GRUNBERGER DIAMONDS BVBA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • GRUNBERGER DIAMONDS BVBA
Private companiesEducational Services • GRUNBERGER DIAMONDS BVBA

Contactgegevens GRUNBERGER DIAMONDS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRUNBERGER DIAMONDS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRUNBERGER DIAMONDS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schupstr. 9-11 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 31 29 50 32.32 31 29 50

Fax (fax): 32.32 26 22 53 32.32 26 22 53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRUNBERGER DIAMONDS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRUNBERGER DIAMONDS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRUNBERGER DIAMONDS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRUNBERGER DIAMONDS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRUNBERGER DIAMONDS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRUNBERGER DIAMONDS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRUNBERGER DIAMONDS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRUNBERGER DIAMONDS BVBA
Products information GRUNBERGER DIAMONDS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08236145019
Ondernemingsnummer: 2042877197
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 148,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Diamonds

Product categorie (product category): Jewellery; Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRUNBERGER DIAMONDS BVBA
(Get full report from official database of BE for GRUNBERGER DIAMONDS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRUNBERGER DIAMONDS BVBA
Addition kinds of activities for GRUNBERGER DIAMONDS BVBA

37140204. Kogelgewricht, motorvoertuig | Ball joints, motor vehicle
37280205. Gears, vliegtuig kracht transmissie | Gears, aircraft power transmission
51930000. Bloemen en bloemisten levert | Flowers and florists supplies
73899960. Schatting service, bouw | Estimating service, construction
80930301. Abortus kliniek | Abortion clinic

Werken bij GRUNBERGER DIAMONDS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRUNBERGER DIAMONDS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRUNBERGER DIAMONDS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRUNBERGER DIAMONDS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

  • Multifunctionele magazijnbediende (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in Kapellen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Jouw takenpakket zal bestaanuit: Stockbeheer Transport plannen Verzenddocumenten Inventariseren Orderpicken Inspringen voor logistieke support op werven.

  • Monteur (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een monteur ramen en deuren. 

  • Energieke klusjesman Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een energiek bedrijf regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar een handige harry Als klusjesman sta je in voor kleine betonwerken op diverse werven. Je doet de buitenaanleg rond masten; steentjes plaatsen, omheining zetten, ... Kleine elektriciteitswerken zijn jou ook niet vreemd Je hebt een goede materiaalkennis

  • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Student orderpicker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een klant te Herentals  een aantal jobstudenten van 18 jaar of ouder. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen, voornamelijk  manueel werk. We zoeken vooral studenten die op regelmatige basis willen werken. Je zou  twee à drie avonden per week worden ingepland doorheen het schooljaar.

  • STUDENT(E) - BONGO SHOP WOLUWE (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Woluwe (The W Shopping) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Accountant / Dossierbeheerder - Focus op adviesverlening! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een accountantskantoor in Brasschaat is al sinds 1996 een financiële dienstverlener waar eenmanszaken, vrije beroepers en (internationale) KMO's beroep op kunnen doen inzake hun accounting, fiscale en juridische vraagstukken. Ze verrichten niet enkel het pure cijferwerk maar leggen eerder een sterke focus op het adviserend aspect binnen de Accountancy. Momenteel zijn ze werkzaam met ongeveer 25 medewerkers vanuit hun mooi en modern pand maar zijn dringend op zoek naar versterking van dit team. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Na je inwerkperiode werk je zelfstandig je eigen dossiers van A tot Z af. Dit gebeurt ook wel eens op locatie bij de klant maar voornamelijk op kantoor. Je hebt een sterk adviserende functie naar je klanten. Je verwerkt hun boekhoudkundige en fiscale cijfers naar optimaal en doelgericht advies. De junior accountants binnen het kantoor rekenen op jouw begeleiding. Je overziet ook hun werkzaamheden en stuurt bij waar nodig.

  • hulpkok (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    hulpkok

  • HVAC technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: TW KLIMATICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Plaatsen van airco/ warmtepomp systemen.

Zoek naar antwoorden van GRUNBERGER DIAMONDS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GRUNBERGER DIAMONDS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRUNBERGER DIAMONDS BVBA. Laat een reactie achter voor GRUNBERGER DIAMONDS BVBA. GRUNBERGER DIAMONDS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRUNBERGER DIAMONDS BVBA. Leave a respond for GRUNBERGER DIAMONDS BVBA. GRUNBERGER DIAMONDS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRUNBERGER DIAMONDS BVBA op de google maps. Adres en contacten GRUNBERGER DIAMONDS BVBA
Location of GRUNBERGER DIAMONDS BVBA on the google maps. Address and contacts of GRUNBERGER DIAMONDS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GRUNBERGER DIAMONDS BVBA GRUNBERGER DIAMONDS BVBA: PAUWAERT HIP. | Corgo NV | AMBIENTE | Brugs Kontaktlenscentrum | Patrick DUPONT

Other related companies as GRUNBERGER DIAMONDS BVBA: PAUWAERT HIP. | Corgo NV | AMBIENTE | Brugs Kontaktlenscentrum | Patrick DUPONT

GRUNBERGER DIAMONDS BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRUNBERGER DIAMONDS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08236145019. Het bedrijf GRUNBERGER DIAMONDS BVBA bevindt zich op het adres: Schupstr. 9-11 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 148,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jewellery; Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Diamonds.
De hoofdactiviteit van GRUNBERGER DIAMONDS BVBA is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRUNBERGER DIAMONDS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRUNBERGER DIAMONDS BVBA, openstaande posities, locatie van GRUNBERGER DIAMONDS BVBA op de kaart.

GRUNBERGER DIAMONDS BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRUNBERGER DIAMONDS BVBA, company assigned to the tax number BE08236145019. The company GRUNBERGER DIAMONDS BVBA is located at the address: Schupstr. 9-11 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 148,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jewellery; Miscellaneous Products. List of products are Diamonds.
The main activity of GRUNBERGER DIAMONDS BVBA is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GRUNBERGER DIAMONDS BVBA is not available. You also can look at reviews of GRUNBERGER DIAMONDS BVBA, open positions, location of GRUNBERGER DIAMONDS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRUNBERGER DIAMONDS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRUNBERGER DIAMONDS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRUNBERGER DIAMONDS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRUNBERGER DIAMONDS BVBA, employees, financial statistics.