijf te Willebroek, gespecialiseerd in de revisie van gasflessen zijn we op zoek naar een productiearbeider. Je gevarieerd takenpakket zal bestaan uit: Montage, assemblage en het uitvoeren van aanpassingen. De materialen en het gereedschap van de werkpost controleren. Materiaaloppervlakken bij- of afwerken. Kwaliteitscontroles uitvoeren en niet-conforme stukken identificeren en apart houden. Geautomatiseerde productieapparatuur afstellen. Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren.

  • Servicetechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de Automotive Sector regio Gent te Deinze zijn wij op zoek naar een Servicetechnieker (m/v) Je zal instaan voor assemblage werk in de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de installatie, reparatie en het afregelen van de apparatuur ter plaatse bij klanten Je zal ook training en uitleg geven aan klanten Dit is een heel gevarieerde job: productie- en installatiewerk, communicatie met klanten en uitvoeren van installaties en herstellingen.

  • Huishoudhulp Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Huldenberg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student productie/inpak augustus en/of september (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • Student ondertiteling (vanaf midden december) (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een mediabedrijf in Wijgmaal zijn we op zoek naar een student om ondertiteling te doen. Daarvoor ben je meerdere dagen per week beschikbaar vanaf midden december.

  • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

  • Verko(o)p(st)er Merkkleding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je adviseert de klanten deskundig over het assortiment Je verzorgt de etalage Je zorgt voor een nette en propere winkel  Bedrijfsprofiel: Voor een multi - merkenwinkel  regio Kuurne zijn wij op zoek naar een commerciële, dynamische voltijdse en/of deeltijdse verko(o)p(st)er

  • Aankoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

  • Freelance projectverpleegkundige kritieke diensten (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende ziekenhuizen op kritieke diensten. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren. Vraag je je af hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem zeker contact op met ons op het nummer 09/241.58.73

  • Freelance docent Bamboemassage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van IDH DIAMONDS NV in sociale netwerken
Look for responds of IDH DIAMONDS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor IDH DIAMONDS NV. Laat een reactie achter voor IDH DIAMONDS NV. IDH DIAMONDS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IDH DIAMONDS NV. Leave a respond for IDH DIAMONDS NV. IDH DIAMONDS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IDH DIAMONDS NV op de google maps. Adres en contacten IDH DIAMONDS NV
Location of IDH DIAMONDS NV on the google maps. Address and contacts of IDH DIAMONDS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come IDH DIAMONDS NV IDH DIAMONDS NV: MV Consult SPRL | DEXIA | SALLE OMNISPORTS | SPORTCENTRUM NISUS | BART BULCKE

Other related companies as IDH DIAMONDS NV: MV Consult SPRL | DEXIA | SALLE OMNISPORTS | SPORTCENTRUM NISUS | BART BULCKE

IDH DIAMONDS NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IDH DIAMONDS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04216247558. Het bedrijf IDH DIAMONDS NV bevindt zich op het adres: Schupstr. 9-11 PB 75 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 749,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jewellery; Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Uncut diamonds.
De hoofdactiviteit van IDH DIAMONDS NV is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IDH DIAMONDS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IDH DIAMONDS NV, openstaande posities, locatie van IDH DIAMONDS NV op de kaart.

IDH DIAMONDS NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is IDH DIAMONDS NV, company assigned to the tax number BE04216247558. The company IDH DIAMONDS NV is located at the address: Schupstr. 9-11 PB 75 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 749,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jewellery; Miscellaneous Products. List of products are Uncut diamonds.
The main activity of IDH DIAMONDS NV is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of IDH DIAMONDS NV is not available. You also can look at reviews of IDH DIAMONDS NV, open positions, location of IDH DIAMONDS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IDH DIAMONDS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IDH DIAMONDS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IDH DIAMONDS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IDH DIAMONDS NV, employees, financial statistics.